STORM1978 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σιγά βρε φίλε και μόλις έτρωγα ένα μήλο.... Σιγα μην πνιγεις!!! Θα το πνιξεις το κοριτσι βρε topic starter! :-D Κακως παντως που δεν πηρες τον Samsung πραγματικα αθορυβος, σκυλι και δεν ζεματαει οπως μερικοι αλλοι!!!
karmen1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σιγα μην πνιγεις!!! Θα το πνιξεις το κοριτσι βρε topic starter! :-D Κακως παντως που δεν πηρες τον Samsung πραγματικα αθορυβος, σκυλι και δεν ζεματαει οπως μερικοι αλλοι!!! Νταξ τα κατάφερα και δεν πνίγηκα. Ζω ακόμα
STORM1978 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Νταξ τα κατάφερα και δεν πνίγηκα. Ζω ακόμα seagate οπως λεμε shitgate :-D
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ο συγκεκριμένως δίσκος έχει προβληματικό firmware cc31 όπως και οι παλιότεροι 7200.11 με το SD15. ΠΡΙΝ του βάλεις οτιδήποτε καν του update κιτα να δεις, εγω μια χαρα τον ειδα. θερμοκτασια 44 c max, ταχύτητα 105mb/s max avr 60mb/s. και δεν ακουγεται καθολου!!!!! ο δίσκος που εχω τα windows ακουγετε αρκετα και ειναι και wd 640gb .
karmen1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 κιτα να δεις, εγω μια χαρα τον ειδα. θερμοκτασια 44 c max, ταχύτητα 105mb/s max avr 60mb/s. και δεν ακουγεται καθολου!!!!! ο δίσκος που εχω τα windows ακουγετε αρκετα και ειναι και wd 640gb . Καταρχήν ειλικρινά να τον χαρείς απο μένα και να μη σε προδώσει ποτέ. Από την άλλη επειδή μάλλον δεν έπιασες τι σου λέει το παλικάρι πιο πάνω θα στο εξηγήσω. ΔΕΝ κοίταξα αν είναι στη συγκεκριμένη παρτίδα δίσκων. Κάποιοι Seagate (aka Shitgate) είχαν θέματα στο firmware. Και δεν ήταν ένα δύο, ήταν ολόκληρες σειρές (7200.11) και αρκετά μοντέλα από τη σειρά 7200.12 (αυτά σε χονδρικές γραμμες) 1. Δεν παρουσιάζουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα εν ώρα λειτουργίας 2. Το HD Sentinel τους βγάζει άριστους 3. Δεν αργούν στην μεταφορά δεδομένων 4. Δεν τρως BSOD 5. Γενικά δεν σε προϊδεάζουν για "καταιγίδα"... Απλά μια ωραία μέρα, δεν δουλεύουν, δεν αναγνωρίζονται, δεν παίρνεις δεδομένα απο μέσα. Κοίταξε λοιπόν αν είναι μέσα σε αυτη τη κατηγορία και αν είναι κάνε του ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ firmware update. btw το 44αρι στη θερμοκρασία είναι υψηλή θερμοκρασία. Εγώ πχ έχω 29. Αυτά απο μένα
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Απλά μια ωραία μέρα, δεν δουλεύουν, δεν αναγνωρίζονται, δεν παίρνεις δεδομένα απο μέσα. Κοίταξε λοιπόν αν είναι μέσα σε αυτη τη κατηγορία και αν είναι κάνε του ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ firmware update. btw το 44αρι στη θερμοκρασία είναι υψηλή θερμοκρασία. Εγώ πχ έχω 29. Αυτά απο μένα μολις μου εκανες την καρδια περιβολι!!!!!!!!!! σας δινω τα στοιχεια του μήπως μπορεσετε και με βοηθήσετε S/N: 5YD43NLX ST2000DL003 P/N: 9VT166-301 F/W: CC32 DATE : 11484
karmen1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 μολις μου εκανες την καρδια περιβολι!!!!!!!!!! σας δινω τα στοιχεια του μήπως μπορεσετε και με βοηθήσετε S/N: 5YD43NLX ST2000DL003 P/N: 9VT166-301 F/W: CC32 DATE : 11484 Μάλλον έχεις το τελευταίο από ότι βλέπω http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=218171 και όχι το cc31
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 δηλαδή δεν εχω προβλημα ε ? ειμαι οκ ?
karmen1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 To χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω για κανέναν δίσκο. Λογικά ναι είσαι οκ.
Arbitary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 διαβάζοντας τα φορα τόσο στην seagate όσο και σε άλλα sites μου αναβιώνουν άσχημες μνήμες από παλιά. από ότι φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την seagate και εξακολουθούμε να βλέπουμε δίσκους με προβληματικά firmware φιλικοί συμβουλή σε όσους έχουν αγοράσει δίσκους της seagate ας κάνουν ένα ερώτημα με το model# η και το part# μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά.
