F1spa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά: Κρασάρει κάποια στιγμή ο Chrome(λόγω ενός βίντεο πιθανότατα) κι από τότε βγάζει ήχους χρατς-χρατς το pc, επί μονίμου βάσεως (σε χαμηλή ένταση και με μία τυχαιότητα) αλλά όταν παίζει μουσική η βίντεο είναι πολύ πιο έντονοι!! Επανεγκατέστησα κάρτα ήχου, τίποτα. ΤΙ ΚΑΝΩ;;; Υ.Γ.: Όταν κράσαρε ο chrome δε μπορώ να θυμηθώ τί μου ζήτησε. Νομίζω έλεγε πως δεν αποκρίνεται κάτι, όχι όμως το JAVA. (ίσως το Shockwave Player; ) Είναι απείρως εκνευριστικό, ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω τίποτα στο pc πλέον * * * επεξεργασία * * * Λοιπόν έκανα πείραμα, άλλαξα κάρτα ήχου. ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ!!!!!
ntg1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα και στον ανηψιό μου εδώ και 5 μέρες (2 διαφορετικοί υπολογιστές)! Σε όλους τους browsers όταν "συμπληρώνεται" η ιστοσελίδα την ώρα που ανοίγει ή όταν κάνουμε πάνω-κάτω το ποντίκι (scrolling), ακούγεται αυτό που λέει ο από πάνω μου από τα ηχεία! Τι παίζει? 1
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν τα ηχεία είναι αποσπόμενα δοκίμασε τα με κάποια άλλη πυγή.
F1spa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν τα ηχεία είναι αποσπόμενα δοκίμασε τα με κάποια άλλη πυγή. Τα ηχεία δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑ ρόλο!! Δοκίμασα και ακουστικά και κάνει ακριβώς το ίδιο, και όπως είπα άλλαξα κάρτα ήχου και κάνει το ίδιο. Συμπεραίνω πως είναι εσωτερικό πρόβλημα, και μάλιστα αυτό φαίνεται στο γεγονός πως όταν ζορίζεται ο επεξεργαστής οι ήχοι δυναμώνουν και πληθαίνουν!! Δηλαδή είναι θέμα επεξεργαστή ή κάρτας γραφικών;; Και γιατί έτσι ξαφνικά;; Και πώς με λένε;;
ntg1980 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πιστεύω πως κάποιο update έχει προκαλέσει το όλο πρόβλημα... Σε μένα ακούγεται αυτός ο ήχος μόνο όταν κλείνω εντελώς τα ηχεία μου, κάτι όμως που μέχρι πρόσφατα δεν ακουγόταν! Στον ανιψιό μου ακούγεται ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι περιγράφεις... Μόνο από κάποιο update σε πιθανή κοινή συσκευή που έχετε, δημιουργεί κάποια ασυμβατότητα μεταξύ γραφικών και ήχου για να ακούγεται κάτι τέτοιο. Σιγά τον HD ήχο που κάνει ένα up and down scrolling με το mouse σε μια ιστοσελίδα, για να ζοριστεί ο επεξεργαστής σε τέτοιο βαθμό, που να δημιουργεί παρεμβολές! lol
F1spa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Σιγά τον HD ήχο που κάνει ένα up and down scrolling με το mouse σε μια ιστοσελίδα, για να ζοριστεί ο επεξεργαστής σε τέτοιο βαθμό, που να δημιουργεί παρεμβολές! lol Δεν είναι αυτό το θέμα. Σίγουρα πρόκειται για κάποιο πρόβλημα, δεν είναι ότι χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Εδώ απλά κουνάω δεξιά αριστερά το ποντίκι και κάνει χρρρρ-χρρρρτς.
filip123go Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, αρχικά πρέπει να ελέγξετε αν έχει μπει κάποιο ζουζούνι στους υπολογιστές σας. Κάντε σκαν με malwarebytes και spybot s&d. Αν το πρόβλημα είναι άπο κάποια αναβάθμιση, με μια επαναφορά συστήματος (πριν αρχίσει να το κάνει) θα είστε οκ. Τέλος, ξεκινήστε τον υπολογιστή με ubuntu live cd και πείτε αν κάνει τα ίδια κ εκεί...
