jmallen3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 παιδια διεγραψα καταλαθος αρκετα αρχεια βιντεο απο τον υπολογιστη και εχουν διαγραφει και απο το καδο ανακυκλωσης.υπαρχει καποιος τροπος να τα ξαναβρω? δεν θελω ομως να χασω τα αρχεια και τις ρυθμισεις που εχω κανει απο στον υπολογιστη και ειναι αρκετες απο χθες που τα διεγραψα.ευχαριστω update:μολις τωρα εκανα αλλη μια πατατα και διεγραψα ενα αρχειο locker Που ειχα φτιαξει με το folderlock απο τον εξωτερικο σκληρο και δεν μπορω να το βρω με οσα προγραμματα ανακτησης βρηκ οπως και ουτε τα αλλα αρχεια βιντεο.τι μπορω να κανω ρε παιδια βοηθηστε λιγο γιατι ειναι πολυ σημαντικα αρχεια. σε αυτο με το folder lock που διεγραψα καταλαθος το locker, να πω οτι το locker μολις το ξεκλειδωνες με τον κωδικο απο το προγραμμα ανοιγε ενα κρυφο partition στον εξωτερικο σκληρο οπου ηταν και τα αρχεια που εχασα.
jmallen3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 το δοκιμασα αλλα δεν καταφερα κατι φιλε.το αρχειο αυτο του locker το βρισκει αλλα οταν το βγαζω ειτε με αυτο το προγραμμα που λες ειναι με αλλα που δοκιμασα ειναι κατεστραμμενο και δεν το ανοιγει.βρισκω ομως τα αρχεια που περιεειχε το locker και ενω τα βγαζω δεν μπορει να ανοιξει κανενα...
beastgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε και με άλλα τότε. Κυκλοφορούν πολλά στην αγορά. Τώρα πρόσφατα δοκίμασα το getdataback και κάνει τέλεια δουλειά. Σου σκανάρει το δίσκο δωρεάν, μπορείς να δεις τα αρχεία που έχει κάνει recover (ακόμα και να τα ανοίξεις με όποιο πρόγραμμα θέλεις) και αν σου κάνει το αγοράζεις . Δε χάνεις τπτ
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 το δοκιμασα αλλα δεν καταφερα κατι φιλε.το αρχειο αυτο του locker το βρισκει αλλα οταν το βγαζω ειτε με αυτο το προγραμμα που λες ειναι με αλλα που δοκιμασα ειναι κατεστραμμενο και δεν το ανοιγει.βρισκω ομως τα αρχεια που περιεειχε το locker και ενω τα βγαζω δεν μπορει να ανοιξει κανενα... Ε,αφού είναι κληρωμένα πως να τα δεις; Μέσα από το folder lock δεν σου δίνει δυνατότητα για ανάκτηση;; Αν ξανακάνεις το ίδιο partition μέσα από το FL;;
mithos1gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αν βρείς από κάποιον που έχει το EASEUS Data Recovery το έχω δοκιμάσει και με εξέπληξε πόσο καλό ειναι για αυτή την δουλειά. Επίσης ένα άλλο το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει ειναι το GetDataBack for NTFS (υπάρχει και άλλο για FAT32) το οποίο νομίζω ότι ειναι δωρεάν Πάντως σημασία έχει άν μετά την διαγραφή τών αρχείων έκανες πολλές εγγραφές πάνω σε αυτά που έσβησες. Επίσης άν τα άσβησες με delete η format και μετά έκανες νέα Partitions στον δίσκο Μην νομίζεις ότι τα προγράμματα επαναφοράς κάνουν κάτι μαγικό. Απλά ευτυχώς το φορμάτ σβήνει μόνο ή αλλάζει την αρχική ονομασία ενός αρχείου, έτσι ώστε αυτό να θεωρείται ότι δεν υπάρχει. Αυτό είναι όλο. Αν όμως πάνω σσε αυτό γραφτεί άλλο αρχείο τότε δεν γίνεται τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα