Προς το περιεχόμενο

είναι καλές;

trelomhxmhx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω ήδη ανοίξει θέμα για επιστροφή ram στο πλαίσιο

επειδή μάλλον θα πάρω πιστωτικό σκεφτόμουν να πάρω αυτές

τι λέτε λόγω μάρκας και λόγω ύπαρξης ψήκτρας τις θεωρώ πολύ καλές

αυτό το εγγύηση πλαίσιο δεν καταλαβαίνω γιατί το έχουν το έχουν σε όλες τις μνήμες γιατί να μην έχουν εργοστασιακή εγγύηση είναι καλύτερη;

παίζει ναι στοκ όλες αυτές

δεν έχω πρόβλημα με το στοκ αρκεί να το αγοράζω εν γνώση μου

Δημοσ.

καλες ειναι. αλλα το τι μπορεις να παρεις, εξαρταται απο το πιστωτικο!! ποσο ειναι? κι αν θες κατι λιιιγο καλυτερο, κοιτα αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm

ιδιες, αλλα 1600αρες!!

Δημοσ.

Καλύτερα τις 1600 αν σε βγάζει το πιστωτικό αλλα δες αν υπάρχει και καλή υποστήριξη με την motherboard σου για τις συγκεκριμένες, οχι οτι θα έχεις πρόβλημα αλλα καλό ειναι να το κοιτάμε πρίν πάρουμε μνήμες.

Δημοσ.

λοιπόν τελικά κατάφερα το αυτονόητο (από την στιγμή που δεν μου κάνανε αντικατάσταση) να πάρω χρήματα cash και όχι πιστωτικό

οπότε πλέον ψάχνω μνήμες από οπουδήποτε

γι αυτές τι λέτε;

το 1,5v δεν είναι θετικό;

σαν μάρκα τι λέει;

lifetime δεν είναι η εγγύηση;(στο site του κατασκευαστή αυτό λέει)

Δημοσ.

Καλες ειναι αλλα προσωπικα πρωτη φορα τις βλεπω.

Εγω θα σου θεσω ενα αλλο ερωτημα.σκεψου οτι ας πουμε στο μελλον θα χρειαστεί να προσθεσεις μνημη.Θα μπορεσεις να τις ξαναβρεις αυτες τις μνημες σε καποιο καταστημα για να παρεις τις ιδιες και να βαλεις επανω?μπορει ναι αλλα μπορει και οχι.

Γι'αυτο κινησου καλυτερα ειτε σε καποιες Kingston hyper x blu ας πουμε είτε σε καποιες corsair vengeance.

Δημοσ.

Καλες ειναι αλλα προσωπικα πρωτη φορα τις βλεπω.

Εγω θα σου θεσω ενα αλλο ερωτημα.σκεψου οτι ας πουμε στο μελλον θα χρειαστεί να προσθεσεις μνημη.Θα μπορεσεις να τις ξαναβρεις αυτες τις μνημες σε καποιο καταστημα για να παρεις τις ιδιες και να βαλεις επανω?μπορει ναι αλλα μπορει και οχι.

Γι'αυτο κινησου καλυτερα ειτε σε καποιες Kingston hyper x blu ας πουμε είτε σε καποιες corsair vengeance.

ναι αλλά επειδη το σκεφτηκα αυτό σκέφτηκανα δώσω 7€ πάνω από τις vengeance (που είχα και στην αρχή στο μυαλό μου) και να πάρω 2 kit geil οπότε να μην χρειαστω να ψάχνω στο μέλλον

Δημοσ.

MHN πάρεις 2 kit των 4GB.

Πάρε 2 Χ 4096 καλύτερα ;)

ναι η αλήθεια είναι οτι έχω 4 slots και παίρνει μέχρι 16gb

απλως το 16gb το θεωρω απίθανο και το 8gb περιττό θα μου ναι μέχρι να πάω σε 64 bit (παρεπιπτόντως υπάρχει τρόπος για για upgrade 32->64 χωρίς format;)

έτσι έλεγα να παιρνα ένα kit από αυτες που έλεγα στην αρχή και να ξαναγόραζα μετα από λίγο στο σύνολο 47€

αλλιώς είχα στο μυαλό μου http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=51627&category_id=618&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

στο σύνολο 57€

εν τω μεταξύ μπήκα στο e-world και δεν τις έχει πια μάλιστα είχα κάνει μια παραγγελία ήδη και μάλλον θα την διαγράψω αν δεν δω να ξαναμπαίνει το προιόν

αυτό το site είναι έμπιστο;

αν τις πάρω απόκει θα μου ρθουν σε 5-6 μέρες στα 52€ μήπως 5€ αξίζουν για τις corsair σε 2-3 μέρες;

Δημοσ.

Από τα πιο έμπιστα μαγαζιά της Ευρώπης εδώ και χρόνια, ούτε 5 εργάσιμες δεν θα κάνουν ;) Πρόσφατα κάναμε ομαδική στο hwbox!

Αν εννοείς για 4 corsair, όχι να πας σε δύο. Γενικά τα 4 dimm είναι πιο μπελάς και σε επεκτασιμότητα αργότερα και σε overclock :)

Δημοσ.

Από τα πιο έμπιστα μαγαζιά της Ευρώπης εδώ και χρόνια, ούτε 5 εργάσιμες δεν θα κάνουν ;) Πρόσφατα κάναμε ομαδική στο hwbox!

Αν εννοείς για 4 corsair, όχι να πας σε δύο. Γενικά τα 4 dimm είναι πιο μπελάς και σε επεκτασιμότητα αργότερα και σε overclock :)

όχι τα corsair που εδειξα είναι κιτ των 2

πληρωμή στο site αυτο πωε γίνεται μόνο pay pal; γιατί από εξωτερικό μονο μια φορά αγόρασα και αυτά με κατάθεση

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά παίρνει paypal.

Επίσης μου έχει τύχει να παραγγείλω από memoryc και Πλαίσιο, parts, και το Πλαίσιο να αργήσει περισσότερο!!! :-D

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά παίρνει paypal.

Επίσης μου έχει τύχει να παραγγείλω από memoryc και Πλαίσιο, parts, και το Πλαίσιο να αργήσει περισσότερο!!! :-D

ναι βρε η ερώτησή μου ηταν μερικής αγνοίας αφού το είδα οτι παίρνει ρώτησα μήπως δέχεται και άλλους τρόπους

Δημοσ.

Ααα το διάβασα γρήγορα, sorry.

Δες εδώ -> http://www.memoryc.com/help/section/payment_information.html

Γίνεται να πληρώσεις και με κατάθεση απ' ότι βλέπω, στον IBAN τους. Και με πιστωτικές. Τώρα ταχυδρομικές επιταγές για Ιρλανδία - εε ψάχνεις το μπελά σου χωρίς λόγο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...