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 το προβλημα πρεπει να ειναι στο τροφοδοτικο ποιο εχεις? η πριζα εχει γειωση?
kostisstam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έβαλα pci κάρτα ήχου και ησύχασα.
F1spa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το Malware βρήκε αρκετά αλλά δεν άλλαξε κάτι, μετά όμως και από το spybot αμέσως ΣΧΕΔΟΝ σταμάτησαν τα παράσιτα!! Πλέον τα κάνει ορισμένες φορές - για λίγο - και μόνο όταν πιέζεται πολύ το pc. @filip123go υπέρευχαριστώ!! Τί άλλο λες να κάνω τώρα; Επαναφορά δεν ξέρω και τα linux θα με βοηθήσουν μόνο για να μάθω αν υπάρχει ακόμα το πρόβλημα, σωστά; @Ntinaras τροφοδοτικό ένα Nitrox έχω 550W νομίζω. Καλά της πλάκας είναι, αλλά το θέμα είναι πως όλο αυτό ξεκίνησε από ένα κόλλημα - και σχεδόν διορθώθηκε με τους καθαρισμούς, οπότε μάλλον δεν αυθύνεται αυτό. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έβαλα pci κάρτα ήχου και ησύχασα. Εγώ έχω την tascam us-122L που τη χρησιμοποιώ και στη σχολή (μουσική τεχνολογία) - εννοώ δεν είναι της πλάκας. Και από τη στιγμή που έχει πρόβλημα και η onboard τότε δε φταίνε οι κάρτες.
filip123go Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το Linux θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι πρόβλημα hardware η software. Επίσης, εφόσον λες ότι σχεδόν διορθώθηκε το πρόβλημα με το spybot, ξανα-τρέξ'΄το σε safe mode και επίσης κάνε κ ένα scan με το super antispyware και κατέβασε και το avira bootable, καψ'το σε ένα cd, ξεκίνα με αυτό το pc σου και σκαναρε για ιούς.. Την επαναφορά άστην προς το παρόν..! Κάνε τα παραπάνω και βλέπουμε..!
F1spa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το avira bootable πώς το φτιάχνω; Τί ακριβώς κατεβάζω;
F1spa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Έφτιαξα το avira από εδώ: http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system α) έτρεξα το spybot σε safe mode β) έβαλα και το super antispyware γ) το avira το έκανα boot και κάποια στιγμή μου πέταξε αυτό το σφάλμα "Self check failed! The file failed the check. Press ok to shut down the system" βέβαια μετά έβγαζε κάτι που δε καταλάβαινα και δεν έκλεινε με κανένα τρόπο. 2 φορές το έκανα και έβγαλε το ίδιο. τώρα το κακό ποιό είναι μετά απ'αυτά; πως όταν έβαλα την καλή κάρτα ήχου άρχισε να κολλάει σαν ΤΡΕΛΟ!!!! Μιλάμε για κόλλημα όχι αστεία, δεν μπορούσε να παίξει ούτε ένα τραγούδι. (Με την onboard έχουμε μείνει στο ότι κάνει χρουτς χρουτς μόνο όταν το πιέζω πολύ) Μένει κάτι άλλο να κάνω;;
filip123go Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 όταν έβαλα την καλή κάρτα ήχου άρχισε να κολλάει σαν ΤΡΕΛΟ!!!! Μιλάμε για κόλλημα όχι αστεία, δεν μπορούσε να παίξει ούτε ένα τραγούδι. Τσέκαρε τους driver και απενεργοποίησε την onboard κάρτα μέσα απ το bios..!
F1spa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τσέκαρε τους driver και απενεργοποίησε την onboard κάρτα μέσα απ το bios..! Εννοείται, κάθε φορά που βάζω την εξωτερική απενεργοποιώ την onboard. Λοιπόν, επί του θέματος συνέχεια αύριο καθώς σήμερα η δουλειά δε θα μου αφήσει χρόνο. Ευχαριστώ μέχρι τώρα για τις απαντήσεις κι για το χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα