trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν έχω πάρει αυτές και μου παρουσιάζουν πρόβλημα στα 1333 ενώ στα 800/1066 είναι όλα οκ πήρα τηλέφωνο και χωρίς πολλά πολλά μου παν έλα από εδώ να σου κόψουμε πιστωτικό και να πας απέναντι να πάρεις 3 καινούριες τέτοιες και όπως μου είπε παίρνω και 1€ πίσω το θέμα είναι ότι οι δικές μου έχουν 9-9-9-18 και θα πάρω 9-9-9-24 θα δω διαφορά, οπότε να επιμείνω; ή είναι όλα οκ και δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας;
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σε καθημερινή χρήση αποκλείεται να δεις διαφορά εξαιτίας των μεγαλύτερων timings.
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σε καθημερινή χρήση αποκλείεται να δεις διαφορά εξαιτίας των μεγαλύτερων timings. σε κανένα παιχνίδι ταυτόχρονα με firefox θα χω πρόβλημα;
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μόνο σε RAM benchmarks μπορεί να δεις διαφορά.
rafail1994 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ότι είπε ο antonl δεν θα δεις καμιά διάφορα . Πάντως η εγγύηση που σου δίνει το πλαίσιο λέει οτι πρέπει να σου δώσει της ίδιες εκτός και εάν δεν υπάρχουν
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγώ τις πήρα εκθεσιακές με 6μηνη εγγύηση (ήταν και σφραγισμένες.... ήταν πειρασμός) καταλαβαίνω να μην υπάρχουν το θέμα είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες σε κάποια μαγαζιά μάλιστα εγώ τις πήρα 26,31 όχι 29,9 οπότε αν κάνουν πίστωση για να τις ξαναπάρω πρέπει να βάλλω και από την τσέπη μου χώρια τις βενζίνες
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγώ τις πήρα εκθεσιακές με 6μηνη εγγύηση [...] χώρια τις βενζίνες Πόσο αστείοι έχουν καταντήσει. 6 μήνες εγγύηση; Και στο site λέει life-time... Πηγαίνετε μαζί να σας βγουν λιγότερα τα μεταφορικά :Ρ
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πόσο αστείοι έχουν καταντήσει. 6 μήνες εγγύηση; Και στο site λέει life-time... Πηγαίνετε μαζί να σας βγουν λιγότερα τα μεταφορικά :Ρ το ξέρω το θέμα καθώς ήδη έχω γράψει αλλά κακώς τα συγχέουμε καθώς το δικό μου είναι πιο απλό αφού έχουν αλλά σε άλλο κατάστημα όχι τότε έγραφε 6 μήνες μάλιστα το χα κάνει παρατήρηση τώρα γράφει life-time αν και το σωστό είναι το 2ο καθώς αν και εκθεσιακές είναι σφραγισμένες και η τιμή τους δεν είναι και λιώμα
mobytech Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δε μπορω να καταλαβω γιατι δουλευουν μονο με συγκεκριμενους κατασκευαστες ... η kingston ειναι εγγυηση αβλεπι ... θα ειχαν και οι ιδιοι το κεφαλι τους ησυχο ...
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν εδώ και μέρες έλεγα να έπαιρνα αυτή για να τα κάνω 4gb με 7,22 ενώ τώρα έχω την δυνατότητα να πάρω 4 τέτοιες με 4*8,5-26,31=7,69 δηλαδή στο 1ο σενάριο (που και τωρα μπορει να γινει αν το πιέσω) είχα 9-9-9-18 αν το δέχεται η kingston ενώ στο 2ο έχω 4 ίδιες στα 9-9-9-24 με μισό € παραπάνω να ακολουθήσω το 2ο να χω και lifetime εγγύηση σίγουρη και συμβατότητα;
RcManiac Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μίλησες με κατασκευαστή μήπως έχει από εκεί εγγύηση ; δεν έχεις να χάσεις κάτι να στείλεις ένα μαιλ
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 λογικά τα χαρτάκια τους θα τα έχουν για να ισχύει η εγγύηση αλλά αφού είναι στοκ θα παύει να ισχύει και δεν ήταν και τόσο σούπερ μνήμες για να ασχοληθώ με mail σε κατασκευαστές
trelomhxmhx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν τελικά κατάφερα και πήρα cash χωρίς πολύ πίεση, απλώς είχα απαιτητικό ύφος και το επιχείρημά μου ήταν ότι με το πιστωτικό και με αναγκάζουν να κάνω αγορά από πλαίσιο και να πάρω κάτι υποδιαίστερο από αυτό που είχα (χώρια που πάνω έγγραφε 10 μέρες) έτσι ο προιστάμενος μου είπε άμεσα να πάρω τα χρήματά μου πίσω σε αντίθεση με την υπάλληλο που δεν πειθόταν με τίποτα χώρια που δεν ήξερε καλά τους όρους της και την πολιτικη της εταρείας που δουλέυει μάλιστα της έθεσα το ερώτημα ότι αν είχα πάρει κατι που έκανε 150€ και τωρα που χαλασε έκανε 50€ αν θα μου έδιναν πιστωτικό ή θα έσπευδαν να μου βρουν το ίδιο, μου πε ότι θα έπαιρνα πιστωτικό ενώ εγώ ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις έχει γινει το αντίθετο και σε αυτό θελα και την γνώμη άλλων
antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 [...] μάλιστα της έθεσα το ερώτημα ότι αν είχα πάρει κατι που έκανε 150€ και τωρα που χαλασε έκανε 50€ αν θα μου έδιναν πιστωτικό ή θα έσπευδαν να μου βρουν το ίδιο, μου πε ότι θα έπαιρνα πιστωτικό ενώ εγώ ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις έχει γινει το αντίθετο και σε αυτό θελα και την γνώμη άλλων Χάλασε δίσκος αξίας ~75€ (κατά την αγορά) μετά από 1.5 χρόνο. Μου δώσαν υποδεέστερο δίσκο (ισάξιο κατά την γνώμη τους) και κόψαν μια απόδειξη αξίας 35€ γιατί τόσο τον κοστολογούσαν. Δηλ. δε μου δίναν πιστωτικό 75€ κι αν χαλάσει κι αυτός, στην καλύτερη θα πάρω κάτι αξίας 35€ πλέον. Ήταν η τελευταία αγορά που κανα απ το Πλαίσιο.
trelomhxmhx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Χάλασε δίσκος αξίας ~75€ (κατά την αγορά) μετά από 1.5 χρόνο. Μου δώσαν υποδεέστερο δίσκο (ισάξιο κατά την γνώμη τους) και κόψαν μια απόδειξη αξίας 35€ γιατί τόσο τον κοστολογούσαν. Δηλ. δε μου δίναν πιστωτικό 75€ κι αν χαλάσει κι αυτός, στην καλύτερη θα πάρω κάτι αξίας 35€ πλέον. Ήταν η τελευταία αγορά που κανα απ το Πλαίσιο. ναι και γω θα το ξανασκεφτώ γιατι δεν είχα ποτε πρόβλημα με την ποιότητα των προιόντων τους αλλά βλέπω ότι αν τους χρειαστείς σε γράφουν τώρα έχω περιέργεια αν οι μνήμες που έδωσα πίσω θα ξαναμπούν προς πώληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.