georger_volos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 θα ήθελα τα φώτα όποιου γνωρίζει την επίδραση του "advanced core calibration" σε επεξεργαστές phenom..
caution Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 H επιλογή αυτή είναι κυρίως για ξεκλειδώματα πυρήνων (ACC)
georger_volos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 και γω αυτό ξέρω ,απλά επειδή μπορει να πάρει τιμές -2% ,-4% -6%, +2% +4% κτλπ ήθελα μήπως κάποιος το έχει ψάξει ποια τιμή είναι η πιο σωστή.
caution Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Google την μητρική σου και βλέπεις. Θέλεις να ξεκλειδώσεις πυρήνες; Είναι το cpu σου απ' αυτά που ξεκλειδώνουν πυρήνες;
georger_volos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 έχω τον χ2 560 και μητρική ASRock M3A770DE ,έχουν ξεκλειδώσει οι 2 επιπλέον πυρήνες και είναι stable. απλά ψάχνω να βρω τι είναι καλύτερο να βάλω ,μια από τις "+" τιμές ή "-" ....
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Έχουν γραφτεί αρκετά για το πως δουλεύει το ACC αλλά επειδή το documentation δεν είναι καλό και δεν ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ πως "τα εννοεί" η μητρική σου (έχει για κάθε πυρήνα ACC ή αυτό είναι delta) κάνε το εξής. Κράτα την 4core stable ρύθμιση και αν αρχίσεις να clockάρει και συναντήσεις δυσκολίες αρκετά νωρίς, ανέβασε τα ACC (6,6,6,6 ή και άλλες τιμές) και δες αν υπάρχει διαφορά. Στα λέω λίγο χύμα, γιατί δεν ξέρω πως δουλεύει στην AsRock. Επίσης αν έχεις κάποιον πιο αδύναμο core στο ο/c πάλι μπορείς να παίξεις με το ACC του για να skewάρεις πιο χαλαρά. Πειραματίσου
georger_volos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 με το acc στο auto ή σε επιλογη "all core" που το default στο all core έχει -2, και vcore 1,35 ειμαι 100% stable. μετά κ 0,5 να ανεβάσω τον πολλαπλασιαστη είμαι unstable κ πάει με vcore 1,4 3,6ghz(stable) ..το θέμα είναι να βρω ποιος πυρήνας θέλει λίγη βοήθεια με το acc ,αλλά δεν ξέρω πως..
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Prime, να δεις ποιος σκάει πρώτος Trial & Error δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.