antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Με το htc desire τι γίνεται?Μπορεί να την πάρει την αναβάθμιση? Αφού υπάρχει σ αυτή τη λίστα, λογικά θα την παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis768 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Να σε καλά.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 android 2.3.7 Ίσως η τελευταία αναβάθμιση για το gingerbread πριν την ενοποίηση του android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τέλειο! Πετάει στο Nook color! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τι θελει να πει ο ποιητης σε αυτό εδώ: Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να βάλουμε αυτή την έκδοση rom ακόμα και σε κινητά που δεν είναι android? δεν ξερω τι λεει ο ποιητής αλλα αυτο δεν γινετε (και να τρεχει αξιόπιστα τουλάχιστον ) Δεν πρέπει να σου γράφει Nightly ξανα πέρνα την σωστά ! δεν εχει περασει την 7,1 , λεει οτι ειχε περασει την Nightly παλιότερα η οποια ειναι αλλη εκδοση... για να ξερετε παντως, η miui ειναι τουλαχιστον μια κλαση ανωτερη απο την cyanogen Δεν είναι για εμάς τους ασχετους φαντάζομαι το modding του android ειναι ισως ο κυριότερος λογος να πάρεις android .....οσο άσχετος και να εισαι αν εχεις pc τοτε να βαλεις καινουργια ρομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Την οικογένεια SE X10 δε βλέπω... το Χ8 υπάρχει. Διακρίσεις ή τυπογραφικό? Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί για το x10.Για το x8 έχει βγει stable release.Για το x10,φαίνεται να έχει bugs ακόμα. @apostolos2 πλέον είναι εντελώς θέμα τι αρέσει στον καθένα.Το Miui είναι πολύ iphon-ish.Ενώ το CyanogenMod έχει άπειρα tweaks,που ούτε καν τα φαντάζεται ένας χρήστης vanilla-android. Εγώ προσωπικά από θέμα interface και ομορφιάς, το καλύτερο πιστεύω είναι της sony ericsson.Και παρόλο που είναι πιο αργό από cm7.1 δεν το αλλάζω.Βέβαια έχει τα bugs του,δεν γίνεται να αλλάξεις το dpi.(μάλλον γίνεται,αλλά είναι τόσο χάλια προγραμματισμένο,που αλλού θα πρεπε να βγαίνουν τα εικονίδια,αλλού βγαίνουν) όποιος δεν γνωρίζει το XDA και έχει android κινητό είναι βλάσφημος Η αύξηση των επιδόσεων είναι μίλια μακρυά απο αυτή,όταν παίρνεις το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μπα, έχει μείνει πολύ πίσω πλέον η Rom τους σε σχέση με τον leomar (τουλάχιστον στο Sii που δοκιμαζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορω να την βαλω στο x8 μου.Με το που κανω install zip παιρνω : assert failed: getprop("ro.product.device") == "E15i" μπλαμπλαμπλαμπλα http://androidforums.com/x8-all-things-root/427467-rom-cyanogenmod-7-1-android-2-3-7-xperia-x8.html#post3311949 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Aρκετα SOD (sleep of death) σε galaxy s με αυτην την rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Όσα χρόνια ήμουν σε android, η μεγαλύτερη χρησιμότητα της cm rom, ήταν για τον κώδικα. Πάνω στον κώδικα της βασίζονταν άλλες, καλύτερες AOSP roms. Αυτή έστρωνε τον δρόμο δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή ποια να βάλω στο λεπίδι; έχω τώρα την rls 5.είναι καλύτερη; έχει ράδιο; κρατά η μπαταρία περισσότερο; Δηλαδή ποια να βάλω στο λεπίδι; έχω τώρα την rls 5.είναι καλύτερη; έχει ράδιο; κρατά η μπαταρία περισσότερο; Δηλαδή ποια να βάλω στο λεπίδι; έχω τώρα την rls 5.είναι καλύτερη; έχει ράδιο; κρατά η μπαταρία περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Για το hd2 λογικα θα περναει και στη sd?Δεν ειναι μονο για την nand,ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω τι λεει ο ποιητής αλλα αυτο δεν γινετε (και να τρεχει αξιόπιστα τουλάχιστον ) Ο ποιητής μια χαρά τα λέει,απλα εσύ δε μπορείς να το καταλάβεις! Έχω εδώ κ 4 μήνες τη έκδοση 7 της CyanogenMod στην sd,σε dual boot με τα wm6.5! Μάλιστα το android το χρησιμοποιώ σαν το κύριο λογισμικό μου,προς το παρών μέχρι να περάσω κ τα mango! Δε ξέρω αν σου λέει κατι, όλο αυτό?!Σε μένα όμως, λέει πολλά! Υ.Γ.Οι τύποι, πάντως, κάνουν φοβερή δουλεία! Ελπίζω με το 7.1 να μπορέσω να περάσω κ το νέο android market, γιατί με το 7 δε μπορώ να κάνω την αναβάθμιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ρε παίδες, είναι καινούριο το 7.1, γιατί ξανακοίταξα την έκδοση που έχω εδώ κ 3 μήνες στο κινητό και δεν είναι η 7 αλλά η 7.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Η 7.1 final/stable είναι καινούργια. Η 7.1 RC (release candidate) είναι από τα τέλη Ιουνίου.Για κοίτα πιο καλά, μπας κι έχεις την RC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα