EXPHARTION Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά βάζω 10-bit video στον KMPlayer και μου δείχνει pixel. Δοκίμασα αυτό εδώ τον οδηγό αλλά μου crashάρει το KMPlayer μετά. Βγάζει αυτό το μήνυμα να μην αποσταλεί, ξέρετε εσείς. Καμιά βοήθεια; Μην μου πείτε να αλλάξω Player αυτός είναι ο τυχερός μου. Ευχαριστώ πολύ!!
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να δεις το amine στο VLC αφού έχεις προβλήματα με τους codecs. Κι εγώ προτιμώ το kmp έναντι στο vlc αλλά άν υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή στο kmp ή στο mpc τότε θα το δω στο vlc.
EXPHARTION Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να δεις το amine στο VLC αφού έχεις προβλήματα με τους codecs. Κι εγώ προτιμώ το kmp έναντι στο vlc αλλά άν υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή στο kmp ή στο mpc τότε θα το δω στο vlc. Και στον VLC τα ίδια. Μου δείχνει τα pixel. Μήπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση σε τίποτα;
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μήπως τα Pixel είναι περασμένα στην ταινία από των δημιουργό;(Αυτών που την έκανε rip τέλος πάντων)
EXPHARTION Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μήπως τα Pixel είναι περασμένα στην ταινία από των δημιουργό;(Αυτών που την έκανε rip τέλος πάντων) Όχι βρε, απλώς ο player δεν είναι ρυθμισμένος κατάλληλα για να παίξει 10-bit video. Τι γίνεται με τις ρυθμίσεις που προτείνουν στο forum στο παραπάνω link που έβαλα: Αυτές τις ρυθμίσεις τις έκανα σε άλλο pc στον KMP και δούλεψε. Ρωτάω λοιπόν εγώ μήπως το pc μου έχει το πρόβλημα και άδικα το συζητάμε; Όλοι όσοι έχετε τον player κάνατε τις παραπάνω ρυθμίσεις; και αν ναι σας δουλεύει ή σας βγάζει μήνυμα "Να μην αποσταλεί";
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τον έχω τον kmp αλλά δεν έχω βάλει κανέναν codec γιατί δεν μου χρειάστηκε κάτι τέτοιο και βλέπω αρκετά anime.
EXPHARTION Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τον έχω τον kmp αλλά δεν έχω βάλει κανέναν codec γιατί δεν μου χρειάστηκε κάτι τέτοιο και βλέπω αρκετά anime. Ναι αλλά σε 10-bit δοκίμασες;
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πατα στην υπογραφη μου και οταν κανεις οσα λεει βαλε και το 10bit
Tony_Montana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οι μονοι decoders Που υποστηρίζουν 10 bit ειναι ο CoreAVC Και ο LAV Video. ΑΚόμα και ο ffdshow θα στο κάνει 8bit RGB
EXPHARTION Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οι μονοι decoders Που υποστηρίζουν 10 bit ειναι ο CoreAVC Και ο LAV Video. ΑΚόμα και ο ffdshow θα στο κάνει 8bit RGB Άντε στο @#@%$#@ χαλάσα τις ρυθμίσεις του kmp μόνο και μόνο για το 10-bit. Τελικά δεν ήθελε madshi αλλά coreAVC στο:(F2) -> External video decoder and press the External decoder search button. In the window that appears, press Add After Scan and then OK. Back in the external video decoder configuration, select H.264 and AVC -> LAV Video decoder <- -> CoreAVC. Έπαιξε!!!!! Παίζει και 1080p Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.