Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 17R (RED) i3-380/4GB/500GB/5470 1GB

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mgmanager...7hp-2y-nbd.html

632€

Επεξεργαστής Intel Core i3-380M(2.53 GHz, 3 MB L3 cache) Μνήμη 4GB DDR3 (1x 4GB)

2 υποδοχές μνήμης Σκληρός Δίσκος 500GB SATA 5400rpm Οπτικό Μέσο DVD+/-RW Οθόνη 17.3" HD WLED 1600x900 Κάρτα Γραφικών AMD Mobility Radeon HD 5470 1GB dedicated memory Δικτύωση Ethernet Lan, Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth Εξωτερικές Θύρες 3x USB 2.0, 1x eSATA/USB2.0, 1x HDMI, 1xVGA Port Κάμερα 1.3Mpixel Υποδοχές/Θύρες Υποδοχή κάρτας Express των 54 χιλ., card reader 7 in 1 Μπαταρία Μπαταρία ιόντων λιθίου 6 στοιχείων 49 WHr Ήχος Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 4 Watt (2 x 2 W) Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Home Premium 64bit Ελληνικά & Αγγλικά Χρώμα Κόκκινο Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 416 x 29,8 χιλ. μπροστά / 39,5 χιλ. πίσω x 276mm Βάρος 3.1 Kg Εγγύηση 2 χρόνια NBD on site

http://www.skroutz.gr/s/335919/Dell-Inspiron-17R-N7010-i3-380M-4GB-500GB.html

Δημοσ.

Ολοκληρωμενο μηχανημα για ολες τις (καθημερινες) χρησεις, καλο ονομα, 2 χρονια εγγυηση και 17ρι, αλλα φανταζομαι θα ακουστουν πολλα για τον i3 πρωτης γενιας και την αδυναμη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Εγώ αγόρασα από το κατάστημα της "προσφοράς" το ίδιο laptop ακριβώς σε μπλε χρώμα, τότε είχε κόκκινο επίσης και μαύρο. Το αγόρασα στις 29/8/2011 597,85 ευρώ (με ΦΠΑ 23 %) + 15 ευρώ τα μεταφορικά. Γι αυτό λέω πως δεν είναι ιδιαίτερη προσφορά. Εκείνο μάλιστα το διάστημα έπαιζε και σε άλλα μαγαζιά εκεί γύρω. Βγήκε και ο διάδοχός του, το N7110 με λίγο πιο ψηλή τιμή. Πήρα και μια επέκταση εγγύησης άλλα 2 χρόνια και μου φαίνεται πως στο 700άρι που βγήκε, για 4 χρόνια εγγύηση συνολικά, η τιμή είναι πολύ καλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η ποιότητά του είναι πολύ καλή και έχει άπαιχτη οθόνη. Παιχνίδια δεν παίζω για να σας πω για την κάρτα γραφικών. Με το μαγαζί μπορείτε να συνεννοηθείτε πολύ καλά και θα σας πουν πότε θα έρθει ακριβώς. Εγώ το είχα σε 2 μέρες επαρχία με αντικαταβολή.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Εγώ αγόρασα από το κατάστημα της "προσφοράς" το ίδιο laptop ακριβώς σε μπλε χρώμα, τότε είχε κόκκινο επίσης και μαύρο. Το αγόρασα στις 29/8/2011 597,85 ευρώ (με ΦΠΑ 23 %) + 15 ευρώ τα μεταφορικά. Γι αυτό λέω πως δεν είναι ιδιαίτερη προσφορά. Εκείνο μάλιστα το διάστημα έπαιζε και σε άλλα μαγαζιά εκεί γύρω. Βγήκε και ο διάδοχός του, το N7110 με λίγο πιο ψηλή τιμή. Πήρα και μια επέκταση εγγύησης άλλα 2 χρόνια και μου φαίνεται πως στο 700άρι που βγήκε, για 4 χρόνια εγγύηση συνολικά, η τιμή είναι πολύ καλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η ποιότητά του είναι πολύ καλή και έχει άπαιχτη οθόνη. Παιχνίδια δεν παίζω για να σας πω για την κάρτα γραφικών. Με το μαγαζί μπορείτε να συνεννοηθείτε πολύ καλά και θα σας πουν πότε θα έρθει ακριβώς. Εγώ το είχα σε 2 μέρες επαρχία με αντικαταβολή.

να ρωτησω κατι τον chemboy η οποιον αλλον το εχεις εαν εχει pci-express 54 εισοδους;γιατι διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι τον chemboy η οποιον αλλον το εχεις εαν εχει pci-express 54 εισοδους;γιατι διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ.

Όχι δεν έχει. Από περιέργεια, που χρειάζεται αυτή η θύρα;

Δημοσ.

Όχι δεν έχει. Από περιέργεια, που χρειάζεται αυτή η θύρα;

Βαζεις επιπλεον θυρες firewire, usb3, esata κτλ

Τα λενοβο G560 εχουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...