remalis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Έχω ένα pc που το λειτουργώ σαν κατεβαστήρι με τα παρακάτω: Asrock ConRoe945G-DVI Dual core E9xxx (δεν θυμάμαι ποιον ακριβώς, πάντως από τη 1η σειρά dual core (αμέσως μετά τους 64bitους Pentium)) 2 Gb ram 1 160Gb Wd Caviar SE 1 320Gb Baracouda 7200.01 1 1TB Wd Caviar green Τροφοδοτικό: Coolermaster eXtreme Power Plus 400W Ψύκτρα: Coolermaster Hyper TX3 κουτί Coolermaster Elite 333 με ένα ανεμιστηράκι εργοστασιακό 120mm πίσω. 1. Το θέμα είναι ότι το ανεμιστηράκι της ψύκτρας κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο και ήθελα γνώμες για κάποιο που να ταιριάζει κ να είναι κ όσο πιο ήσυχο γίνεται. 2. Επίσης μου ήρθε η ιδέα (αφού είναι π είναι ανοιχτό όλη την ώρα κ έχει κ πολύ αποθήκη) να το κάνω κ HTPC. Οπότε κάποια στιγμή θα μπει κάποια κάρτα γραφικών ή μια άλλη μητρική με intergrated τα πάντα (και για μικρό κόστος κ λιγότερη κατανάλωση). Επίσης θα προστεθεί ένας ακόμα Green 2TB και ένας 500άρης Blue για λειτουργικό κ κατέβασμα αντί του 160άρι. Πιστεύεται θα χρειαστεί επιπλέον fans? Και αν ναι τι? Απλά το σκέφτομαι γτ τώρα με 3 σκληρούς τους έχω ανα μια θέση. Αν μπει και 4ος κάποιοι θα είναι σε γειτονικές θέσεις οπότε θεωρώ ότι ένα ανεμιστηράκι μπροστά πρέπει να είναι απαραίτητο. Απλά αν είναι να πάει για HTPC πρέπει να ναι κ αθόρυβο. Αυτά. Περιμένω απαντήσεις κ συμβουλές. ευχαριστώ εκ τοων προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.