kostaskav21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα εχω αγορασει ενα λαπτοπ και θελω βοηθεια σχετικα με τις ρυθμισεις του. Τι να απενεργοποιησω απο τα Windows και ποια προγραμματα να κατεβασω απο Antivirus και Internet security κ.τ.λ. Ευχαριστω
kostas^^ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 βαλε ενα εκ των avast ή avira...και για επικαλυψη βαζεις το malwarebytes'....
jim_p Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και αν θες να ξεφορτωθεις τη σαβουρα που ερχεται προεγκατεστημενη απο τον κατασκευαστη, τοτε pc decrapifier. http://pcdecrapifier.com/
kostaskav21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη με αυτα θα ειμαι πληρως καλυμμενος και απο επιθεσεις ιντερνετ? Το pc decrapifier πως λειτουργει? Τι αφαιρει? Οτι κρινει εκεινο αχρηστο ή του δινω εγω εντολες?
Thekillergreece Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη με αυτα θα ειμαι πληρως καλυμμενος και απο επιθεσεις ιντερνετ? Το pc decrapifier πως λειτουργει? Τι αφαιρει? Οτι κρινει εκεινο αχρηστο ή του δινω εγω εντολες? Αν θελεις ενα αντιβαιρους που να κανει πολυ καλη τη δουλεια, κατεβασε Norton AntiVirus 2011/2012 και MalwareBytes Antimalware μαζι
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το pcdecrapifier αφαιρει σαβουροεφαρμογες οπως τα acer/sony/hp/toshiba κλπ "utilities" και αλλα πραγματα που ερχονται προεγκατεστημενα με ενα λαπτοπ, πχ δοκιμαστικη εκδοση του ms office που μετα απο 60 μερες σου λεει "πληρωσε". Εννοειται οτι σε αφηνει να επιλεξεις τι θα βγαλει. Στην ουσια αυτο που κανει το προγραμμα ειναι να ξεκιναει την μια ρουτινα απεγκαταστασης μιας εφαρμογης και οταν αυτη τελειωνει να ξεκιναει αμεσως την ρουτινα απεγκαταστασης της επομενης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.