Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή Hotfile σε Pay pal

ripair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ μπορώ να έχω λιγο βοήθεια?

Με το καιρό μαζεύτηκε ένα πόσο στο hotfile premioum λογ/σμο μου.

Eβαλα το Mail μου στη φόρμα πληρωμής με pay pal και ο λογ/σμος μου στο pay pal έχει το ίδιο mail.

Όταν είχα πληρώσει το premioum ήταν επισης μέσω του ίδιου Paypal λογ/σμου.

Αφου στη Hotfile γραφει ότι δε χρειάζετε κατι αλλο γατί δε πληρώθηκα ξημερώματα Τρίτης ακόμα, έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο?

<απο 15$

Βοήθεια please!!!

Δημοσ.

Παρακαλώ μπορώ να έχω λιγο βοήθεια?

Με το καιρό μαζεύτηκε ένα πόσο στο hotfile premioum λογ/σμο μου.

Eβαλα το Mail μου στη φόρμα πληρωμής με pay pal και ο λογ/σμος μου στο pay pal έχει το ίδιο mail.

Όταν είχα πληρώσει το premioum ήταν επισης μέσω του ίδιου Paypal λογ/σμου.

Αφου στη Hotfile γραφει ότι δε χρειάζετε κατι αλλο γατί δε πληρώθηκα ξημερώματα Τρίτης ακόμα, έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο?

<απο 15$

Βοήθεια please!!!

Με το " <απο 15$ " εννοείς οτι το υπόλοιπο που έχεις είναι κάτω από 15 δολάρια;

Δημοσ.

Έχω διαβάσει οτι κατά περιπτώσεις έχει καθυστερήσει 1-2 μέρες ή ολόκληρη εβδομάδα. Εσύ πήγαινε πάλι στο λογαριασμό σου και πέρασε πάλι το paypal email σου (με μικρά γράμματα). Αν και την άλλη εβδομάδα εχεις το ίδιο πρόβλημα, στείλε τους ένα email.

Δημοσ.

Υπαρχει ακομα το Hotfile ?

Σε πληροφωρώ γιατί μάλλον σου διαφεύγει ότι με τις μυνήσεις που πέσανε στους Hostes πριν λιγο καιρό ήταν φυσικό να σβησουν αρχεια και λογ/σμοι. Καποτε δε θα κανανε ελεγχο του τι λαμόγια ειμαστε? Από τότε δεν ξανασβήσαν τιποτα όμως και οι αμοιβές τους είναι καλύτερες και από wupload τσεκαρε το ειμαστε C κατηγορία οι Ελληνες και έχει και αλλα κόλπα για χρημα που τα αλλα δεν ταχουν. Το θεμα είναι για το πως εισπρατουμε μεσα απο paypal που δεν τοχω ξανακάνει Οκ? αν καποιος ξερει ας πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...