Προς το περιεχόμενο

Έπεσε κάτω το λάπτοπ! Τώρα τι κάνω?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Από τον τίτλο μπορείτε όλοι να καταλάβετε τι έχει συμβεί..

Αναλυτικά τώρα, αγόρα μέσα στο καλοκαίρι ένα Acer Aspire 5750G χωρίς επέκταση εγγύησης, μόνο με την ετήσια που το συνόδευε κατά την αγορά.

Την περασμένη Πέμπτη από δικιά μου μαλακία, μου έπεσε κάτω ενώ στεκόμουν όρθιος. Ευτυχώς το είχα μέσα στην τσάντα μεταφοράς του και δεν έγινε κομμάτια..

Το θέμα είναι ότι μετά από την πτώση έχει κολλήσει το κουμπί "power on" που βρίσκεται πάνω αριστερά. Μετά από προσπάθεια κατάφερα να το ενεργοποιήσω και άνοιξε κανονικά. Με μια πρώτη ματιά δεν είδα κάποιο θέμα σε οθόνη, πληκτρολόγιο, ψύξη. Τσέκαρα και θερμοκρασίες να δω μήπως υπερθερμανθεί αλλά ήταν κανονικές.

Ας περάσουμε τώρα στο πραγματικό πρόβλημα, γιατί αν ήταν μόνο για το κουμπί που θέλει λίγο πίεση παραπάνω για να δουλέψει χεστήκαμε..

Όταν το ανοίγω λοιπόν, μπαίνει κανονικά στα Windows αλλά μετά από λίγη ώρα είτε κάνει shut down μόνο του, είτε σβήνει κατευθείαν σαν να του έβγαλα την μπαταρία.

Δοκίμασα να το βάλω μόνο στο ρεύμα χωρίς την μπαταρία επάνω αλλά πάλι το ίδιο.

Τι μπορώ να κάνω τώρα?? Το λάπτοπ δεν έχει σημάδια φθοράς στο εξωτερικό του μέρος γιατί όπως είπα και πιό πριν έπεσε με την τσάντα.

Να το στείλω για service και να κάνω τον χαζό? Δηλαδή ότι ξαφνικά κόλλησε το κουμπί και κάνει shut downs μόνο του? Ή είναι τσακάλια αυτοί και θα το καταλάβουνε ότι μου έπεσε και θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης?

Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν βρίσκομαι Ελλάδα αλλά Αγγλία οπότε θα το στείλω στην αντιπροσωπεία εδώ.

Δημοσ.

κοιτα στειλτο στο service για μια πρωτη εκτιμηση αν και αμα δουν οτι εχει κολησει το κουμπι θα το υποψιαστουνε..

βασικα μπορει το προβλημα να οφειλετε σε βραχυκυκλωμα του κουμπιου και να πατιεται μονο του γιαυτο κλεινει μονο του το μηχανημα..

Δημοσ.

να το ανοιξης εκει μονο που ειναι το κουμπι πολυ πιθανων να πατηεται το κουμπι οταν βαζεις την παραπανω δυναμη και σβηνει ανοιξε το βαλτο στην θεση του και ξανα δεστο και πες μας τι κανει

Δημοσ.

Πηγαινετο στο σερβις. Αν ειναι να εχεις χασει την εγγυηση ειτε τωρα το πας ειτε καποια αλλη φορα θα το καταλαβουν. Μονο ελενξε αυτο που σου ειπαν πριν πας μηπως ειναι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα και εγώ να το ανοίξω αλλά δυστυχώς εδώ που είμαι δεν έχω κατσαβιδάκι.. Το υποψιάστηκα ότι μπορεί να φταίει το κουμπί που κάνει shut down αλλά μου έσβηνε και ξαφνικά κάποιες φορές.

Ενδεικτικά γνωρίζει κανείς να μου πει πόσο θα μου χρεώσουν στο service για τέτοιου είδους ζημιά??

υγ: το λάπτοπ το πήρα με τιμολόγιο στην εταιρεία που εργαζόμουν και χτες που μιλούσα με το αφεντικό μου είπε ότι μπορεί να μου αγοράσει μια 3ετή εγγύηση + accidental damage κάλυψη με 100 ευρώ και να είμαι κομπλέ. Μήπως να κάνω αυτό? Ούτως ή άλλως θα την έπαιρνα την επέκταση εγγύησης σε κάποια φάση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...