babis_89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, ρε παιδιά να ρωτήσω λιγο κατι.. Δεν μου εμφανίζεται ο δεύτερος ο σκληρός δίσκος στον Υπολογιστή όταν πηγαίνω.. Τι μπορώ να κάνω? ο δίσκος λειτουργεί γιατί τον σύνδεσα σε αλλον υπολογιστή και δουλεύει κανονικα. . Μονο στον δικό μου δεν τον εμφανιζει. . είναι φυσιολογικό, σύνδεσα τον σκληρό στο πισι μου δεν τον εμφανίζει και όταν πάω Ο υπολογιστής μου δεξί κλικ -> διαχείριση -> αποθήκευση -> διαχείριση δίσκων εκεί μου εμφανίζει ότι έχω δυο δίσκους συνδεμένους.. Τι να κάνω τώρα?
babis_89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το ονόμασα εγώ ναι.. Link Ο F δεν λειτουργεί.. Τον έχω χρόνια συνδεμένα απλά απο μόνος του εξαφανίστηκε και δεν μου τον εμφανίζει.. http://imageshack.us/photo/my-images/812/36233010.png/
Sarandis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 γιατι λεει "συστημα, ενεργο" ; Αν δεν εχεις λειτουργικο εκει μεσα απλα "πρωτευον διαμερισμα" θα επρεπε να λεει. Επισης πως το ονομασες, δεξι κλικ και ορισμος γραμματος ετσι; γιατι το εμφανιζει D και οχι (D: ) απ'οτι βλεπω.
babis_89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχει λειτουργικό μεσα.. Το λειτουργικό είναι στον C στον άλλον έχω εικόνες , προγράμματα, κλπ.. Δεξί κλικ μετονομασία και έβαλα ένα γράμμα εδω το F και μου το έβγαλε έτσι.. Έχω σημαντικά πράγματα μεσα τα οποία τα χρειάζομαι αυτές της μέρες και δεν μπορώ να μπώ μέσα.. βοήθησε με σε παρακαλώ αν μπορείς...
Sarandis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δοκιμασε να ξαναορισεις γραμμα. καποιο αλλο. κατι δεν παει καλα οπως σου τον βγαζει.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ...εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, εφ' όσον όπως λες σε άλλο μηχάνημα δουλεύει, γιατί δεν μεταφέρεις αλλού το περιεχόμενο, να του πατήσεις μετά ένα φορμάτ, και μετά να του ξαναβάλεις τ' αρχεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.