Προς το περιεχόμενο

dns της google και προβλημα με την forthnet

billkolias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ριθμισει στο ρουτερ να εχει τους dns της google δλδη 8.8.8.8 kαι 8.8.4.4 .Το θεμα ειναι οτι μενει για περιπου 10 δευτερολεπτα και μετα αμεσος αλαζουν απο μονα τους και βγαζοι το dns της forthnet δλδη 193.92.3.11 και 193.92.150.3 .Εκεινη την στιγμη που για καποιον λογο αλαζει μονο του δεν εχω και προσβαση στο νετ.Ακομα και αν αλαξω πχ χειροκινητα το dns στο pc και βαλω ειτε της φορθνετ ειτε της google ειτε και στο αυτοματο δεν εχω ιντερνεετ.Φυσικα αυτο δεν ισχιει μονο στο pc δεν εχουν προσβασει και αλλες συσκευες ps, iphone κτλπα...

Καποιες φορες κρατιεται κανονικα δδη μπορει για 1-2 μερες να εχει το dns της google [η τουλαχιστον ετσι λεει] και μετα να αλλαξει μονο του και να μπουν της φορθνετ και παλι να μην εχω ιντερνετ.

:/ περα απο το να αφησω τον dns της φορθνετ καμια λυση??

Δημοσ.

Λοιπον εχω ριθμισει στο ρουτερ να εχει τους dns της google δλδη 8.8.8.8 kαι 8.8.4.4 .Το θεμα ειναι οτι μενει για περιπου 10 δευτερολεπτα και μετα αμεσος αλαζουν απο μονα τους και βγαζοι το dns της forthnet δλδη 193.92.3.11 και 193.92.150.3 .Εκεινη την στιγμη που για καποιον λογο αλαζει μονο του δεν εχω και προσβαση στο νετ.Ακομα και αν αλαξω πχ χειροκινητα το dns στο pc και βαλω ειτε της φορθνετ ειτε της google ειτε και στο αυτοματο δεν εχω ιντερνεετ.Φυσικα αυτο δεν ισχιει μονο στο pc δεν εχουν προσβασει και αλλες συσκευες ps, iphone κτλπα...

Καποιες φορες κρατιεται κανονικα δδη μπορει για 1-2 μερες να εχει το dns της google [η τουλαχιστον ετσι λεει] και μετα να αλλαξει μονο του και να μπουν της φορθνετ και παλι να μην εχω ιντερνετ.

:/ περα απο το να αφησω τον dns της φορθνετ καμια λυση??

Για ποιο λογο το εχεις κανει αυτο?

Δημοσ.

και βεβαια :P

φημες λενe οτι ειναι πιο γρηγορος στο ''φορτωμα''σελλιδων και απλως θελω να δω αν θα εχει διαφορα αν θα το αλλαξω απο το ρουτερ[εαν τελικα γινεται] και οχι απο τις ιδιοτητες συνδεσης στο pc.

Δημοσ.

και βεβαια :P

φημες λενe οτι ειναι πιο γρηγορος στο ''φορτωμα''σελλιδων και απλως θελω να δω αν θα εχει διαφορα αν θα το αλλαξω απο το ρουτερ[εαν τελικα γινεται] και οχι απο τις ιδιοτητες συνδεσης στο pc.

Εγω ομως πιστευω σε tools και οχι σε φημες, βεβαιωσου και μονος σου, για το ποιος ειναι ο πιο γρηγορος για σενα.

Δε θα το πιστευεις, δωσε και url να δουμε, τσεκαρε στα options to 2ρο.

αφού είναι σε άλλη χωρα δεν γίνετε να είναι πιο γρήγορος

εννοειται

Δημοσ.

a.billokolias οκ αν εισαι με το χρονομετρο μπορει να δεις διαφορα εκτος αν σε νιαζουν τα 0,1 δεπτερολεπτα η εστω το 1 second ανα σελιδα καλυτερο load(αν υποθεσουμε οτι ειναι πιο γρηγοροι της google.)β.βαλτους στο pc οχι στο ρουτερ. γ.σε ποιο ρουτερ τους βαζεις και σε ποια καρτελλα?μηπως bug του ρουτερ??παντως διαφορα δεν θα δεις.ακομα και αν υπαρχει ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο στην πραξη βλακειες.μου θυμιζει που μερικοι βαζουν proxy σε adsl.με dial up ειχε νοημα πλεον ...

εκτος βεβαια απο ατομα που βαζουν proxy για αλλους λογους.

Δημοσ.

vigor 2700vg φυσικα.

στην καρτελα internet access-> MPoA->DNS Server IP Address

στο pc το αλλαξα δεν εχει καποια διαφορα

εχει καμια διαφορα αν το αλλαξω απο το pc η απο ΡΟΥΤΕΡ?

Δημοσ.

vigor 2700vg φυσικα.

στην καρτελα internet access-> MPoA->DNS Server IP Address

στο pc το αλλαξα δεν εχει καποια διαφορα

εχει καμια διαφορα αν το αλλαξω απο το pc η απο ΡΟΥΤΕΡ?

a.an μπορεις κανε ενα print screen Την εικονα.

β.οχι δεν εχει καμια διαφορα οσο ξερω.το Pc σου αντι να παει απευθειας στον dns της forthnet η να ρωτησει τον ρουτερ που εχει αυτος τα dns παει στης google.οποτε το ιδιο ειναι.

β.στο ειπα οτι δεν θα εχει καμια διαφορα στην ταχυτητα.εκτος αν εισαι με το χρονομετρο.ηδη με τον dns σου εχεις ping Πολυ χαμηλο

Pinging teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2] with 32 bytes of data:

Reply from 194.219.227.2: bytes=32 time=18ms TTL=251

Reply from 194.219.227.2: bytes=32 time=20ms TTL=251

ποσο πιο χαμηλο να εχεις.θα ειχες προβλημα μια μικρη καθυστερηση μονο αν ο dns εχει πιταρει.ειχε γινει καποτε στην forthnet και εφτιαξαν και αλλο dns μετα για να κανει balance κτλ.

194.219.227.1

ns1.forthnet.gr

και μετα υπαρχει ο193.92.150.3 και αλλοι δυο νομιζω .

Δημοσ.

χμμμ

μισω γιατι κατι δεν μου καθεται.μηπως μου δειχνεις λαθος καρτελλα η πραγματι τα βαζεις σε λαθος καρτελλα?κανονικα απο πανω πρεπει να τα βαλεις στην καρτελλα Pppoa/pppoe

Δημοσ.

Δεν ξερω,εγω εκει το βαζω,απο πανω στο ppp0e/a δεν εχει τετοια επιλογη.

αυτο ειναι αφου το αλλαζω εκει και αλλαζει και στην καρτελα status αλλα μετα γινονται παλι της forthnet...

Δημοσ.

Δεν ξερω,εγω εκει το βαζω,απο πανω στο ppp0e/a δεν εχει τετοια επιλογη.

αυτο ειναι αφου το αλλαζω εκει και αλλαζει και στην καρτελα status αλλα μετα γινονται παλι της forthnet...

παντως εκει δεν ειναι σιγουρα οπως βλεπω διοτι εκει ειναι ενα δευτερο Interface το οποιο ειναι και disabled και ειναι vpi 8 vci 36 .

για κανε ενα Print screen την αποπανω καρτελλα.αλλιως το αλλαζεις απο το Pc και τελειωνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...