lak10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 παιδια ακουστε τι προβλημα εχω πριν δυο εβδομαδες ξαφνικα το pc μου αρχισε να εμφανιζει artifacts και να κανει restarts τα artifacts εμφανιστηκαν και στο booting η καρτα ηταν η nvidia 9800gtx o ανεμιστηρας της καρτας γυρνοσε κανονικα λεω ωραια αποφασιζω να παρω αλλη καρτα γραφικων την nvidia 560 gtx ti καθως και αλλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου ερχεται η καρτα την αλλαζουμε αλλαζουμε και την ψυκτρα του επεξεργαστη και το pc δεν ανοιγε να πω εδω οτι ειχαμε σνδεσει σωστα ολα τα καλωδια. το παω στον τεχνικο και μου λεει εχει καει η μητρικη. Υπαρχει περιπτωση η καμμενη καρτα γραφικων να εκαψε και την μητρικη? να πω εδω οτι ειχαμε συνδεσει αρχικα λαθος τα καλωδια για τα led του κουτιου με αποτελεσμα να μην αναβουν κανονικα λετε αυτο να εκανε ζημια?
biomecanoid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 πολλά και διαφορα μπορεί να είναι άμα δεν το δει κανεις από κοντά δεν μπορεί να σου πει σίγουρα τι έπαθε και γιατί, όλα τα αλλα θα είναι απλές εικασίες
filip123go Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τσέκαρε πάνω στην μητρική μήπως είναι κανένας φουσκωμένος η σκασμένος πυκνωτής. Επίσης, αν μπορούσες να βρεις μια άλλη μητρική να δοκιμάσεις θα ήταν ότι καλύτερο. Τίλος, αν δεν μπορείς να βρεις μητρική, δανείσου ένα τροφοδοτικό και δοκίμασε..!
lak10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια ο τεχνικος μου ειπε οτι κατα την γνωμη του ειναι λαθος λεει που εχω μια τοσα βαρια ψυκτρα στην μητρικη η ψυκτρα ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Aegir-SD128264-Heatpipe-Cooler-120mm-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm και η μητρικη μου ειναι η asus p5qd turbo η ψυκτρα ειναι σωστα βιδωμενη μου ειπε οτι δεν ειναι καλο να ειναι μια τοσο βαρια ψυκτρα πανω στην μητρικη εσεις τι λετε?
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω οτι δεν ειναι απάντηση τεχνικού οτι η ψύκτρα ειναι βαριά δηλαδή τι να πούμε και για αλλές ψύκτρες πολύ μεγαλύτερες και πιο βαριές Τώρα αν ειναι πολυ σφιγμένη αυτο να το καταλάβω μήπως δημιουργεί πρόβλημα αλλα και πάλι....
trelomhxmhx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν εννοουσε οτι την επιβαρυνει εχει δικιο αν εννοουσε οτι σου την εκαψε να μην ξανα πας σ΄ αυτον το σεναριο καμμενη gpu εκαψε mb ισως να χει βαση τα ledακια δεν μπορουν να σου καψουν κατι στην χειροτερη να καουν αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.