Προς το περιεχόμενο

iPad 2 ---> θυρες usb??

roula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας .

εχω μια απορια σχετικα με το ipad2.

στα χαρακτηριστικα του γραφει input/output : 30 pin dock, και πιο κατω γραφει οτι εχει "dock connector καλωδιο USB".

και ρωταω εγω...δεν εχει θυρες USB????

ευχαριστω!

Δημοσ.

αν εννοεις να συνδεσεις κατι usb πανω στο ipad δεν εχει,

αν εννοεις να συνδεσεις το ipad με η/υ μεσω καλωδιου usb ναι. στο ipad συνδεεται ενα καλωδιο που στην ακρη ειναι usb

Δημοσ.

αν εννοεις να συνδεσεις κατι usb πανω στο ipad δεν εχει,

αν εννοεις να συνδεσεις το ipad με η/υ μεσω καλωδιου usb ναι. στο ipad συνδεεται ενα καλωδιο που στην ακρη ειναι usb

Οκ, δηλαδη απο το ipad θα φευγει καλωδιο που στην ακρη του θα εχει usb θυρα...για να συνδεω μια αλλη συσκευη, πχ.μια φωτογραφικη μηχανη. και αν θελω να συνδεσω και αλλη μια επιπλεον??

υπαρχει στο εμποριο καποια συσκευουλα με πολλες ( 3,4 ή και 5 ) θυρες usb ωστε αυτην να συνδεσω στο καλωδιο του ipad?? αφου εργοστασικα δεν εχει θυρες...να του τις "προσθεσω" εξωτερικα??

Δημοσ.

Οκ, δηλαδη απο το ipad θα φευγει καλωδιο που στην ακρη του θα εχει usb θυρα...για να συνδεω μια αλλη συσκευη, πχ.μια φωτογραφικη μηχανη. και αν θελω να συνδεσω και αλλη μια επιπλεον??

υπαρχει στο εμποριο καποια συσκευουλα με πολλες ( 3,4 ή και 5 ) θυρες usb ωστε αυτην να συνδεσω στο καλωδιο του ipad?? αφου εργοστασικα δεν εχει θυρες...να του τις "προσθεσω" εξωτερικα??

Όχι. Έχει ένα καλώδιο που συνδέεται στην usb ενός υπολογιστή. Όπως π.χ. συνδέεις μία φωτογραφική μηχανή στον υπολογιστή.

Στο iPad δεν μπορείς να συνδέσεις usb μηχανές όπως μία φωτογραφική μηχανή, μνήμη flash, εκτυπωτή κ.τ.λ.

Δημοσ.

αν ομως αγορασω ενα απο αυτα τα μικρα "κουτακια" ? που εχουν μονο θυρες??

τοτε δεν θα μπορω να συνδεσω το ipad με κατι που επισης εχει usb?

στο google..εγραψα απλα θυρες usb και μου εβγαλε πολλες φωτο απο αυτα τα κουτακια!

http://www.google.gr/search?q=%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83+usb&hl=el&biw=1024&bih=466&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BkGTTu7eMIGaOtHToM4N&sqi=2&ved=0CFkQsAQ

Δημοσ.

αν ομως αγορασω ενα απο αυτα τα μικρα "κουτακια" ? που εχουν μονο θυρες??

τοτε δεν θα μπορω να συνδεσω το ipad με κατι που επισης εχει usb?

Όχι.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ειδικός μετατροπέας που να δίνει usb host στο iTab.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ειδική συσκευή της Apple με την οποία μπορείς να συνδέσεις φωτογραφική μηχανή μέσω USB, καθώς και μνήμη SD για μεταφορά δεδομένων.

Στην εν λόγω συσκευή συνδέουν και πληκτρολόγιο USB (αν και δεν υποστηρίζεται επίσημα).

Η συσκευή κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ.

Ιδού:

http://www.document.gr/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=946&category_id=155&option=com_virtuemart&Itemid=56

[...]

Στο iPad δεν μπορείς να συνδέσεις usb μηχανές όπως μία φωτογραφική μηχανή, μνήμη flash, εκτυπωτή κ.τ.λ.

...

• Super Moderators
Δημοσ.

... -- .. .-.. . -.--

Η έννοια της απάντησής μου ήταν "αφού δεν το γνωρίζεις, μην είσαι τόσο κατηγορηματικός...".

Τέσπα.

Δημοσ.

Η έννοια της απάντησής μου ήταν "αφού δεν το γνωρίζεις, μην είσαι τόσο κατηγορηματικός...".

Τέσπα.

"Κατηγορηματικός" ήμουν στο πως δεν συνδέεται στο iTab. Αντάπτορας είπα πως μπορεί να υπάρχει.

Τα σημεία στίξης δεν ήταν τυχαία. Ήταν ένα smiley σε morse code, αποδεχόμενος στην ουσία πως είχες δίκαιο. An act of playful cleverness...

Δημοσ.

Υπάρχει ειδική συσκευή της Apple με την οποία μπορείς να συνδέσεις φωτογραφική μηχανή μέσω USB, καθώς και μνήμη SD για μεταφορά δεδομένων.

Στην εν λόγω συσκευή συνδέουν και πληκτρολόγιο USB (αν και δεν υποστηρίζεται επίσημα).

Η συσκευή κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ.

Ιδού:

http://www.document.gr/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=946&category_id=155&option=com_virtuemart&Itemid=56

...

αφου μπορει να συνδεθει μια φωτο/κη μηχανη με αυτο το εργαλειακι, αρα θα μπορω να συνδεσω και εναν εξωτερικο σκληρο σε αυτο? σωστα? εχω πολλα πραγματα σε αυτον και θελω να περαστουν στο ipad....αν δεν γινεται τοτε δεν βρισκω λογω να το αγορασω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...