pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 11. Είμαστε απο τους πρώτους στο κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοολ, τη παχυσαρκία κτλ αυτο για την παχυσαρκια που το στηριζουν?? i don't think so. οσο για το αλκοολ και το καπνισμα εχω να πω μονο οτι λυπαμαι για τις αηδιαστικες αυτες συνηθειες του Ελληνα.
saya Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αυτο για την παχυσαρκια που το στηριζουν?? i don't think so. οσο για το αλκοολ και το καπνισμα εχω να πω μονο οτι λυπαμαι για τις αηδιαστικες αυτες συνηθειες του Ελληνα. Eιδικα για την παιδικη εχουν βουιξει οι τηλεορασεις απο τις ερευνες, οτι εχουμε τα πιο παχυσαρκα παιδια.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αυτο για την παχυσαρκια που το στηριζουν?? i don't think so. οσο για το αλκοολ και το καπνισμα εχω να πω μονο οτι λυπαμαι για τις αηδιαστικες αυτες συνηθειες του Ελληνα. http://www.apn.gr/uncategorized/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%80/ Πρώτοι στη Ευρώπη...άντε και εις ανώτερα, εγώ νόμιζα θα ήμασταν κάπου στο 3-4.
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αμφιβαλλω για την συγκεκριμενη ερευνα. δηλαδη εσεις οταν περνατε εξω απο ενα σχολειο η οταν περπατατε στον δρομο βλεπετε παχυδερμα? εγω τοτε που ειμαι 6-7 κιλα πανω απο το κανονικο πρεπει να θεωρουμαι συλφιδα για ελληνιδα.
saya Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αμφιβαλλω για την συγκεκριμενη ερευνα. δηλαδη εσεις οταν περνατε εξω απο ενα σχολειο η οταν περπατατε στον δρομο βλεπετε παχυδερμα? εγω τοτε που ειμαι 6-7 κιλα πανω απο το κανονικο πρεπει να θεωρουμαι συλφιδα για ελληνιδα. Ε, παχυδερμα δεν τα λες μωρε σε μικρη ηλικια.. αφρατουλια τα λες.. :-D Περα στην πλακα, μπορει σε καποιους να φαινεται και γλυκουλη ενα παχουλο παιδακι αλλα για την υγεια του, δεν κανει..δεν λεω να τα εχουμε σε αυστηρη διαιτα απλα οχι παχυσαρκα..
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως απο αυτα που βλεπω γυρω μου θα ελεγα οτι μια χαρα αδυνατοι ειναι οι ελληνες. και στην παραλια το καλοκαιρι ειδα πολλα ωραια κορμια. δεν ειναι οι χοντροι πλειοψηφια αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Hael Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν και άλλες "πρωτιές" που ισχύουν για την Ελλάδα. Πώς μας κλέβει επενδυτές η Τουρκία Μία συγκλονιστική αποκάλυψη του καθηγητή Κοιτασματολογίας στο Πανεπιστημίου Θεσσσαλονίκης, κ.Ανέστη Φιλιππίδη γίνεται σήμερα στο newsbomb, που πρέπει άμεσα να κινητοποιήσει τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. «Πρόσφατα που πήγα στην Τουρκία συνάντησα πλήθος Ελλήνων επενδυτών. Ξέρετε ότι έχουμε επενδύσει μεγάλα ελληνικά κεφάλαια στον ορυκτό πλούτο της Τουρκίας όταν εμείς έχουμε και περισσότερα και καλύτερα ορυκτά, αλλά δεν τα αγγίζουμε; Βρήκα ‘Ελληνες για όνομα του Θεού, εξάγουν μάρμαρα προς όλο τον κόσμο από την Τουρκία, ενώ εμείς έχουμε τα καλύτερα μάρμαρα στον κόσμο; Ρώτησα αυτούς τους ‘Ελληνες γιατί επενδύουν στον ορυκτό πλούτο της Τουρκίας κι όχι της Ελλάδας και μου έδωσαν την εξής απάντηση: Δύο χρόνια παλεύουμε να πάρουμε σχετικές άδειες από τις ελληνικές αρχές, πληρώνοντας μπαχτσίσια, αλλά δεν μας τις δίνουν και μας ταλαιπωρούν, ενώ την Τουρκία μας έδωσαν άδεια εξόρυξης και εκμετάλλευσης ορυκτών μέσα σε 15 ημέρες και με μικρότερο μπαχτσίσι.» Και συνεχίζει ο καθηγητής Ορυκτολογίας κ.