Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους και σε κατι που ειναι χρισημα τα tablets!!

Ενα μεγαλο μπραβο στο παλικαρι που θα βοηθησει πολλους τυφλους.

Δημοσ.

Κάποιοι φτιάχνουν εφαρμογές που πραγματικά προσφέρουν! και κάποιοι άλλοι το παίζουν μούρες στην tv για το i-souvlaki, i-frape και πάει λέγοντας.... Δυστυχώς οι Έλληνες αναλώνουμε την ενέργεια μας σε ανούσια πράγματα....

Δημοσ.

Κάποιοι φτιάχνουν εφαρμογές που πραγματικά προσφέρουν! και κάποιοι άλλοι το παίζουν μούρες στην tv για το i-souvlaki, i-frape και πάει λέγοντας.... Δυστυχώς οι Έλληνες αναλώνουμε την ενέργεια μας σε ανούσια πράγματα....

Εγώ πάντως μετά το post του nmallas αισθάνθηκα ανίκανος, που είμαι φοιτητής πληροφορικής και πραγματικά ξύνομαι (όπως οι περισσότεροι μας) και άνθρωποι που τους είναι παθολογικά πολύ δυσκολότερο καταφέρνουν να κάνουν πράγματα με τον υπολογιστή. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν με τα μηχανήματα, που είναι ακόμη πολύ πίσω σε υποστήριξη για αυτούς τους ανθρώπους.

ΥΓ: το ίδιο αισθάνομαι και όταν βλέπω έναν συμφοιτητή να σκάει με το καροτσάκι και να προσπαθεί με κόλπα να ανέβει τις σκάλες στην σχολή γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε προνοήσει να βάλουμε ένα ασανσέρ.

Δημοσ.

Μπράβο του πραγματικά! Απαράδεκτο για μένα το κόστος των λάπτοπ για τους τυφλούς... Δηλαδή τι ρατσισμός είναι αυτός....

Δε νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού, αν κατασκευάζονται λίγα λογικό είναι να βγαίνουν ακριβά για κατασκευαστικούς λόγους. Όπως μαθαίνουμε βέβαια από τον nmallas το κόστος δεν είναι αυτό συνήθως.

Δημοσ.

1. Ενας υπολογιστής για άτομα με πρόβλημα όρασης δεν κοστίζει 6000 ευρώ.

ρε παιδια η εφαρμογη ειναι εξαιρετικη ανεξαρτητα με το τι υπαρχει ηδη.

επισης nmallas δειχνει στο βιντεο ενα φορητο συστημα για τυφλους το οποιο εκεινο ισως να κοστιζει ποιο πολλα.

και δεν θα ελεγα οτι τα mac ειναι φθηνα :P

ΥΓ. respect για την δουλεια και την προσπαθεια που κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...