kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εχω για modem-router το vigor 2700.περισευουν 2 pireli discus(τα ασπρα)και ενα baudtec infinity(?)conx. θελω ασυρματα να κανω extend το σημα wifi... το πιρελλι εχει wds στην wifi καρτελα.το baudtec αναφερει bridge mode (αλλα μηπως αφορα για συνδεση με isp?)! to vigor εχει wds(bridge+repeater mode)αν το ενεργοποιησω χανει το ρολο του modem/router και μετατρεπετε σε a/p ή repeater?ή απλα δεινω την δυνατοτητα σε αλλες συσκευες να ανιχνευουν το vigor για να δεχτουν σημα a/p ή repeater?! στο vigor εχει καρτελα ap discovery.κανει search για συμβατα a/p ωστε να τα ορισω σαν repeater ή bridge χωρις να χρειαστει να πειραξω κατι σε κεινα?!
biomecanoid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις οποια από τα extra modems που σου περισσεύουν σε repeater mode με το wds δεν θα κανεις τίποτα γιατί το wds παιζει καλά με ιδια μηχανήματα με ανομία μηχανήματα εχεις προβλήματα.
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δεν εχουν repeater mode.θα δω πως δουλευει το wds και αν το καταφερω οκ.προβληματα του στυλ να νεκρωνει/σταματαει δεδομενα το wifi ?
biomecanoid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ τον modem γιατί κάθε μάρκα έχει κάνει λίγο διαφορετικά το wds. Aλλιώς μπορείς να βάλεις κάθε modem να δουλεύει σαν Access Point περνώντας internet από καλώδιο,αλλα προφανώς δεν το θες αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.