Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nero Wave Editor

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένο το Nero Multimedia Suite 10 / HD Edition στον υπολογιστή μου (σημ. Η άδεια χρήσης είναι γνήσια).

Προχτές έκανε ένα μεγάλο update όλων των εφαρμογών, που για πρώτη φορά απαίτησε μάλιστα 2 επανεκκινήσεις, ενώ ως τώρα ήθελε μόνο μία. Μετά το update συνεχίζουν μεν όλα να λειτουργούν άψογα, αλλά το Wave Editor έχει φάει κάποιο γερό κόλλημα. Ενώ ανοίγει κανονικά, μου επιτρέπει να μπω μέσα στις επιλογές, να αλλάξω ρυθμίσεις κλπ, μόλις πάω να βάλω ένα κομμάτι μέσα για να το επεξεργαστώ, εμφανίζεται αυτό...

wave.jpg

...η εφαρμογή τερματίζεται και τέλος!

Έλεγξα την αναφορά στον έλεγχο σφαλμάτων των Windows και βλέπω αυτό...

nero.jpg

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει και αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω?

Μπορώ να προχωρήσω σε μεμονομένη κατάργηση και εκ νέου εγκατάσταση ΜΟΝΟ του Wave Editor από το DVD εγκατάστασης?

Δε θέλω να καταργήσω όλη τη σουίτα, θα μου πάρει μετά ώρες για να την επανεγκατάσταση και τα updates.

Δημοσ.

Έκανα google search και είδα πως το πρόβλημα το έχουν κι άλλοι μετά το τελευταίο update, αφού μου εμφάνισε αυτό.

pure.jpg

Το Codec Pack δεν έφταιγε σε κάτι, το απεγκατέστησα και συνέχισε το πρόβλημα. Ούτε ο έλεγχος σφαλμάτων των windows βρήκε λύση.

Έκανα απεγκατάσταση του Wave editor και νέα εγκατάσταση από το δισκάκι του και τέλος. Τώρα όλα καλά! Απλά δε προχωράω σε update, αν δε βγει πιο πριν κάποιο νεότερο που να διορθώνει το σφάλμα.

To nero έχει χάσει τη μπάλα και κατηφορίζει όσο πάει!

Έκδοση 7: Τρελή καθυστέρηση κατά την εκκίνηση εφαρμογής

Έκδοση 8: Πιο βαριά κι απ'τα Vista

Έκδοση 9: Πιάνει χώρο στο δίσκο λες και βάζεις δεύτερο λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σου

Έκδοση 10: Απαιτεί πάνω από μία ώρα εγκατάστασης, τα updates αργούν να κατέβουν, κολλάνε, δημιουργούνται προβλήματα στις εφαρμογές! Για να γράψεις Data Disc με βιντεάκια που να παίζουν σε DVD Players, πρέπει να επιλέξεις Data CD, να προσθέσεις μέσα τα αρχεία, διότι αυτή η επιλογή που δημιουργεί συμβατότητα στα DVD Players ώστε να μπορούν να διαβάσουν τα αρχεία video...

test.jpg

...λείπει από το create Data DVD του Nero! Το βρίσκεις μόνο στο Data CD και μόλις κάνεις κλικ στο burn, τότε επειδή αναγνωρίζει DVD στον player σου, σου ζητάει με τις ρυθμίσεις που έχεις να το γράψεις σε DVD και προχωράς στην εγγραφή! Διαφορετικά δε παίζει! Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτή η επιλογή υφίσταται μόνο στο Nero Express και όχι στο Nero Start Smart!

Επίσης στο Nero Start Smart στα Audio CD όταν τραβάς μέσα τα mp3, υπάρχει μεν η επιλογή "μετονομασία", η οποία όμως δε λειτουργεί... Αν δεν έχεις μετονομάσει το κομμάτι εξαρχής στον υπολογιστή σου, δε μπορείς να το αλλάξεις από'κει μέσα.

"Μπακαλίστικοι" τρόποι για να κάνεις απλά πράγματα σε μια εξωφρενικά τρελή τιμή! Αν δε μου το κάνανε δώρο, δε θα το επέλεγα ποτέ ξανά. Ένα απλό Audio CD θέλεις να γράψεις και δε σου αφήνει να κάνεις ό,τι θες, με επιλογές που υποστηρίζει το ίδιο το Nero (εφόσον υπάρχουν), αλλά δε λειτουργούν! Μόνο το Wave Editor με εξυπηρετεί και ξεκίνησε ακόμη κι αυτό να έχει θέματα...

Δημοσ.

Η καλύτερη έκδοση του nero ήταν η 6.6. Από εκεί και πέρα το χάος.

Αν δούλευε σε vista και 7 θα έμενα σε αυτήν. Την 7 δεν την έβαλα ποτέ και ούτε πρόκειται. Τώρα έχω την 8 και θα μείνω με αυτήν μέχρι να πάψει να δουλεύει.

Εναλλακτικά έχω το CDBurner XP και το Imageburn.

Δημοσ.

Η καλύτερη έκδοση του nero ήταν η 6.6. Από εκεί και πέρα το χάος.

Αν δούλευε σε vista και 7 θα έμενα σε αυτήν. Την 7 δεν την έβαλα ποτέ και ούτε πρόκειται. Τώρα έχω την 8 και θα μείνω με αυτήν μέχρι να πάψει να δουλεύει.

Εναλλακτικά έχω το CDBurner XP και το Imageburn.

Συμφωνώ! Μετά την 6.6 απότομα άρχισε να πηγαίνει προς τα κάτω. Η 8 είναι αυτή που ανοίγει με έναν κύκλο στη μέση της οθόνης? Βαριά μεν, αλλά λειτουργεί σωστά! Μη την αλλάζεις. Η 9 πάει κόντρα με τη 10 ποια είναι χειρότερη (με τη 10 να έχει ξεπεράσει κάθε όριο)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...