Προς το περιεχόμενο

Samsung TV & DLNA

merez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλώδιο είναι κομπλέ. Η ταινία παίζει και βλέπεις την κλασσική θολούρα του 3D. Αλλα τα γυαλιά δεν ανάβουν. Όταν τα φοράς και ανάψουν το καταλαβαίνεις κιόλας, γίνονται λίγο πιο μαύρα.

Μία ανάλογη περίπτωση είναι αν συνδέσεις 3D bluray player (που αντίστοιχα είναι εξωτερικός player ανεξάρτητος απο την TV). Όπου για να δείς 3D, κάνεις search τις anynet+ devices, βγάζει σαν επιλογή τον ΒD player, τον επιλέγεις και μετα ενεργοποιούνται τα γυαλιά αυτόματα μόλις το πατήσεις να παίξει.

Κανονικά θα έπρεπε και το laptop με κάποιο τρόπο να ανγνωρίζεται ως anynet+ συσκευή αλλα λογικά δεν το θέλουν για να αγοράζεις τα blyray player των εταιρειών.

Απλα μάλλον θα πρέπει να μετατρέπω τα iso σε mkv με original video, κάτι που δεν το έχω προσπαθήσει μέχρι τώρα και δεν θέλω να φανταστώ καν την ώρα που θα παίρνει ή θα κατεβάζω τα half-SBS γιατι Full - SBS και mkv σπάνια βρίσκεις στα κλασσικά μέρη.

Επεξ/σία από RottenLungs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκίνησα με το το πρόγραμμα DVDFab να κάνω το "The.Hobbit.The.Desolation.Of.Smaug.2013.1080p.BluRay.3D.Extended.AVC.DTS-HD.MA.7.1" σε mkv... Έχει επιλογή output  100% side by side 3D mkv file με τον original ήχο. Ρίχνει λίγο την ποιότητα του video μια το μέγεθος πέφτει κατα 35% αλλα σίγουρα θα είναι καλύτερο απο τα 50% SBS που κυκλοφορούν. Τώρα το αρνητικό είναι οτι η μετατροπή παίρνει 2,5 ώρες το κάθε Bluray και είναι σε 2 parts η ταινία που προανέφερα, δλδ 5 ωρίτσες :mellow:  (Φαντάζομαι πως αν την μετατροπή την έκανα στο βασικό μου PC που είναι πολυ πιο δυνατό, οτι θα έπαιρνε λιγότερο).

Έχει επιλογή output  100% side by side 3D mkv file με τον original ήχο.

Για να δεις ένα full sbs θα πρέπει η ανάλυση σου να είναι μεγαλύτερη από 1920χ1080,μάλλον θα πρέπει να είναι 2χ(1920χ1080).

Αυτό επειδή,για να δεις fullsbs ,θα πρέπει να βλέπεις ταυτόχρονα(sbs)δύο "εικόνες" όπου η κάθε μία θα έχει ανάλυση 1920χ1080.

Εγώ βέβαια ψάχνω λίγο αυτό που μας είπε ο φίλος στο άλλο θέμα για το πως μπορούμε να δούμε Frame Sequential 3D κατευθείαν από τον player της tv.Βέβαια ακόμη δεν το έχω καταφέρει και περιμένω να μας απαντήσει ο φίλος για το ποια tv έχει και ποιο ακριβώς αρχείο αναπαράγει.Συνεχίζω πάντως να το ψάχνω...

να κάνω το"The.Hobbit.The.Desolation.Of.Smaug.2013.1080p.BluRay.3D.Extended.AVC.DTS-HD.MA.7.1"σε mkv...

Και εσύ κατέβασε κανένα μικρότερο αρχείο για πειράματα...το πιο τούμπανο δοκιμάζεις :-D

Για να δεις ένα full sbs θα πρέπει η ανάλυση σου να είναι μεγαλύτερη από 1920χ1080,μάλλον θα πρέπει να είναι 2χ(1920χ1080).

Αυτό επειδή,για να δεις fullsbs ,θα πρέπει να βλέπεις ταυτόχρονα(sbs)δύο "εικόνες" όπου η κάθε μία θα έχει ανάλυση 1920χ1080.

Είσαι λάθος εδώ... στο ACTIVE 3D βλέπεις πραγματικό 1080p ενώ στο passive βλέπεις την μισή ανάλυση! (αν ήταν να έβλεπες την μισή ανάλυση στα active, τότε όλοι θα αγοράζαμε LG με passive και όχι active...)

Δες λίγο το πως λειτουργούν τα active... και αν παρατηρήσεις η LG πολεμάει να βγάλει το 4Κ ressolution γι αυτόν τον λόγο (για να μπορέσει να προώθηση την passive τεχνολογία!)

Τώρα όσο αφορά το θέμα ενεργοποίησής γιαλών, τα γυαλιά ενεργοποιούνται μόνο όταν ανοίξει το 3D τις τηλεόρασης!!! το anynet το ανοίγει αυτόματα διότι υπάρχει αλληλεπίδρασε μεταξύ τους...! δοκίμασε να τρέξεις μια ταινία από τον υπολογιστή σου χωρίς την ενεργοποίηση του 3D από το pc αλλά ενεργοποίησε το από την τηλεόραση ώστε να κάνει τα δύο κομμάτια σε ένα!

Είσαι λάθος εδώ... στο ACTIVE 3D βλέπεις πραγματικό 1080p ενώ στο passive βλέπεις την μισή ανάλυση!

Καθόλου λάθος δεν είμαι.Αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι μιλάμε για αρχεία από το δίκτυο(mkv/iso) και όχι για αναπαραγωγή από bluray player.Ουσιαστικά γι'αυτό γίνεται όλη η κουβέντα και είναι μία συνέχεια από εδώ.

Δες λίγο το πως λειτουργούν τα active...

Εγώ βέβαια ψάχνω λίγο αυτό που μας είπε ο φίλος στο άλλο θέμα για το πως μπορούμε να δούμε Frame Sequential 3D κατευθείαν από τον player της tv.

Τώρα όσο αφορά το θέμα ενεργοποίησής γιαλών, τα γυαλιά ενεργοποιούνται μόνο όταν ανοίξει το 3D τις τηλεόρασης!!! το anynet το ανοίγει αυτόματα διότι υπάρχει αλληλεπίδρασε μεταξύ τους...! δοκίμασε να τρέξεις μια ταινία από τον υπολογιστή σου χωρίς την ενεργοποίηση του 3D από το pc αλλά ενεργοποίησε το από την τηλεόραση ώστε να κάνει τα δύο κομμάτια σε ένα!

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα,αλλιώς θα κάναμε αναπαραγωγή από το pc μας το .iso και θα είχε λυθεί το θέμα.

Ναι θα εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα γιατι αυτό της ArcSoft για κάποιον λόγο δεν με αφήνει να επιλέξω τίποτα όσον αφορά τις ρυθμίσεις του 3D (μόνο απλα να την κάνω 3D ή 2D με αφήνει, δεν ξέρω γιατι αλλα όλα τα άλλα είναι γκρί) και θα το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...