John-lamia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εμ εγώ που είχα αγοράσει 3 500ριδες και έβαζα backup φωτογραφίες, μάλιστα από δουλειές. Kάηκε ο ένας και τα πρόλαβα αλλά στον δεύτερο μετά από 2 ημέρες!! Έχασα λίγα.. δεν ξαναπήρα από τότε seagate.. Προτιμώ τα μορταλ wd and Samsung.. ποτε δεν ειχα προβλημα με seagate. με wd ναι, εχουν παραδωσει 2!!!!!!! ο ενας μια και εξω, και ο αλλος αρχισε να κανε ( τακ-τακ-τακ-τακ) και μετα παπαλα!!!!!! εχω εναν εξωτερικο 500αρη saegate ο οποιος εχει πεσει μερικες φορες κατω και δεν μου εχει παθει τιποτα. πιστευω οτι το θεμα ειναι τι θα σου "κατσει" ολοι καλοι ειναι.
LouCi4er Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Luci μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα, σε συγκεκριμένους δίσκους, που η ίδια η μαμά seagate παραδέχτηκε επίσημα. Πολλοί κάηκαν μη τα ξαναλέμε. Απλά είδαμε ότι έχει το τελευταίο firmware και τελείωσε εκεί η κουβέντα. Δεν έχω κέρδος αν πάρει seagate ή wd ή sammy ή ... Πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες,μονο που δεν εχουν καμια σχεση με τον δισκο που πηρε το παλικαρι.Και οι Samsung ecogreen ειχαν παρομοιο θεμα με firmware αν θυμαμαι καλα οποτε δεν υπαρχει θεμα.Τεσπα,δεν τα λεω απλα για να διαφωνησω μαζι σου,προς θεου.Απλως επειδη εχω μεινει ΕΓΩ πολυ ευχαριστημενος απο Seagate και εντελως το αντιθετο απο Samsung.
Nemesis_rds Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη ρε παιδια στον Seagate ST2000DL003 Barracuda Green ποια ειναι η προβληματικη παρτιδα που αναφερετε? Τι πρεπει να ρωτησουμε τον πωλητη για να μαθουμε αν πουλαει τη συγκεκριμενη? Με το filmware update σε cc32 το προβλημα υποτιθεται οτι διορθωνεται?
vasilis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 παιδιά για να μ ανοίγω καινούργιο θέμα μπορείτε να μου πείτε τι είναι το καθένα από αυτά εδώ; Buffer Protection 16 MB Maximum RPM 7200 rpm Μέγιστος Ρυθμός Μεταφοράς 6 Gbit/sec
LouCi4er Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη ρε παιδια στον Seagate ST2000DL003 Barracuda Green ποια ειναι η προβληματικη παρτιδα που αναφερετε? Τι πρεπει να ρωτησουμε τον πωλητη για να μαθουμε αν πουλαει τη συγκεκριμενη? Με το filmware update σε cc32 το προβλημα υποτιθεται οτι διορθωνεται? Απ' οτι λενε ναι.Εγω με το CC32 παντως καποιους μηνες που τον εχω τον δισκο δεν μου παρουσιασε το παραμικρο.
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παιδιά για να μ ανοίγω καινούργιο θέμα μπορείτε να μου πείτε τι είναι το καθένα από αυτά εδώ; Buffer Protection 16 MB Το μέγεθος της cache του δίσκου. Θεωρητικά όσο περισσότερη τόσο καλύτερα, πρακτικά δεν παίζει και τον σημαντικότερο ρόλο. Για τα μεγέθη που χουν φτάσει πλέον, θα λεγα ότι δεν αποτελεί κάποιο σοβαρό κριτήριο για την επιλογή δίσκου. Maximum RPM 7200 rpm Ταχύτητα περιστροφής του δίσκου. Οι «πράσινοι» γυρνάνε κάπου στις 5400-5900rpm. Οι «κανονικοί» στις 7200rpm. Οι (veloci)raptor στις 10000rpm. Άλλοι ακόμα ταχύτερα. Συνήθως, όσο ταχύτερα περιστρέφονται τόσο γρηγορότεροι είναι. Μέγιστος Ρυθμός Μεταφοράς 6 Gbit/sec Μέγιστος θεωρητικός ρυθμός μεταφοράς δεδομένων. Άμα μιλάμε για HDD (και όχι για SSD) μην το λαμβάνεις καν υπόψη. Εν ολίγοις, από ξερά νούμερα δε μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει να ψάχνεις για διαφορές στην ταχύτητα σε HDD. Αν ο Α και ο Β είναι στις ίδιες στροφές, λίγο πολύ τα ίδια θα αποδίδουν.
vasilis_g Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παιδιά πως τον βλέπετε αυτόν εδώ τον δίσκο; http://www.media-ram.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=153607
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα