caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τότε είναι το wallpaper! Δοκίμασε το easytune της gigabyte - αυτό πρέπει να τα δείχνει ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprosarmostos7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τότε είναι το wallpaper! Δοκίμασε το easytune της gigabyte - αυτό πρέπει να τα δείχνει ok... ΩΡΑΙΟΣ! στο easytune mou deixnei 1.35v και οταν κανω stress παει 1.33v...νομιζω ειναι μια χαρα ?? το τεστ το εχω κανει 3 φορες..αρα ειμαι κομπλε για 24/7 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οι θερμοκρασίες σου είναι σχετικά καλές. Δεν θα βλέπεις 80-άρια σε κανονική λειτουργία. Αν δεν βαριέσαι τρέξε ένα prime95 για καμιά ώρα να είσαι πιό σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τάσο πού διάολο μπορεί να οφείλεται το misreading; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ένας πολύ καλός οδηγός για την mobo σου από τον οποίον δανείστηκα αρκετά config στην αρχή GA Z68-UD3 βάλε τις τιμές που έχει αυτός και μετά άρχισε να κατεβάζεις μέχρι να μην κάνεις boot στα windows ανεβάζεις λίγο και δες αν είσαι σταθερός με prime95 στο δικό μου κατάφερα να έχω 4,5Ghz με 1,3V-stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τάσο πού διάολο μπορεί να οφείλεται το misreading; "Ανακάτεψε" τις registered τάσεις η giga νομίζω, οπότε μπορεί να μαζευτεί είτε από την πλευρά του bios είτε από την πλευρά του cpuz. Αυτό που τώρα δείχνει το cpuz είναι το QPI/VTT το οποίο αν το αλλάξεις @ bios πρέπει να αλλάζει και στο cpuz Παιδικές ασθένειες - που θα λυθούν αργά η γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprosarmostos7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 "Ανακάτεψε" τις registered τάσεις η giga νομίζω, οπότε μπορεί να μαζευτεί είτε από την πλευρά του bios είτε από την πλευρά του cpuz. Αυτό που τώρα δείχνει το cpuz είναι το QPI/VTT το οποίο αν το αλλάξεις @ bios πρέπει να αλλάζει και στο cpuz Παιδικές ασθένειες - που θα λυθούν αργά η γρήγορα για καποιο λογο ενω εχτες εκανα 3-4 φορες το τεστ του LinX σημερα μου εχει πεταξει 4-5 φορες μπλε οθονη και μου γραφει κατι περιεργα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν στις πετάει στο άσχετο - μνήμες. Αν στις πετάει @ stress γενικότερο instability. Οπότε ξαναδές τα ρεύματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 για καποιο λογο ενω εχτες εκανα 3-4 φορες το τεστ του LinX σημερα μου εχει πεταξει 4-5 φορες μπλε οθονη και μου γραφει κατι περιεργα??? Κατα πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι στις μνήμες. Χαμήλωσε τη συχνότητά τους για αρχή. Μετά τρέξε το Prime95 για καμιά ωρίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprosarmostos7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Κατα πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι στις μνήμες. Χαμήλωσε τη συχνότητά τους για αρχή. Μετά τρέξε το Prime95 για καμιά ωρίτσα. εβγαλα το XMProfile ομως στα 20 λεπτα του τεστ ξανα πεταξε μπλε οθονη..με κουρασε!!! χαχα ..τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Να έχεις τις μνήμες σου στην ονομαστική τους συχνότητα και τάση. Μήν τις ανεβάσεις καθόλου. Εν συνεχεία, αρχίζεις να ρίχνεις τη συχνότητα του επεξεργαστή και κάνεις συνεχώς τέστ μέχρι να δείς πού είσαι σταθερός. Μόνο όταν θα είσαι 100% σίγουρος ότι ο επεξεργαστής σου είναι σταθερός, θα δοκιμάσεις να ανεβάσεις τις μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πού τις τρέχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ: Ειναι φυσιολογικο στην μητρικη μου (Ga-Z68X-UD4-B3) με μνημες Kingston 2X4GB 1600Mhz οταν παω στο Bios να τις βαλω στα 1600 (αυτοματα ο επεξεργαστης τις ρυθμιζει στα 1333) να μου ανεβαζει και το multiplier στα 3.7Ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ποιες είναι ακριβώς; Μήπως απαιτούν 1.65V για τα 1600MHz; Η μητρική εφαρμόζει 1.5V από default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ειναι φυσιολογικο στην μητρικη μου (Ga-Z68X-UD4-B3) με μνημες Kingston 2X4GB 1600Mhz οταν παω στο Bios να τις βαλω στα 1600 (αυτοματα ο επεξεργαστης τις ρυθμιζει στα 1333) να μου ανεβαζει και το multiplier στα 3.7Ghz? Nαι γιατί ενεργοποιήθηκε το X.M.P... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα