nick#18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα στο forum... θελει ενας φιλος να παρει κατι παπουτσια απο το airmaxforsale.net που δειχνει να εχει πολυ καλες τιμες αλλα εχω μια υποψια περι απατης... εχει μονο ενα gmail για επικοινωνια μαζι τους... Εχει παρει κανεις μηπως τιποτα απο εκει?
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Χωρίς να το χω ψάξει καθόλου, στην καλύτερη θα περίμενα να στείλουν μαϊμουδιές. Στην χειρότερη και πιθανότερη, να μη στείλουν τίποτα.
traganeus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 "Have general questions regarding products, placing order, shipping etc, please visit our shipping, payment page for more details or you can contact us by airmaxnikeshop@gmail.com we will respond to you within 24 hours." Οποιαδήποτε σοβαρή εταιρεία δεν θα είχε e-mail επικοινωνίας gmail.
nick#18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αυτο σκεφτομαι και εγω... εκτος αυτου δε λεει πουθενα εδρα της εταιριας or sth...
nick#18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια... διαβασε το thread και αλαξε γνωμη... του εδειξα και μερικα παρομοια και ξεκολλησε...
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αυτο σκεφτομαι και εγω... εκτος αυτου δε λεει πουθενα εδρα της εταιριας or sth... Το προφανές Κίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.