Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Έχω περασμένο το multiman στο ps3 μου αλλά όταν πέρασα το pes2012 απαιτεί update για να παίξει και κάτι τέτοιο θα χαλάσει το hackαρισμα του μηχανήματος. Έχει κανείς ιδέα? γιατι είμαι λιγάκι άσχετος...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Έχω περασμένο το multiman στο ps3 μου αλλά όταν πέρασα το pes2012 απαιτεί update για να παίξει και κάτι τέτοιο θα χαλάσει το hackαρισμα του μηχανήματος. Έχει κανείς ιδέα? γιατι είμαι λιγάκι άσχετος...

Ευχαριστώ!

Ναι φίλε μου σου ζητάει αναβάθμιση σε 3.72 που χρειάζεται το pro 12 για να παίξει.Οπότε αν κάνεις την αναβάθμιση δεν θα μπορείς να παίξεις τίποτα απο όσα έπαιζες με τον multiman και φυσικά ούτε το pro εκτός και αν το έχεις αυθεντικό.

Δημοσ.

Απλως ρωτουσα αν υπαρχει καποιος τροπος να αγνοηθει το update και να παιξει χωρις να ακυρωσω τη λειτουργια του multiman.?

android.png

Δημοσ.

ο τύπος εδώ τι λέει;

http://www.squidoo.c...3-jailbreak-366

αν εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν ειναι μουφιες ολα τα βιντεο που κυκλοφορουν ΧΩΡΙΣ να εχει κυκλοφορησει κατι επισημο και να μην εχει βουηξει ολο το νετ,μια δοκιμη θα σε πεισει τοτε!(btw αν ειναι μουφα και απλα σε παει σε ofw μη ζητας τα ρεστα μετα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...