vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο κατά προτίμιση επαγγελματικό (κομμωτηρίου δλδ) και όχι από σούπερμάρκετ. Θέλω να δίνει λάμψη (σαν wet look). Έχω κοντό προς μεσαίου μέγεθους μαλλιά Επίσης και λακ ή κερί μαλλιών αν γνωρίζετε...
agent_smith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο κατά προτίμιση επαγγελματικό (κομμωτηρίου δλδ) και όχι από σούπερμάρκετ. Θέλω να δίνει λάμψη (σαν wet look). Έχω κοντό προς μεσαίου μέγεθους μαλλιά Επίσης και λακ ή κερί μαλλιών αν γνωρίζετε... Κάτι KMS έχω δει σε κομμωτήρια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Garnier fructis style Προσεχε γιατι βγαζει κατι versions με εκχυλισμα κακτου κλπ που ειναι fail
vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κάτι KMS έχω δει σε κομμωτήρια. Σειρά κομμωτηρίου είναι αυτή;; Tα έχεις δοκιμάσει; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμμένος αν θες. @ MiDi_MiLiZ Το garnier δίνει λάμψη;;
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δε ρωτάς για σίγουρα στο κουρείο σου όταν ξαναπάς; Πάντως σε μένα εδώ, βλέπω χρησιμοποιούν σχεδόν συνέχεια σειρές της Rilken.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 @ MiDi_MiLiZ Το garnier δίνει λάμψη;; Mαλλι με μαλλι διαφερει. Εγω αποσα δοκιμασα (και δοκιμασα αρκετα) ναι δινει wet look εφοσον το συνδυασεις με νερο αν εννοεις αυτο με τον ορο "λαμψη", δεν αφηνει καταλοιπα, δε μυριζει περιεργα και κραταει ολη μερα, χωρις να θελει τρελες ποσοτητες (μισο εως ενα δαχτυλο ειναι υπεραρκετο). Γενικα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε σχεση με κατι loreal, schwarzkopf, κερια, no name gels κλπ (οχι δεν εχω τριχοπτωση προς το παρον )
vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δε ρωτάς για σίγουρα στο κουρείο σου όταν ξαναπάς; Πάντως σε μένα εδώ, βλέπω χρησιμοποιούν σχεδόν συνέχεια σειρές της Rilken. Mωρέ μου είχαν δώσει ένα αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Αρκετά δυνατό και δεν άφηνε ωραία υφή στα μαλλιά. Και κάθε κομμωτήριο λέει καλά για τα δικά του προιόντα. Πάς σε άλλο μετά και σου λένε πχ πάρε αυτό είναι το καλύτερο κ.ο.κ. Πάντως σε ένα κομμωτήριο παλιά είχα βρει ένα ζελέ που μύριζε υπέροχα αλλά δεν θυμάμαι ονομασία καν. Και από τιμές σχεδόν όλα έχουν πάνω από 12ευρώ για νορμάλ ποσότητες.... Τουλάχιστον να τα δώσω και να πιάσουν τόπο γι αυτό ρωτάω!! Άσε που ήδη έχω πάρει 1-2 μάρκες από κομμωτήριο όπως σου είπα και δεν ξετρελλάθηκα... Γενικα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε σχεση με κατι loreal, schwarzkopf, κερια, no name gels κλπ (οχι δεν εχω τριχοπτωση προς το παρον ) Έβαζα παλιά garnier fructis η αλήθεια είναι. Σιγουρα σε σχέση με άλλα μου φαίνονταν και εμένα καλύτερα όπως λες και εσύ. Μέχρι που δοκίμασα ένα ζελέ κομμωτηρίου και έμεινα σε αυτό. Δεν έχει τέλεια αποτελέσματα αλλά ήταν καλύτερο και από garnier. Garnier πρόσφατα που ξαναδοκίμασα μου φαίνεται σα να βρωμάει πετρέλαιο. Χωρίς πλάκα, ίσως επειδή του κομμωτηρίου δεν είχε αυτη τη βαριά μυρωδιά... Και η διαφορά στην τιμή είναι εμφανής... 5-6 ευρώ το Garnier, 12 ευρώ του κομμωτηρίου τα 200 ml... Πάντως για κοντό μαλλί το κερί από κομμωτήριο είναι ότι πρέπει. όταν όμως μεγαλώσει λίγο το μαλλί δεν στρώνει εύκολα με το κερί...
agent_smith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σειρά κομμωτηρίου είναι αυτή;; Tα έχεις δοκιμάσει; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμμένος αν θες. @ MiDi_MiLiZ Το garnier δίνει λάμψη;; Κάποτε είχα αγοράσει ένα τέτοιοαπο το κομμωτήριο που πάω. Αν δεν κάνω λάθος είναι για wet look(βεβαία εγώ δεν βάζω πάρα πολύ οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρο) το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι εξαιρετικά δυνατό σε κράτημα πράγμα που δεν μου άρεσε. Καλύτερα να δεις τι γράφουνε οι άλλοι γιατί εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος στο θέμα.
vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 @ agent_smith λάμψη έδινε καθόλου στο μαλλί;; Σε ευχαριστώ όπως και να χει για τη βοήθεια!
nick#18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Chi infra gel... http://www.chigroup.gr/products/chi_styling_%26_finish/Style/ Απολυτα ευχαριστημενος...
nick#18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Nαι δινει ακομα και με λιγο... σου απαντησα και στο π.μ.
Andreas2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Mια μάρκα επαγγελματική που υπάρχει και σε supermarkets είναι η TRESemme.Άλλες καλές στο ίντερνετ,και βιολογικές,έιναι οι Giovanni και Jason,έχει στο iherb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.