Προς το περιεχόμενο

Logitech Pure-Fi Anywhere™ 2 στις 49.00 GBP + δωρο το Wireless Mouse M305 Red Tendrils

astymagos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Logitech Pure-Fi Anywhere™ 2 στις 49.00 GBP + δωρο το Wireless Mouse M305 Red Tendrils

Link

αν δεν ειχα dock το χτυπαγα αμεσα..

το πιο φτηνο στην ελλαδα ειναι το getit με 146,46 €. προσοχη ειναι το anywhere 2 oχι το 1.

ειναι Blemished Box αλλα μην μασατε.. εγω το diNovo Mini™ - Blemished Box που πηρα ηταν το κουτι αψογο.

Δημοσ.

Αν θέλεις ποιότητα και ένταση προτίμησε το S715i.Μακράν καλύτερο,είχα και τα δύο και κατέληξα στο τελευταίο.Βέβαια το Pure-Fi είναι τρελό vfm σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Αν κρινω απο το δικο μου Pure (το παλιο ομως) εχει υποδοχη για καρφακι 3.5 mm οποτε ακ και δεν εχω i phone συνδεω ολα τα υπολοιπα (samsung galaxy, nokia 5230, mp3) με πολυ καλα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Αν κρινω απο το δικο μου Pure (το παλιο ομως) εχει υποδοχη για καρφακι 3.5 mm οποτε ακ και δεν εχω i phone συνδεω ολα τα υπολοιπα (samsung galaxy, nokia 5230, mp3) με πολυ καλα αποτελεσματα.

Δίκιο έχεις:

Supports 1G-3G iPod models (and other portable music players) via 3.5 mm auxiliary input

Καλή περίπτωση. Μάλλον το τσιμπάω κι εγώ

Δημοσ.

Επισης οσο και να σας κανει εντυπωση τουλαχιστον το δικο μου (το προηγουμενο μοντελο) ΔΕΝ ειναι στερεο.Αυτο δεν ξερω.

Δημοσ.

Επισης οσο και να σας κανει εντυπωση τουλαχιστον το δικο μου (το προηγουμενο μοντελο) ΔΕΝ ειναι στερεο.Αυτο δεν ξερω.

StereoXL™ technology

It widens the sound stage creating an immersive audio experience.Watt? Learn more about audio terminology and what it means for you

Δημοσ.

Δεν ειπα κατι διαφορετικο.Αλλωστε εγω εχω το προηγουμενο μοντελο.

StereoXL™ technology

It widens the sound stage creating an immersive audio experience.

Αυτο ειναι ενα ειδος ψευτοσαραουντ.ΠΑντως ειναι πολυ καλο ακομη και με το λαπτοπ το εχω συνδεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...