phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γιατί πήγες και πήρες άλλη, αφού σου λέμε δεν ευθύνονται οι κάρτες.
jeanthira7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασες με άλλον player; Π.χ. με τον Media Player Classic.- Home Cinema. Drivers έχεις περάσει; Ολα αυτά τα έκανα και δεν γίνεται τίποτα... Codecs στον media player έβαλα, το home cinema κατέβασα, τον bs player κατέβασα και πάλι τίποτα, μέχρι και στην nvidia μπήκα και εγκατέστησα τους drivers της κάρτας.
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ποια αρχεία έχεις προσπαθήσει να αναπαράγεις και πού είναι αποθηκευμένα; Έχεις παρατηρήσει άλλα «θέματα» με το σύστημά σου;
jeanthira7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ποια αρχεία έχεις προσπαθήσει να αναπαράγεις και πού είναι αποθηκευμένα; Έχεις παρατηρήσει άλλα «θέματα» με το σύστημά σου; Τα έχω αναφέρει παραπάνω καθώς και τις ιδιότητές τους. Είναι στο σκληρό δίσκο του desktop μου.
sotosmelvin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μπας και το αρχείο είναι προβληματικό και όχι το pc και τα codecs;Δοκίμασε και με άλλο αρχείο και πες μας.
jeanthira7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 πατα στην υπογραφη μου Ακολούθησα τις οδηγίες σου και έλαβα αυτό το μήνυμα και φυσικά η εικόνα δεν παίζει αλλά μόνο ο ήχος...
disqualified Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Κατεβασε το quicktime και δες αν παιζει βλεπω καλα; Λεει 57600Κbps; Ανεφερες πριν οτι καπου το συνολικο bitrate ειναι 7600kbps περιπου. Κατι δεν παει καλα. Παντως 57600kbps ισως ειναι λογικο να εχει καποιο προβλημα αλλα μου φαινεται παραλογο να ειναι τοσο. Ποσα GB ειναι το αρχειο σου. Φαινεται σαν raw ψηφιακο video απο καμερα. Ειναι οντως;
Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 κατι δε παει καλα μηπως ειναι χαλασμενο το βιντεο?
jeanthira7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Κατεβασε το quicktime και δες αν παιζει βλεπω καλα; Λεει 57600Κbps; Ανεφερες πριν οτι καπου το συνολικο bitrate ειναι 7600kbps περιπου. Κατι δεν παει καλα. Παντως 57600kbps ισως ειναι λογικο να εχει καποιο προβλημα αλλα μου φαινεται παραλογο να ειναι τοσο. Ποσα GB ειναι το αρχειο σου. Φαινεται σαν raw ψηφιακο video απο καμερα. Ειναι οντως; Ακριβώς όπως το είπες. Raw από κάμερα.Με μιά διαφορά: Ο κάμεραμάν μου είπε τώρα ότι παίζει κανονικά σε... Macidosh... Για γέλια και για κλάματα...
disqualified Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ακριβώς όπως το είπες. Raw από κάμερα.Με μιά διαφορά: Ο κάμεραμάν μου είπε τώρα ότι παίζει κανονικά σε... Macidosh... Για γέλια και για κλάματα... Τα αρχεια με καταληξη mov ειναι αλγοριθμος της apple γι αυτο σου ειπα να κανεις μια δοκιμη με το quicktime.
jeanthira7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τα αρχεια με καταληξη mov ειναι αλγοριθμος της apple γι αυτο σου ειπα να κανεις μια δοκιμη με το quicktime. Το έκανα, δεν παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.