lak10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια γεια σας ενδιαφερομαι για αγορα wireless modem router για isdn γραμμη θελω σταθεροτητα και αν γινεται να παρεχει ρυθμιση για το snr να πω απο τωρα το δεν θελω linksys γιατι εχω ασχημη εμπειρια απο ενα wag 160n που ειχα
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Προτείνω το 2710"]vigor 2710 της draytek έχει βέβαια λίγο ακριβά αλλα τα αξίζει τα χρήματα του, το μόνο που δεν γνωρίζω ειναι αν μπορείς να παίξεις με το snr οπότε περίμενε να σου απαντήσει κάποιος αλλος για αυτό. Γενικότερα τα draytek ειναι πολύ καλα μηχανήματα παλαιότερα ειχα το 2710 και τώρα το 2820 και τα 2 πολύ σταθερά και αξιόπιστα και απο θέμα ποιότητα και αποσυνδέσεων Σε ποιον provider εισαι ?
lak10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ειμαι στον ΟΤΕ και στην cyta αλλα αυτο θα ειναι για τον ΟΤΕ Αν και ειπα οτι δεν θελω linksys το wag 320n τι λεει? εχει τις παιδικες ασθαινειες του wag 160n
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 to vigor ειναι καλη επιλογη αρκει να μπορεις να το flashareis με firmware για over isdn .λενε οτι γινεται.απο εκει και περα ουτε εγω ξερω αν παιζει με dmt. μετα ωραια καλα ρουτερ ειναι vigor 2710 αλλα ουτε σε αυτο ξερω αν μπορεις να παιξεις. εκτος αν εχεις χαλια γραμμη με πολλες αποσυνδεσεις οποτε εκει ο μονοδρομος ακουει καλως η κακως στο ονομα thomson επισης κακη επιλογη και χαμενα λεφτα το over isdn και αν αλλαξεις απο οτε σε κατι αλλο θα παει χαμενο.εκτος αν βαλεις shared που δεν λεει να πληρωνεις 2 εταιρειες. και μετα παει χαμενο και το ρουτερ εκτος αν παιρνει crossflash που λενε για ta vigor γενικα περα απο το wag200 για τα wag160n και 320N δεν ακουγονται καλα λογια.και με τα ιδια λεφτα παιρνεις vigor ΣΧΕΔΟΝ απλα οπως ειπα δεν ξερω ποια παιζουν με dmt tools που θες.πρεπει να δεις chipset να δεις και τις εκδοσεις του dmt τι γραφουν κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.