Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά το προβλήματα είναι ηλεκρικής/ηλεκρονικης φύσεως

θες καλή γιωση στο pc. Καλά ηχεια με καλο καλώδιο και τα 2 να είναι SHIELDED για ΕΜΙ.

Επίσης υπάρχει ειδική επένδυση κάτι σαν χαρτί/ύφασμα που καλύπτεις τα μέρη του pc που προκαλούν emi η θες να προστατεύσεις από emi

Μου έχουν τύχη και εμενα παρόμοια προβλήματα και λύθηκαν με την επένδυση που ειπα, ΚΑΛΗ γιωση για να μην γίνετε ground loop και καλά ηχεια με καλο καλώδιο

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ μου μοιάζει για το κλασικό πρόβλημα με τις θύρες που δεν είναι muted από τα option της κάρτας ήχου.

Τι εννοώ.Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και στης ιδιότητες της κάρτας ήχου και από εκεί δοκίμασε να mutareis όλα όσα έχει εκεί εκτός φυσικά από το master volume.

Το είχα παλιά στα xp αυτό μετά από κάθε φορμάτ και το έλυνα έτσι.

ο λόγος που γίνεται ίσως είναι αυτό που λέει ο biomecanoid αλλά εγώ έτσι έβρισκα την λύση.

Δημοσ.

Τί καινούριο έκανα;

Σύνδεσα την εξωτερική κάρτα ήχου, και απεγκατέστησα τους drivers--> καθόλου ήχος, ΟΜΩΣ δεν κολλούσε το pc.

Έπειτα δοκίμασα να βάλω άλλους drivers για την us-122L, πιο παλιούς μήπως αλλάξει κάτι, αλλά πάλι το ίδιο. Με το που εγκαταστάθηκε προστέθηκαν 80 χρόνια στο pc μου.

Με παραξενεύει το γεγονός πως αφού (όπως φαίνεται) φταίει η εξωτερική κάρτα, τότε ΓΙΑΤΙ έχω αυτούς τους ήχους και τα κολλήματα (έστω σε ελάχιστο βαθμό) όταν έχω ενεργοποιημένη την onboard???

Εμένα πιο πολύ μου μοιάζει για το κλασικό πρόβλημα με τις θύρες που δεν είναι muted από τα option της κάρτας ήχου.

Τι εννοώ.Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και στης ιδιότητες της κάρτας ήχου και από εκεί δοκίμασε να mutareis όλα όσα έχει εκεί εκτός φυσικά από το master volume.

Το είχα παλιά στα xp αυτό μετά από κάθε φορμάτ και το έλυνα έτσι.

ο λόγος που γίνεται ίσως είναι αυτό που λέει ο biomecanoid αλλά εγώ έτσι έβρισκα την λύση.

Αυτό το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πράγμα βέβαια το οποίο και περίμενα διότι το να κάνεις mute σε μία έξοδο τί σχέση έχει με τις επιδόσεις του pc; (διότι τις επιδόσεις επηρεάζει, αφού κολλάει ολόκληρο και όχι μόνο ο ήχος)

Όσον αφορά αυτό:

Αυτά το προβλήματα είναι ηλεκρικής/ηλεκρονικης φύσεως

θες καλή γιωση στο pc. Καλά ηχεια με καλο καλώδιο και τα 2 να είναι SHIELDED για ΕΜΙ.

Επίσης υπάρχει ειδική επένδυση κάτι σαν χαρτί/ύφασμα που καλύπτεις τα μέρη του pc που προκαλούν emi η θες να προστατεύσεις από emi

Μου έχουν τύχη και εμενα παρόμοια προβλήματα και λύθηκαν με την επένδυση που ειπα, ΚΑΛΗ γιωση για να μην γίνετε ground loop και καλά ηχεια με καλο καλώδιο

Θα πρέπει να το ψάξω πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω βέβαια τί ρόλο μπορεί να παίζει το είδος των ηχείων, ή τα rca τους κτλ κτλ,καθώς ξαναλέω: δεν έχω πρόβλημα μόνο με τον ήχο,αλλά σέρνεται όλο το pc.

Δημοσ.

εγώ σου ειπα για το μέρος του ηχού το ότι είναι αργό το pc είναι άλλο θέμα κάτι θα εχεις κολλήσει

Μα δεν είναι ένα το θέμα του ήχου και άλλο το θέμα της ταχύτητας. Είναι ΕΝΑ πρόβλημα.

Καθώς πχ κάνω κλικ κάπου με το ποντίκι, το κλικ αυτό αργεί να γίνει και ακούγονται σπασμοδικοί υψίσυχνοι ήχοι (σαν clips)

Δημοσ.

Αν υπάρχει η επιλογή για format κάντο.Να κάτσεις να ψάξεις πιο πρόγραμμα σου δημιουργεί το πρόβλημα(αν είναι ένα) λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

Αν υπάρχει η επιλογή για format κάντο.Να κάτσεις να ψάξεις πιο πρόγραμμα σου δημιουργεί το πρόβλημα(αν είναι ένα) λίγο δύσκολο.

Δυστυχώς δεν έχω cd και τέτοια εδώ, τα έχω στη Κρήτη που σπουδάζω, οπότε αναγκαστικά πρέπει να κάνω κάτι άλλο :((

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...