loukas77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το PC μου πολύ καιρό (5-6 χρόνια) και τώρα τελευταία (την τελευταία εβδομάδα) οι 4 από τις 6 USB δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Δεν είναι ότι δεν τις βλέπει το PC ή ότι τις αναγνωρίζει σαν άγνωστες συσκευές. Τις βλέπει κανονικά όμως όταν πάω να συνδέσω κάτι (φλασάκι, εξωτερικό σκληρό, card reader) τότε, το αναγνωρίζει μετά από πολλή ώρα όμως δεν μπορώ να το ανοίξω. Δηλαδή ανοίγω "Ο Υπολογιστής Μου" πρέπει να περιμένω κανα 10λεπτο μέχρι να φορτώσει η μπάρα, και μετά πάλι δεν ανοίγει τη συσκευή αν της κάνω διπλό κλικ. Έχω Windows 7 Ultimate 64bit, CPU Pentium 4 3.2GHz και 2GB RAM. Αν χρειάζεται και η mobo πείτε μου να κοιτάξω το μοντέλο. Δεν έχουν πρόβλημα οι USB συσκευές μου γιατί τις έχω δοκιμάσει στο άλλο μου PC και επίσης δουλεύουν κανονικά να τις συνδέσω στις 2 USB που λειτουργούν (στις οποίες έχω το ποντίκι και τον WiFi Adapter). Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να αναγνωρίσω αν το πρόβλημα είναι software ή hardware, και αν είναι software, πως μπορώ να το λύσω. Ευχαριστώ πολύ.
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το πιο απλό και σίγουρο είναι να φορτώσεις ένα live-CD και να δεις από κει αν παίζουν. Αν είναι ΟΚ, τότε κάτι δεν πάει καλά με τα windows.
loukas77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ. Το έκανα, στην αρχή δεν τον άνοιγε τον σκληρό, αλλά μετά που τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα τον άνοιξε κανονικά. Και το δοκίμασα πολλές φορές. Άρα δεν φταίνε οι USB (ελπίζω). Το παράξενο είναι ότι αν βάλω το ποντίκι ή το WiFi Adapter σε μία από τις USB που δεν δουλέυουν σωστά, αυτά δουλεύουν κανονικά... Τι πρόβλημα υπάρχει? EDIT: Οκ έκανα μερικές δοκιμές ακόμα και ανακάλυψα ότι οι συσκευές USB ΔΕΝ δουλέυουν κανονικά όταν το WiFi Adapter είναι συνδεδεμένο. Αν το βγάλω, βάλω το σληρό δίσκο και μετά τον adapter τότε δουλεύουν όλα. Μήπως είναι πρόβλημα με τα drivers του adapter?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.