Προς το περιεχόμενο

Gaming Desktop εώς 750-850 ευρω.

twicon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, προκειται να μεταναστευσω και θελω να χτισω ενα PC κυριως για παιχνιδι (αντε καμια ταινιουλα κ κανα skype)και επειδη δεν ειμαι κ πολυ ''ψαγμενος'' δεν θελω να καταφυγω σε ετοιμες λυσεις τυπου ''turbo-x''...

Τι μου προτεινεται για να παιζω απαιτητικα παιχνιδια σε αρκετα ικανοποιητικες+ ρυθμισεις,τυπου Battlefield 3? Ο υπολογιστης δεν θελω να μου παει πανω απο 750-850 ευρω. Δωστε μου ιδεες για καρτες-επεξεργαστες κτλ να λαβω υποψιν μου. Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

αχα

1.μεχρι 850 δεινης για των πυργο μονο ή θες και οθονη και πληκτρολογιο ποντικη και λοιπα ;

2.θες απο καποιο συγγεκριμενω μαγαζι να τα παρεις ή απο διαφορα και εκτος αττικης ή απο εκει που μενεις (εσυ θα το συρναμολογισης) ;

Δημοσ.

αχα

1.μεχρι 850 δεινης για των πυργο μονο ή θες και οθονη και πληκτρολογιο ποντικη και λοιπα ;

2.θες απο καποιο συγγεκριμενω μαγαζι να τα παρεις ή απο διαφορα και εκτος αττικης ή απο εκει που μενεις (εσυ θα το συρναμολογισης) ;

1.Με οθόνη! (ποντίκι-πληκτρολόγιο-κάμερες κτλ έχω)

2.Δεν έχω πρόβλημα να είναι και απο 10 διαφορετικά μαγαζιά αρκεί να είναι εντός Αττικής, την συναρμολόγηση θα την κάνει ο ξάδερφος μου οταν φύγω απο Ελλάδα που ασχολείται με ''game level design'' φτιαχνει εφαρμογες κτλ κ τελειωσε το πανεπιστημιο στην ειδικοτητα του με 19 κάτι ,οπότε δέν θα έχω πρόβλημα

+Εχω σκεφτει να φτιαξω ενα entertainment pc αντι για desktop ,να το συνδεσω στη TV να παρω κ ενα controller(να το εχω σαν κονσολα) Με αυτην την επιλογή γλιτώνω και τα λεφτα απο την αγορα καινουργιας οθόνης

Δημοσ.

1.Με οθόνη! (ποντίκι-πληκτρολόγιο-κάμερες κτλ έχω)

2.Δεν έχω πρόβλημα να είναι και απο 10 διαφορετικά μαγαζιά αρκεί να είναι εντός Αττικής, την συναρμολόγηση θα την κάνει ο ξάδερφος μου οταν φύγω απο Ελλάδα που ασχολείται με ''game level design'' φτιαχνει εφαρμογες κτλ κ τελειωσε το πανεπιστημιο στην ειδικοτητα του με 19 κάτι ,οπότε δέν θα έχω πρόβλημα

+Εχω σκεφτει να φτιαξω ενα entertainment pc αντι για desktop ,να το συνδεσω στη TV να παρω κ ενα controller(να το εχω σαν κονσολα) Με αυτην την επιλογή γλιτώνω και τα λεφτα απο την αγορα καινουργιας οθόνης

ωραια θα βρουμε και οθονη

δεν νομιζω οτι σε νοιαζει να ειναι αντος αττικη για θα τα στειλουν με courier και δεν θα εχεις προβλημα και η τιμη δεν θα ανέβη

τι TV εχεις ;

θα μποροθμε να βροθμε εν ακοθτι μικρο και να ναλοθμε εκει τα πραγματα και μην πας σε θπολογιστη htpc γιατι τa ετοιμα δεν ειναι και πολυ για game

δες πως ειναι ενα

11-13-08-htpc_image.jpg

ενω αν βρεις ενα κοθτι μικρο θα εισαι comple

κοιτα εδω ενα κοθτι ποθ το βρεισκης στην αγορα

htpc_ssd_mod1.jpg

διαλεγεςι και περνης αλλα να ξερεις στο σαλονι (αν εχεις εκει την TV ) δεν θα βολεθει για game

Τι λες απο τα δυο ;

Δημοσ.

dimitrisOS ελεος με τα "ζεις" "ψοφησες" "hello" σε καθε τοπικ. δεν μπαινουν ολοι ανα μια ωρα στο insomnia.

Δημοσ.

και τι με αυτο? επειδη εσυ και εγω και πολλοι αλλοι μπενουν καθε μερα δεν σημαιανει οτι ολοι εχουμε αυτην την δυνατοτηα.

Δημοσ.

δεν ειπα πως πρεπει να ειναι μεσα 24ωρες το 24ωρο αλλα το γραφω για δω αν ενδιαρερεται ο τυπος ακομα δεν το λεω για κακια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...