John-lamia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 To χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω για κανέναν δίσκο. Λογικά ναι είσαι οκ. ουτε γω, παρα ταυτα ομως εβαλα οτι ειχα και δεν ειχα απο ταινιες τραγουγια και γενικα σε media data στο δισκο των 2 ΤΒ. ειχα γεμισει τους αλλους 2 500 κ 640 που εχω στον υπολογιστη μου. απο usb εχω 30ΜΒ/σ απο e-sata γυρο στα 50 ΜΒ/σ και τωρα που τον εχω μεσα στο κουτι η διαμεταγωγη ειναι μεσο ορο 70+ΜΒ/σ. τα παει καλα ? πως τον βλέπεται ? η μητρικη που εχω ειναι asus p5q-e με το ICH10R. η θερμοκρασια του ειναι γυρο στα 45-48 βαθμους οταν του βαλω αρχεια ( πχ mkv 5gb+ ) και οταν απλα καθεται ειναι στους 23-28. απο θόρυβο ειναι πολυ καλος δεν ακουγεται καθολου, ειτε του κανω επικολληση αρχεια ειτε απλα καθετε σαν δισκος δεν ακουγεται καθολου. ΥΓ οταν τον πρωτοεβαλα σε λειτουργια τον εβαλα να κανει την αργη διαμορφωση ( NTFS) αλλα οταν ειδα μετα απο καμια ωρα οτι ειχε κανει μονο το 14% τον σταμάτησα και τον εκανα 2-3 φορες την γρηγορη διαμορφωση και μετα αρχισα να περναω αρχεια μεσα του. πειραζει που το εκανα αυτο ?
LouCi4er Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 1. Δεν παρουσιάζουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα εν ώρα λειτουργίας 2. Το HD Sentinel τους βγάζει άριστους 3. Δεν αργούν στην μεταφορά δεδομένων 4. Δεν τρως BSOD 5. Γενικά δεν σε προϊδεάζουν για "καταιγίδα"... Απλά μια ωραία μέρα, δεν δουλεύουν, δεν αναγνωρίζονται, δεν παίρνεις δεδομένα απο μέσα. Ακριβως το ιδιο,ακριβως ομως,παθαινουν ΟΛΟΙ οι σκληροι ανεξαρτητου μαρκας οταν χαλασουν.Εκει που δουλευουν ρολοι ξαφνικα μια μερα παπαλα.Δεν νομιζω να υπαρχει δισκος που να σε προϊδεαζει για μερες οτι θα χαλασει. ουτε γω, παρα ταυτα ομως εβαλα οτι ειχα και δεν ειχα απο ταινιες τραγουγια και γενικα σε media data στο δισκο των 2 ΤΒ. ειχα γεμισει τους αλλους 2 500 κ 640 που εχω στον υπολογιστη μου. απο usb εχω 30ΜΒ/σ απο e-sata γυρο στα 50 ΜΒ/σ και τωρα που τον εχω μεσα στο κουτι η διαμεταγωγη ειναι μεσο ορο 70+ΜΒ/σ. τα παει καλα ? πως τον βλέπεται ? η μητρικη που εχω ειναι asus p5q-e με το ICH10R. η θερμοκρασια του ειναι γυρο στα 45-48 βαθμους οταν του βαλω αρχεια ( πχ mkv 5gb+ ) και οταν απλα καθεται ειναι στους 23-28. απο θόρυβο ειναι πολυ καλος δεν ακουγεται καθολου, ειτε του κανω επικολληση αρχεια ειτε απλα καθετε σαν δισκος δεν ακουγεται καθολου. ΥΓ οταν τον πρωτοεβαλα σε λειτουργια τον εβαλα να κανει την αργη διαμορφωση ( NTFS) αλλα οταν ειδα μετα απο καμια ωρα οτι ειχε κανει μονο το 14% τον σταμάτησα και τον εκανα 2-3 φορες την γρηγορη διαμορφωση και μετα αρχισα να περναω αρχεια μεσα του. πειραζει που το εκανα αυτο ? Απο θερμοκρασια η αληθεια ειναι οτι εχεις λιγο αυξημενη.Ο δικος μου θυμαμαι ~45 χτυπαγε το καλοκαιρι που εκανα για κανενα μισαωρο+ copy-paste σε αυτον,τον εχω και εξωτερικο.Καθε κομματι παντως διαφερει.Δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Το τελευταιο που λες παλι προβλημα δεν ειναι.Βεβαια αφου ειδες οτι η αργη διαμωρφωση εκανε τοση ωρα (γι΄αυτο την λενε και αργη) μετα μια γρηγορη ευτανε.Δεν χρειαζοντουσαν δυο-τρεις αλλα τεσπα.Μην αγχωνεσαι,μια χαρα ειναι ο δισκος.
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως το ιδιο,ακριβως ομως,παθαινουν ΟΛΟΙ οι σκληροι ανεξαρτητου μαρκας οταν χαλασουν.Εκει που δουλευουν ρολοι ξαφνικα μια μερα παπαλα.Δεν νομιζω να υπαρχει δισκος που να σε προϊδεαζει για μερες οτι θα χαλασει. Luci μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα, σε συγκεκριμένους δίσκους, που η ίδια η μαμά seagate παραδέχτηκε επίσημα. Πολλοί κάηκαν μη τα ξαναλέμε. Απλά είδαμε ότι έχει το τελευταίο firmware και τελείωσε εκεί η κουβέντα. Δεν έχω κέρδος αν πάρει seagate ή wd ή sammy ή ...
Orifiel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εμ εγώ που είχα αγοράσει 3 500ριδες και έβαζα backup φωτογραφίες, μάλιστα από δουλειές. Kάηκε ο ένας και τα πρόλαβα αλλά στον δεύτερο μετά από 2 ημέρες!! Έχασα λίγα.. δεν ξαναπήρα από τότε seagate.. Προτιμώ τα μορταλ wd and Samsung..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα