TheGreek Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Έδωσα σε έναν φίλο τρεις ταινίες που έχουν γίνει η κάθε μια με διαφορετική έκδοση του DivX. Εγκατέστησε μια από τις τελευταίες εκδόσεις του DivX αλλά σε μερικές ταινίες είχε πρόβλημα με τον ήχο. Ο ήχος πήγαινε πιο "πίσω" από την εικόνα.
TheGreek Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Ναι, αλλα στο δικό μου έχω εγκατεστημένες όλες τις εκδόσεις DivX. Μήπως παίζει ρόλο?
Astakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Αυτό δεν γίνεται που λες! Μερικές εκδόσεις DivX δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Αλλά κι αυτό να συνέβαινε δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο. Τι format ήχου έχουν οι ταινίες και τι configuration έχει το pc του φίλου σου;
Viperv80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Exw paratirisei kati paromoio otan to mixanima pou kanei to encoding kai to mixanima pou tis paizei exoun megali diafora apodosis... isws na einai sugkiria alla mporei na paizei rolo...
NiTroGen Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Αυτό είναι πιθανό να συμβεί όταν οι ταινίες έχουν AC3 ήχο και τα audio interleaving setting (βλέπε VirtualDub) είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να παίζει σωστά το audio με τον αποκωδικοποιητή του συστήματος που έγινε η κωδικοποίηση. Αν σε διαφορετικό μηχάνημα τα AC3 filters διαφέρουν είναι πολύ πιθανό να μην παίζει σωστά το audio. Αν κι έχεις τον ήχο AC3, τότε δοκίμασε να εγκαταστήσεις το AC3Filter του Valex (http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html). Κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει σωστά το audio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.