Προς το περιεχόμενο

WDS - Wireless Bridge - Πρόβλημα σύνδεσης TV στο οικιακό δίκτυο

alexandro673

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοείς το Ap Isolation ή το Wireless Isolation τα έχω και στα 2 disable!

Είδα και αυτό το site same problem αλλά δ με βοήθησε σε κάτι...το μόνο που έβαλε να σκεφτώ πως μπορώ να ορίσω στο netgear σαν default gateway την ip του tp-link!

Δημοσ.

έκανα tracert και έδειξε ότι και η εικόνα με τα ping...όταν είμαι στο netgear και κανω tracert την ip κάποιου host που είναι στο tp-link βγαζει destination host unreachable και δεν φτάνει ούτε στο άλλο router! Και ακριβώς το ανάποδο αν σνδεθώ στο tp-link!!! Το περίεργο για μένα είναι ότι όταν είμαι συνδεδεμένος σε όποιο απο τα 2 router και κανω tracert ή ping το αλλο router το βλέπει κανονικά με 1 hop...όταν είναι περισσότερα hop δεν το βλέπει!

Δημοσ.

μήπως έχουν ανοιχτό το nat και τα 2 modems ?

βασικά όλη αυτή την ώρα κάνουμε βλακείες γιατί όλα αυτά τα προβλήματα θα έφευγαν άμα το δεύτερο modem δεν ήταν modem αλλα ένα repeater

Δημοσ.

δεν το είχα απενεργοποιήσει το ΝΑΤ στο netgear το απενεργοποιήσα και αυτό αλλά και πάλι τπτ...

Access Point εννοείς θα πρεπε να χω όχι Repeater γτ θέλω σύνδεση ethernet.

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό bio απλά τώρα δεν παίζουν money για αυτό προσπαθώ να το φτιάξω με αυτά που έχω και υποτίθεται ότι τα υποστηρίζουν...

τώρα όσον αφορά τις gateway πως μπορώ να δω αν το netgear εχει default την ip του tp-link? Αν και όταν συνδέω pc εκεί ίντερνετ και παίρνει πχ. ip 192.168.1.105 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 dns 192.168.1.1 που φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!

Δημοσ.

οι εντολές δεν είναι και τόσο standard κανονικά πρέπει να υπάρχει και από webgui.

δοκίμασε ifconfig η ipconfig και άμα δουλέψει θα σου πει με λεπτομέρεια τις ρύθμισις για κάθε interface μετά βλέπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...