Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω το Laptop Sony Vaio VGN-AR71M και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν το ανοίγω το Laptop δουλεύει μια χαρά. Μέτα από 5 λεπτά όμως ζεσταίνεται το Laptop και χαλάνε τα γραφικά στην οθόνη και κολλάει. Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι η κάρτα γραφικών και αν μπορώ να την αλλάξω σε αυτό το Laptop? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Κατα 99% είναι η κάρτα γραφικών..!

Μάλλον είναι στα τελευταία της...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις το laptop και να ανανεώσεις την πάστα στην κάρτα και στον επεξεργαστή...

Δημοσ.

Το λαπτοπ σου εχει την 8400 επανω (αυτη με την 8600 ηταν μακραν απο τις πιο προβληματικες στα σειρα 8000 της nvidia).

Kαι να την αλλαξεις (που δεν συμφερει) μετα απο λιγο καιρο τα ιδια θα σου κανει.

Δημοσ.

Θα σου προτείνω να δουλεψεις την μητρικη εκτός του case και μετα πιάσε την ψύκτρα να δεις αν μεταφέρει την θερμοκρασία στις γριλιες της.

Αν ειναι κρύες εχεις πρόβλημα με την ψύκτρα, οπότε με μια αλλη θα σου λυθεί κατά το ημιση το πρόβλημα.

Υπάρχει κ μία καλή πιθανότητα να εχει προβλημα και η καρτα.

Η κάρτα που φοράει το ΝΒ σου εχει προβλημα με την υπερθερμανση οπως και σε αλλα πολλα μοντελα που εχουμε δει.

Δημοσ.

HP dv9312ea της αδερφης μου το ιδιο με την καρτα γραφικων οπως ολη η σειρα 9000 και 6000 της HP

Sony Vaio AR51J της γυναικας μου το ιδιο...

Θελεις 180ε για να σου ξανακολλησουν την καρτα πανω με μονο 3 μηνες εγγυηση σε μια εταιρια στη Θεσσαλονικη που ρωτησα.

Απο καμμενα pixel στην οθονη σου πως πας ? Γιατι ολη η σειρα AR γινεται της ποπης... Φαντασου οτι εμας μεσα στην εγγυηση το στειλαμε εξωτερικο με 20 dead pixels αλλαξαν οθονη και μετα απο λιγες μερες

εβγαλε αλλα 3 και μας εσπασε τα νευρα. Τωρα ενα AR51SU εχει 10 dead... ελεος αυτη η σερα AR ενω ειχε τις καλυτερες οθονες ηταν η πιο ζημιαρικη σειρα και εκανε την sony να πεφτει στα ματια των αγοραστων της.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από καμμένα pixel πάω μια χαρά...δεν έχω προς το παρόν κανένα.δόξα το θεό το laptop βγήκε σκυλί.δεν μασάει πουθενά.σκέψου το δουλεύω σαν σταθερό.Βδομάδες το άφηνα ανοιχτό με το ρεύμα και δεν καταλάβενε τίποτα...απλά τα έφτυσε η κάρτα γραφικών.μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις που είναι αυτή η εταιρία στην Θεσσαλονίκη γιατι είμαι απο εδώ?

Δημοσ.

Από καμμένα pixel πάω μια χαρά...δεν έχω προς το παρόν κανένα.δόξα το θεό το laptop βγήκε σκυλί.δεν μασάει πουθενά.σκέψου το δουλεύω σαν σταθερό.Βδομάδες το άφηνα ανοιχτό με το ρεύμα και δεν καταλάβενε τίποτα...απλά τα έφτυσε η κάρτα γραφικών.μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις που είναι αυτή η εταιρία στην Θεσσαλονίκη γιατι είμαι απο εδώ?

Εδω εισαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...