Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σαν side-project (project ελεύθερου χρόνου αν θέλετε) ξεκίνησα και γώ το ταξίδι μου στα games, εγκαινιάζοντας το videogamer.gr. Θα ήθελα να αναζητήσω άτομα, που θα ήθελαν να γράψουν και αυτά τις εμπειρίες τους από το gaming κάθε είδους, για να φτιάξουμε μια χαλαρή παρεούλα που θα συζητάμε για games μέσα από το website.

Για όσους προτρέξουν να πούν ότι είναι self promotion, ή ότι πάω να πιάσω κορόιδα, να αναφέρω ότι η σελίδα δεν έχει κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης εκτός καθαρά απο τον ψυχαγωγικό. Καθόλου διαφημίσεις, 0 κέρδος, και δεν αποσκοπεί σε αυτό ever.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε !!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σαν side-project (project ελεύθερου χρόνου αν θέλετε) ξεκίνησα και γώ το ταξίδι μου στα games, εγκαινιάζοντας το videogamer.gr. Θα ήθελα να αναζητήσω άτομα, που θα ήθελαν να γράψουν και αυτά τις εμπειρίες τους από το gaming κάθε είδους

ενδιαφερομαι!

Δημοσ.

Από το λίγο που κοίταξα, εμφανισιακά η σελίδα σου είναι πολύ όμορφη. Επίσης η ιδέα σου μου αρέσει πολύ.

Αν θέλεις, αντικατέστησε στο αρχικό σου post το videogamer.gr με το VideoGamer.gr. Για να το βλέπει όποιος διαβάζει το post σου απλά με ένα click.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια !

Αν κάποιοι από εσάς θέλετε μπορείτε να γράψετε ! Free 4 all !!!

Επικοινωνήστε από την σελίδα για περισσότερες πληροφορίες !

Δημοσ.

καλά είπαν τα παιδιά, άλλαξε το topic σε videogamer.gr γιατί όταν πρωτοείδα τον τίτλο νόμιζα θα είναι από τα γνωστά "περί ανέμων και υδάτων" thread και του έδωσα άκυρο με την μία :D

+1 στο design και από μένα

Δημοσ.

Θα είναι για ότι έχετε όρεξη να γράψετε όποιοι θέλετε να συμμετάσχετε !

Εγώ προσωπικά είμαι PC gamer, οπότε ότι γράφω είναι για PC !

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...