Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με capture από minidv

tilbellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Πριν λιγο πηγα να δοκιμασω παλι capture στο pc αλλαζοντας μονο μια ρυθμιση στον ηχο αλλαζοντας καπου μια τιμη απο 12bit σε 16bit και εγραφε κανονικα χωρις κοληματα. Να ρωτησω κατι αλλο; Η καρτα γραφικων μηπως παιζει καποιο ρολο; Αυτη τη στιγμη το pc μου φοραει μια 8400 gs και ελεγα μηπως ειναι λιγη για τετοιες δουλειες. Πριν ειχα μια ati 4870 και δεν ειχα ποτε προβλημα με το capture ακομα και σε lp.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Πριν λιγο πηγα να δοκιμασω παλι capture στο pc αλλαζοντας μονο μια ρυθμιση στον ηχο αλλαζοντας καπου μια τιμη απο 12bit σε 16bit και εγραφε κανονικα χωρις κοληματα. Να ρωτησω κατι αλλο; Η καρτα γραφικων μηπως παιζει καποιο ρολο; Αυτη τη στιγμη το pc μου φοραει μια 8400 gs και ελεγα μηπως ειναι λιγη για τετοιες δουλειες. Πριν ειχα μια ati 4870 και δεν ειχα ποτε προβλημα με το capture ακομα και σε lp.

οχι εχω κανει capture με μονταζ με χειροτερο hardware. Δεν ειμαι σιγουρος καν αν παιζει καποιο ρολο η καρτα γραφικων σε αυτου του ειδους την εργασια. Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει

Δημοσ.

Στο capture δεν παίζει ρόλο. Στην επεξεργασία θα βοηθήσει, αλλά στο capture αυτό που παίζει ρόλο είναι ο δίσκος (ταχύτητα και πόσο κατακερματισμένος είναι).

Εγώ κάνω dv capture σε Pc με P4 1.4, 512ΜΒ RΑΜ και GeForce MX-440 128MB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...