Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Στην αρχή νόμιζα πως φταίω εγω αλλα πλέον μετα απο διάφορες δοκιμές νομίζω πως ...είμαι αθώος! Λοιπόν το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μπαίνω στο φόρουμ! Η αρχική σελίδα φορτώνει σφαίρα αλλα όταν μπω στο φόρουμ ανοίγω την πρώτη σελίδα ενός θέματος και όταν πάω να αλλάξω σελίδα στο ίδιο θέμα, μένω εκει για πάντα και δείχνει να φορτώνει για ώρες! Πρεπει να βγω τελείως και να κάνω διάφορες προσπάθειες για να διαβάσω τελικά όλες τις σελίδες σε ένα θέμα. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο iPad, στο iPhone και στο MacBook τόσο με τη σύνδεση στο σπίτι, όσο και στη δουλεια και το μοναδικό κοινο στοιχείο είναι ο safari και η Hol (στο σπίτι ADSL και στο γραφειο οπτική ίνα 250Mbps). Any idea?
parsifal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.