Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση Windows και Antivirus

kostaskav21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγορασει ενα λαπτοπ και θελω βοηθεια σχετικα με τις ρυθμισεις του. Τι να απενεργοποιησω απο τα Windows και ποια προγραμματα να κατεβασω απο Antivirus και Internet security κ.τ.λ.

Ευχαριστω :rolleyes:

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτα θα ειμαι πληρως καλυμμενος και απο επιθεσεις ιντερνετ? Το pc decrapifier πως λειτουργει? Τι αφαιρει? Οτι κρινει εκεινο αχρηστο ή του δινω εγω εντολες?

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτα θα ειμαι πληρως καλυμμενος και απο επιθεσεις ιντερνετ? Το pc decrapifier πως λειτουργει? Τι αφαιρει? Οτι κρινει εκεινο αχρηστο ή του δινω εγω εντολες?

Αν θελεις ενα αντιβαιρους που να κανει πολυ καλη τη δουλεια, κατεβασε Norton AntiVirus 2011/2012 και MalwareBytes Antimalware μαζι

Δημοσ.

Το pcdecrapifier αφαιρει σαβουροεφαρμογες οπως τα acer/sony/hp/toshiba κλπ "utilities" και αλλα πραγματα που ερχονται προεγκατεστημενα με ενα λαπτοπ, πχ δοκιμαστικη εκδοση του ms office που μετα απο 60 μερες σου λεει "πληρωσε".

Εννοειται οτι σε αφηνει να επιλεξεις τι θα βγαλει. Στην ουσια αυτο που κανει το προγραμμα ειναι να ξεκιναει την μια ρουτινα απεγκαταστασης μιας εφαρμογης και οταν αυτη τελειωνει να ξεκιναει αμεσως την ρουτινα απεγκαταστασης της επομενης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...