Giorgos09 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομαι να προβω σε αγορα τελεφωνου με οθονη μεγαλυτερη της 3.7 που εχω τωρα με αναλυση 800x800 του HTC Desire. Πριν απο αυτο ειχα το LG Arena που ειχε 3 ιντες οθονη με την ιδια αναλυση. Οταν πρωτοπειρα το Desire αμεσως παρατειρησα οτι οταν εβλεπα ενα βιντεο μπορουσα ανετα να διακρινω τα pixel κατι που ενω ειχα μεγαλυτερη οθονη υποβαθμιζε την ποιοτητα του βιντεο. Αποτι βλεπω στις 4,3 ιντσες μονο το sensation εχει μεγαλυτερη αναλυση αλλα η τεχνολογια της οθονης δεν ειναι και τοσο καλη σε αντιθεση με το Galaxy S 2 που εχει πολυ καλη οθονη αλλα χαμηλη αναλυση. Το ερωτημα μου δεν ειναι Sentation η Galaxy αλλα σε μια μεγαλυτερη οθονη τι να προτιμησω, την αναλυση η την τεχνολογια της οθονης? Το θελω κυριως για browsing και βιντεο.
oldnew Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δύσκολή ερώτηση. Αν και ολοι κοιτάνε τα pixel, παίζουν ρολο και αλλα πράγματά. Δες τα και τα 2 απο κοντά και αποφάσισε. Μην ακους κανένα. Παντως μου φαίνεται περίεργο που έβλεπες τα pixel στο desire, όταν εγώ δεν τα βλέπω στο sgs2 που έχει ιδία αναλυση και μεγάλη οθόνη. Δε στο κρύβω ότι πολυ θα ήθελα να ειχα μεγαλύτερη αναλυση. Απο την άλλη το μαυρο αυτής της οθόνης δεν το ανταλλασω με καμία υψηλότερη αναλυση. Γι αυτό θα παω μονο σε super amoled μεγαλύτερης ανάλυσής στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.