devill0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλήμερα.Εχω το εξης προβλημα,αγορασα μα καρτα ηχου εξωτερικη για να εχω προακουστικη στο virtual dj ολα μια χαρα αλλα οταν εκλεισα τον υπολογιστη και τον ξαναανοιξα στις ρυθμισεις του ηχου του υπολογιστη η καρτα ηχου η εσωτερικη δεν δουλευε και εγραφε απο κατω Not plugged in με αποτελεσμα να μην δουλευει.Εγω ξαναπερασα τους οδηγους της καρτας αλλα συνεχιζει να μην δουλευει.Τι προτεινετε να κανω...
chrisv. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλήμερα.Εχω το εξης προβλημα,αγορασα μα καρτα ηχου εξωτερικη για να εχω προακουστικη στο virtual dj ολα μια χαρα αλλα οταν εκλεισα τον υπολογιστη και τον ξαναανοιξα στις ρυθμισεις του ηχου του υπολογιστη η καρτα ηχου η εσωτερικη δεν δουλευε και εγραφε απο κατω Not plugged in με αποτελεσμα να μην δουλευει.Εγω ξαναπερασα τους οδηγους της καρτας αλλα συνεχιζει να μην δουλευει.Τι προτεινετε να κανω... Kaνονικά θα πρεπει να απενεργοποίησες την εσωτερική για να δουλέψει η εξωτερική!Έτσι ίσως έχει κρατήσει αυτή την εντολή ο υπολογιστής!Η εξωτερική συνεχίζει να δουλεύει?
devill0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 η εσωτερικη δεν δουλευει,η εξωτερικη δουλευει μια χαρα
N3k21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να απενεργοποιήσεις την εσωτερική κάρτα ήχου για να δουλέψει η εξωτερική! Μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα! Δώσε μερικές παραπάνω λεπτομέρειες για το σύστημά σου, συγκεκριμένα δώσε μοντέλο των καρτών ήχου, τύπο και έκδοση λειτουργικού συστήματος και αν μπορέις και μοντέλο μητρικής! Το μύνημα "not plugged in" που λες το πετάνε τα Windows ή το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς; Στο Device Manager αναγνωρίζει την εσωτερική κάρτα ήχου; Αν έχεις Windows Vista ή 7 δωκίμασε να κουμπώσεις ηχεία ή ακουστικά και στις 2 κάρτες ήχου και δες αν αλλάζει κάτι. Ψιλιάζομαι πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό, ίσως φταίει κάποια αυτόματη ρύθμιση στον driver της εσωτερικής κάρτας ήχου ή στις ρυθμίσεις audio routing του λειτουργικού.
devill0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 να ξεκαθαρισω κατι δεν απενεργοποιησα την εσωτερικη καρτα ηχου για να δουλεψει η εξωτερικη,για καποιο λογο απενεργοποιηθηκε η εσωτερικη μετα απο ενα shutdown,στις ρυθμισεις ηχου δεν υπαρχει πλεον η εσωτερικη καρτα για επιλογη,στο device manager τη βλεπει κανονικα.Εχω windows 7 και το μηνυμα το πεταει απο τα windows.Και εγω πιστευω δεν ειναι κατι σοβαρο απλα κατι θελει για να ξυπνησει η εσωτερικη καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα