Whiteyez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Roula άσε τo iPad πάνε σε άλλη συσκευή εκτός Apple.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αφου μπορει να συνδεθει μια φωτο/κη μηχανη με αυτο το εργαλειακι, αρα θα μπορω να συνδεσω και εναν εξωτερικο σκληρο σε αυτο? σωστα? εχω πολλα πραγματα σε αυτον και θελω να περαστουν στο ipad....αν δεν γινεται τοτε δεν βρισκω λογω να το αγορασω! Αν το έχει ο paredwse μπορεί να κάνει μία δοκιμή, αν και δεν νομίζω να έχουν υλοποιήσει mass storage device πρωτόκολλο. Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να συνδέσεις το iPad με σκληρό είναι αυτός αλλά χρειάζεται το iPad να είναι jailbroken. Δεν τον έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν δουλεύει. Εάν θέλεις να περάσεις διάφορα αρχεία από τον σκληρό σου δίσκο στο iPad, χρησιμοποίησε το iTunes. Αν δεν σε βολεύει, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς την αγορά του iPad.
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εάν θέλεις να περάσεις διάφορα αρχεία από τον σκληρό σου δίσκο στο iPad, χρησιμοποίησε το iTunes. Αν δεν σε βολεύει, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς την αγορά του iPad. +1. Έτσι καριβώς είναι...
georgeadams Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εκτός του ότι θα πρέπει να είναι jailbroken για να διαβάσει τα αρχεία, το iPad δεν μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα στη USB έτσι ώστε να δουλέψει σκληρός δίσκος ή USB Stick. Μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα μόνο για κάρτα SD. Συνεπώς θα χρειαζόσουν και ένα USB Hub με δικό του τροφοδοτικό.
ManosBar13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το iPad δεν σου κάνει σαν συσκευή απ' όσα καταλαβαίνω εγώ. Χρειάζεσαι υπολογιστή. Πήγαινε σε MacBook Air.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.