Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για δυνατούς λύτες

Material boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Μπορεί να σας φανεί αρκετά παράξενη η ερώτησή μου, αλλά θα θελα όσοι ξέρουν να μ' απαντήσουν. Η ερώτηση είναι η εξής: Ποια είναι αυτή η κολώνια που τη φορούν σχεδόν όλοι οι άντρες; Εννοώ ότι τις περισσότερες φορές που έχει τύχει να περάσει δίπλα μου κάποιος, μυρίζει ακριβώς το ίδιο άρωμα. Θέλω πραγματικά να μάθω ποιο είναι! (για να το βάλω κ γω...). Το βάζουν συνήθως έφηβοι, νέοι κ τέτοια. Όντως παράξενη ερώτηση, αλλά από καιρό έχω την απορία. ty

Δημοσ.

Για να την φορανε πολλοι νεοι και κυριως εφηβοι,μια φτηνη θα ειναι απο αυτες του supermarket.

Oποτε κατα 90% str8 πρασινη.

Δημοσ.

str8 πρασινη.

η μόνη κολόνια που είναι chain :P

πρέπει να γίνετε απίστευτες φορές πάσα από δώρο σε δώρο μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα την βάλει :P

Δημοσ.

Βασικα καποιοι βαζουν κατι κολονιες του σουπερ μαρκετ. απαισιες καποιοες. τεσπα. εγω ψρησιμοποιω Million απο Paco Rabanne. Kανα 2 Burberry. Versage. Μια του Μπεκαν και την Aqva της Bvlgari. Ξερω θα πειτε ναι καλε και ετσι αλλα αληθεια ειναι! xD εχω τρελο κολλημα με τις κολονιες!

Δημοσ.

Βασικα καποιοι βαζουν κατι κολονιες του σουπερ μαρκετ. απαισιες καποιοες. τεσπα. εγω ψρησιμοποιω Million απο Paco Rabanne. Kανα 2 Burberry. Versage. Μια του Μπεκαν και την Aqva της Bvlgari. Ξερω θα πειτε ναι καλε και ετσι αλλα αληθεια ειναι! xD εχω τρελο κολλημα με τις κολονιες!

Σε νιώθω, εγώ χρησιμοποιούσα την Π, την οποία αντικατέστησα με την chance και την d&g one. Εννοείται πως έχω και την 360blue, αγαπημένη μετά από ξύρισμα είναι η theorem καθώς και ΧΥ από Hugo. Και βέβαια τη συλλογή μου ολοκληρώνουν οι Boss #1 και #6 και η Lucky #6, καθώς και η Sigma από Story.

έχω τρελό κόλλημα με τα μαθηματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...