kagelarios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ασχολειται κανεις με adobe after effects
parsifal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλώς όρισες στο Insomnia. Επειδή η φύση της επικοινωνίας στα internet fora δεν είναι όμοια με αυτήν στο IRC και στο MSN, θα γλυτώσεις χρόνο αν υποβάλλεις κατευθείαν την ερώτησή σου αντί να περιμένεις πρώτα κάποιον να σου απαντήσει «Ναι, εγώ»...
kagelarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 μηπως ξερεις κανενα site με ετιμα video για να τα επεξεργαστω εγω γιατι δεν εχω καμερα?
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και άλλη μια φορά θα γλίτωνες χρόνω αν μας έλεγες τι προδιαγραφές βίντεου θέλεις(ανάλυση κωδικοποίηση κ.τ.λ. ),γιατί αλλιώς θα ακούσεις απαντήσεις του στυλ youtube.
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δες εδω (http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php) Κατεβάζεις πατώντας στο 1, 2, 3 (ανάλογα πόσα parts είναι). Κατεβαίνουν σε rar και τα αποσυμπιέζεις.
kagelarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 λοιπον θα ειθελα τα βιντεο να εχουν σχεση με οπλα και τετια και να επεξεργαζομαι εγω
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Φτάσαμε στα 7 μηνύματα και ακόμα δεν είπες τι ακριβώς θέλεις. Κάθε φορά που προτείνουμε κάτι λες και κάτι καινούργιο. Αν θέλεις βίντεο με όπλα βρες καμιά πολεμική ταινία, εκτός αν έχεις καμία σε avi ήδη στον δίσκο και φόρτωσε την στο ae.
kagelarios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οκ και θα ηθελα αμα ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω ετειμα εφφε για το after effects
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.