Material boy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γεια παιδιά. Μπορεί να σας φανεί αρκετά παράξενη η ερώτησή μου, αλλά θα θελα όσοι ξέρουν να μ' απαντήσουν. Η ερώτηση είναι η εξής: Ποια είναι αυτή η κολώνια που τη φορούν σχεδόν όλοι οι άντρες; Εννοώ ότι τις περισσότερες φορές που έχει τύχει να περάσει δίπλα μου κάποιος, μυρίζει ακριβώς το ίδιο άρωμα. Θέλω πραγματικά να μάθω ποιο είναι! (για να το βάλω κ γω...). Το βάζουν συνήθως έφηβοι, νέοι κ τέτοια. Όντως παράξενη ερώτηση, αλλά από καιρό έχω την απορία. ty
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Million απο Paco Rabanne. Αν δεν την έχεις τότε σίγουρα είναι αυτή!
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 A.G.=Αντριλικι Καμπανα.... ή Clein Main....(δεν ξερω αν το εγραψα σωστα..κλα'ι'ν μαιν ηθελα να γραψω...) :mrgreen:
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 αυτη ειναι τωρα η τρομερη ερωτηση; τα νευρα μου..
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλε , προσπαθησε να πλενεσαι καθες 3με 4 μερες. Για αποσμητικα ουτε λογος. Και τρωγε ρεβυθια.πολλα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πότε θα βγει η τεχνολογία... που όπως κάνεις search στο google για εικόνες να κάνεις και για μυρωδιές και να τις μυρίζεις κιόλας!
traganeus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Armani Code επίσης, φοβερή κολόνια, αλλα την είχε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΣ ο κόσμος.
Muchacho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Για να την φορανε πολλοι νεοι και κυριως εφηβοι,μια φτηνη θα ειναι απο αυτες του supermarket. Oποτε κατα 90% str8 πρασινη.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 str8 πρασινη. η μόνη κολόνια που είναι chain πρέπει να γίνετε απίστευτες φορές πάσα από δώρο σε δώρο μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα την βάλει
TwitterLover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Βασικα καποιοι βαζουν κατι κολονιες του σουπερ μαρκετ. απαισιες καποιοες. τεσπα. εγω ψρησιμοποιω Million απο Paco Rabanne. Kανα 2 Burberry. Versage. Μια του Μπεκαν και την Aqva της Bvlgari. Ξερω θα πειτε ναι καλε και ετσι αλλα αληθεια ειναι! xD εχω τρελο κολλημα με τις κολονιες!
marios32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αυτη ειναι τωρα η τρομερη ερωτηση; τα νευρα μου..
insomniaK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βασικα καποιοι βαζουν κατι κολονιες του σουπερ μαρκετ. απαισιες καποιοες. τεσπα. εγω ψρησιμοποιω Million απο Paco Rabanne. Kανα 2 Burberry. Versage. Μια του Μπεκαν και την Aqva της Bvlgari. Ξερω θα πειτε ναι καλε και ετσι αλλα αληθεια ειναι! xD εχω τρελο κολλημα με τις κολονιες! Σε νιώθω, εγώ χρησιμοποιούσα την Π, την οποία αντικατέστησα με την chance και την d&g one. Εννοείται πως έχω και την 360blue, αγαπημένη μετά από ξύρισμα είναι η theorem καθώς και ΧΥ από Hugo. Και βέβαια τη συλλογή μου ολοκληρώνουν οι Boss #1 και #6 και η Lucky #6, καθώς και η Sigma από Story. έχω τρελό κόλλημα με τα μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.