Προς το περιεχόμενο

iPad 2 ---> θυρες usb??

roula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αφου μπορει να συνδεθει μια φωτο/κη μηχανη με αυτο το εργαλειακι, αρα θα μπορω να συνδεσω και εναν εξωτερικο σκληρο σε αυτο? σωστα? εχω πολλα πραγματα σε αυτον και θελω να περαστουν στο ipad....αν δεν γινεται τοτε δεν βρισκω λογω να το αγορασω!

Αν το έχει ο paredwse μπορεί να κάνει μία δοκιμή, αν και δεν νομίζω να έχουν υλοποιήσει mass storage device πρωτόκολλο.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να συνδέσεις το iPad με σκληρό είναι αυτός αλλά χρειάζεται το iPad να είναι jailbroken.

Δεν τον έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν δουλεύει.

Εάν θέλεις να περάσεις διάφορα αρχεία από τον σκληρό σου δίσκο στο iPad, χρησιμοποίησε το iTunes. Αν δεν σε βολεύει, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς την αγορά του iPad.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να περάσεις διάφορα αρχεία από τον σκληρό σου δίσκο στο iPad, χρησιμοποίησε το iTunes. Αν δεν σε βολεύει, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς την αγορά του iPad.

+1. Έτσι καριβώς είναι...

Δημοσ.

Εκτός του ότι θα πρέπει να είναι jailbroken για να διαβάσει τα αρχεία, το iPad δεν μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα στη USB έτσι ώστε να δουλέψει σκληρός δίσκος ή USB Stick. Μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα μόνο για κάρτα SD. Συνεπώς θα χρειαζόσουν και ένα USB Hub με δικό του τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Το iPad δεν σου κάνει σαν συσκευή απ' όσα καταλαβαίνω εγώ. Χρειάζεσαι υπολογιστή. Πήγαινε σε MacBook Air.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...