Προς το περιεχόμενο

Μποτες απο το internet

jimdemet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει κανεις η καμια κοπελα κανενα σωστο site για αγορα μποτες ugg με αποστολη για ελλαδα?ολα οπως το eastbay λενε δεν κανουν αποστολη ελλαδα αυτες.αλλα φυσικα να αξιζει ο κοπος!και απο οτι καταλαβεμετε δεν ειναι για εμενα....για την γυναικα ειναι!

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Το θεμα με τελωνειο τι παιζει απο εδω ομως.στο eastbay 3 ευρο κ καθαρισες.απο ebay για τετοια την εχω πατισει κ το λεω.εχεις κατι εγκυρο για ebay?

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα με τελωνειο τι παιζει απο εδω ομως.στο eastbay 3 ευρο κ καθαρισες.απο ebay για τετοια την εχω πατισει κ το λεω.εχεις κατι εγκυρο για ebay?

Δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα απο το ebay.co.uk οσες φορες πηρε. Δεν εχω καποιον σταθερο πωλητη να σου προτεινω δυστυχως,οι αγορες(τουλαχιστον 4-5 ζευγαρια αν θυμαμαι καλα) εγιναν απο διαφορετικους πωλητες καθε φορα.

Δημοσ.

Στέλνει Ελλάδα,εγώ έχω κάνει παραγγελία και ήρθε κανονικά,συνήθως τα προιόντα που δεν έρχονται γράφουν απο κάτω ship to UK only,τώρα που το κοίταξα λίγο οι μπότες που θέλεις έρχονται Eλλάδα.

Δημοσ.

Θα το ξανα κοιταξω.ευχαριστω πολυ!!

(αν κ απο καταλαβενεις δεν ειναι για εμενα για την γυναικα ειναι!αν ηταν για εμενα σε αλλο ειδος forum θα πηγενα!)

Δημοσ.

τελικα τωρα μπηκαμε να της δουμε.εχει και κανουν αποστολη ελλαδα.....αλλα με τιμες εδω μαγαζιων.....δεν αξιζει να της παρουμε απο εκει!καμια αλλη προταση η site που να γνωριζεται πανω στο θεμα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...