Φιλιππίδης τις φοβερές αποκαλύψεις του για το σάπιο και σαθρό σύστημα της ελληνικής γραφειοκρατίας και της μίζας: «Το 2004 ήρθαν κινέζικα επενδυτικά κεφάλαια 182 εκατ. ευρώ να επενδύσουν σε ορυκτό πλούτο της Ελλάδας επί τρία χρόνια τους ταλαιπωρούσαν στα ελληνικά υπουργεία δεν πήραν τελικά άδεια, σηκώθηκαν κι έφυγαν. Ένα μήνα μετά η επένδυση αυτή έγινε στην Ουγγαρία. Το 2010 συμβουλεύω Γερμανούς επενδυτές οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα να επενδύσουν 45 εκατ. ευρώ σε ορυκτό πλούτο στη Θράκη, μίσθωσαν την περιοχή εν συνεχεία τους ακύρωσαν τη μίσθωση και τελικά οι άνθρωποι έφυγαν και αυτή η επένδυση των 45 εκατ. γίνεται τώρα στην Τουρκία.» Πηγή: http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/85313/pws-mas-klebei-ependytes-h-toyrkia
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως απο αυτα που βλεπω γυρω μου θα ελεγα οτι μια χαρα αδυνατοι ειναι οι ελληνες. και στην παραλια το καλοκαιρι ειδα πολλα ωραια κορμια. Ναι μιας και οι χοντροί σίγουρα πηγαίνουν στην παραλία να δείξουν
Mika Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 cthulhucarbide εσυ πηγαινεις στην παραλια για να δειξεις ε;
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Seriously, ποιο ποσοστό παχύσαρκων πιστεύεις ότι πηγαίνει στην παραλία; 0,1 % ; 0,05 % ; (Στην καλύτερη) Γιατί για παραπάνω δεν το νομίζω
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πρώτα πάνε τα μπουλουκάκια παραλία τσάμπα δροσιά ενώ βράζεις από το λίπος πραγματικά πιστεύεις ότι οι χοντροί άνθρωποι κρύβονται? TIP: τα κόμπλεξ τα έχουν αυτοί με τα 5-10 κιλά παραπάνω, όχι τα μπουλουκάκια
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αμφιβαλλω για την συγκεκριμενη ερευνα. δηλαδη εσεις οταν περνατε εξω απο ενα σχολειο η οταν περπατατε στον δρομο βλεπετε παχυδερμα? εγω τοτε που ειμαι 6-7 κιλα πανω απο το κανονικο πρεπει να θεωρουμαι συλφιδα για ελληνιδα. Αντίστοιχη λογική του, "εγώ βλέπω τις καφετέρεις γεμάτες άρα όλοι έχουν λεφτά", "εγώ δεν ξέρω κανέναν με καρκίνο άρα δεν υπάρχει", "εμένα όλοι οι φίλοι μου έχουν δουλειά άρα δεν υπάρχει ανεργία κτλ κτλ", "εμένα δεν με έχει κλέψει κανείς άρα δεν υπάρχει εγκληματικότητα".
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ισχύουν αυτά και πολλά περισσότερα, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, εκτός από μία που θα τη μοιραστώ μαζί σας. Τα κόπρανα των Ελλήνων, αν συμπιεστούν γύρω στις 50 χιλάδες ατμόσφαιρες γίνονται διαμάντια! Για τα ούρα δεν ξέρω, αλλά για τα κόπρανα είμαι σίγουρος. Μη μου στείλετε pm, δεν μπορώ να πω τίποτα περαιτέρω..
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αντίστοιχη λογική του, "εγώ βλέπω τις καφετέρεις γεμάτες άρα όλοι έχουν λεφτά", "εγώ δεν ξέρω κανέναν με καρκίνο άρα δεν υπάρχει", "εμένα όλοι οι φίλοι μου έχουν δουλειά άρα δεν υπάρχει ανεργία κτλ κτλ", "εμένα δεν με έχει κλέψει κανείς άρα δεν υπάρχει εγκληματικότητα". ατυχες το παραδειγμα. γενικα κυκλοφορω βγαινω απο το σπιτι και βλεπω ανθρωπους γυρω μου. οποτε μπορω να εκφερω γνωμη.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τους χοντρούς δεν τους βλέπεις γιατί τους μαζεύουν όλους σε κάτι κτίρια και τους βάζουν να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια ερευνών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.