Προς το περιεχόμενο

dns της google και προβλημα με την forthnet

billkolias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να σου πω δεν ξερω.Βασικα ειναι 2 διαφορετικα κουτακια στο αριστερο ειναι που εχει το disable στο δεξι που βαζω τον dns δεν εχει τπτ.

post-192995-0-87174000-1318676457_thumb.png

Δημοσ.

τι να σου πω δεν ξερω.Βασικα ειναι 2 διαφορετικα κουτακια στο αριστερο ειναι που εχει το disable στο δεξι που βαζω τον dns δεν εχει τπτ.

βαλτα στο Pc Για να τελειωνεις για να μην επηρεαζει ολα τα Pc Που εχεις πανω.ετσι θα κανεις την δοκιμη μονο στο δικο σου θα δεις οτι δεν εχει διαφορα και θα πειστεις οτι δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις dns

επισης θες ξυλο κακουργε.ρε ανεπροκοπε μην πω τιποτα αλλο:P

pppoe Με vcmux??Που ακουστηκε αυτο.καλα που παιζει κιολας

το vcmux παει με Pppoa και πλεον ολα τα dslam παιζουν Pppoe Με llc.

αλλαξε το γρηγορα.llc βαλε Oxi vc.

pppoe Με lc και Pppoa με vc

πλεον ολοι οι isp ειναι pppoe/llc σαν default παρολο που παιζουν και Pppoa/vcmux

συνηθως σε Pppoa/vcmux χανεις λιγο σε ταχυτητα λενε αν το dslam παιζει απο default pppoe/llc γιατι πρεπει να κανει την μετατροπη αυτο.συν οτι ανεβαζει και φορτο οσο ξερω πανω στο dslam οταν γινεται απο απειρα ατομα

Δημοσ.

βαλτα στο Pc Για να τελειωνεις για να μην επηρεαζει ολα τα Pc Που εχεις πανω.ετσι θα κανεις την δοκιμη μονο στο δικο σου θα δεις οτι δεν εχει διαφορα και θα πειστεις οτι δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις dns

επισης θες ξυλο κακουργε.ρε ανεπροκοπε μην πω τιποτα αλλο:P

pppoe Με vcmux??Που ακουστηκε αυτο.καλα που παιζει κιολας

το vcmux παει με Pppoa και πλεον ολα τα dslam παιζουν Pppoe Με llc.

αλλαξε το γρηγορα.llc βαλε Oxi vc.

pppoe Με lc και Pppoa με vc

πλεον ολοι οι isp ειναι pppoe/llc σαν default παρολο που παιζουν και Pppoa/vcmux

συνηθως σε Pppoa/vcmux χανεις λιγο σε ταχυτητα λενε αν το dslam παιζει απο default pppoe/llc γιατι πρεπει να κανει την μετατροπη αυτο.συν οτι ανεβαζει και φορτο οσο ξερω πανω στο dslam οταν γινεται απο απειρα ατομα

οχι PPPoA το εχω αλλα επειδη η γραμμη μου με τον Ποτε ειναι σκατα εκανε μονο του drop/dial επειδη δεν συγχρονιζε...

κατσε να το αλλαξω λοιπον να το βαλλω μονιμος ppp0e/llc

το εβαλα στο pc ,δεν βλεπω καμια διαφορα :mad:

Δημοσ.

οχι PPPoA το εχω αλλα επειδη η γραμμη μου με τον Ποτε ειναι σκατα εκανε μονο του drop/dial επειδη δεν συγχρονιζε...

κατσε να το αλλαξω λοιπον να το βαλλω μονιμος ppp0e/llc

το εβαλα στο pc ,δεν βλεπω καμια διαφορα :mad:

στο ειπα.τι περιμενες να δεις?10 Ms διαφορα με το ματι και αμα??pppoe παντα.το Pppoa το ξεχνας.

Δημοσ.

στο ειπα.τι περιμενες να δεις?10 Ms διαφορα με το ματι και αμα??pppoe παντα.το Pppoa το ξεχνας.

ok

Απλα ηθελα να το δοκιμασω και στις κονσολες,αλλα τελοςπαντων..

Δημοσ.

δοκιμασε το.δωσε καρφωτα dns και στις κονσολες.δεν υπαρχει θεμα.ολα δεχονται καρφωτα Dns.

δεν αλλαζει,μονο αυτο δεν μπορω να πιραξω

Δημοσ.

σε psp νομιζω και γενικα Playstation γιατι θυμαμαι οτι μπορεις να τα βαλεις Manual???η κανω λαθος.Ip σιγουρα βαζεις manual αλλα νομιζω και dns εβαζες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...