DJJordan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, για άλλη μια φορά αντιμετοπίζω πρόβλημα μετά από format, κατά την εκκίνηση των windows η κάρτα δυκτίου αδυνατεί να αναγνωρίσει το δύκτιο, καταργώ την κάρτα δυκτίου, της κάνω εγκατάσταση και βλέπει δύκτιο κανονικά, μετά από 2-3 μέρες ξανά τα ίδια, τι φταίει και πως το διορθώνω; έχω την μητρική asus M2N32 SLI deluxe, το ρούτερ wireless baudec TW263R4A2 και windows 7 x64
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Έτσι που το περιγράφεις εγώ θα δοκίμαζα μια αλλη κάρτα δικτύου μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ενσωματομένη αλλα άλλαξε ενα καλώδιο μήπως φταίει και αυτό. Νομίζω οτι η συγκεκριμένη motherboard εχει και 2η lan.. για δοκίμασε και εκει να δούμε.
rfc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν εχεις σωστο driver. Τα 64 τα εχουν αυτα τα θεματα.
DJJordan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δηλαδή από το windows update δεν περνάει τον κατάλληλο driver; μήπως να δω καλού κακού και για firmware στο router;
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κατέβασε τον driver απο το site του κατασκευαστή της μητρικής σου
DJJordan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, κατέβασα χ64 nforce driver από την nvedia και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση, αλλά μου το ξανάκανε 2-3 φορές, και για να ξανακάνει αναγνώριση δυκτίου πάω: πίνακας έλεγχου/πίνακας ελέγχου NVEDIA/Adjust Ethernet settings/Start configuring networking features, δεν πειράζω κάτι αλλά μόλις μπω στις ρυθμίσεις βρίσκει κατευθείαν ιντερνετ, επίσης η ipv6 δεν έχει πρόσβαση ιντερνετ, είναι φυσιολογικό αυτό;
rfc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Να το ξετσεκαρεις το ipv6. Δεν εχει λογω υπαρξης.
DJJordan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Κσλησπέρα, φοβάμαι πως θα πρέπει να συνεχίσω το θέμα, πέρασε αρκετό διάστημα με τους καινούριους drivers που να μην έχω προβλήματα αναγνώρισης δυκτίου, την τελευταία βδομάδα όμως, δεν υπάρχει εκκίνηση των windows χωρίς να πρέπει να κάνω απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της κάρτας δικτύου, δοκίμασα να συνδέομαι με wireless αλλά δεν κάνει αυτόματη σύνδεση κάθε φορά που εκκινώ τα windows. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να έχω ίντερνετ κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή χωρίς να κάνω επειπλέον ενέργειες!
DJJordan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον βρήκα λύση, μιας που δεν έχω και ελεύθερη pci να δοκίμαζα άλλη κάρτα δυκτίου, απενεργοποίησα το dhcp και έβαλα τις ip, dns κλπ, και τώρα δεν έχω πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα