Προς το περιεχόμενο

Samsung TV & DLNA

merez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα χρησιμοποιείτε την TV σας για να βλέπετε από δίκτυο τις ταινίες από το PC σας.

Με το PC Share Manager που δίνει η Samsung αλλά και τον Mezzmo DLNA server ποθ δοκίμασα, ενώ παίζουν όλα μια χαρά, δεν έχω τη δυνατότητα seek fwd/rwd. Προφανώς είναι αρκετά εκνευριστικό αν χάσεις μια σκηνή από την ταινία, να πρέπει να την παίξεις πάλι από την αρχή!

Στις οδηγίες γράφει ότι δεν υποστιρίζεται αλλά με ένα ψάξιμο σε ξένα φορουμ είδα ότι με νέο firmware παίζει.

Το έχει ψάξει κανείς? Έχω την UE40C6500 αν και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το ακριβές μοντέλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Ρε παιδιά κι εγώ πήρα χθες την D5500 (LED 40") και κατέβασα το πρόγραμμα της Samsung για το AllShare αλλά ενώ δηλώνω κάποια folders που έχω τις ταινίες μου, δεν μου δουλεύει με τίποτα...

Δεν ξέρω αν έχω ποστάρει σωστά εδώ, αν είναι λάθος σόρι...

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Vuze ;) και εκει θα σου δει την τηλεόραση και μπορείς να πετάς μέσα ότι βίντεο θέλεις και να το βλέπεις :P εγώ έτσι κάνω! το allshare τις samsung δεν με βόλεψε καθόλου!

To vuze το γνωστό torrent πρόγραμμα; Κάτι είδα στο site τους το λογότυπο της Samsung, αλλά δεν έχω εμβαθύνει...

Άντε να δω τώρα πού θα βρω φτηνό HDMI καλώδιο στα 10 μέτρα... έχετε κάτι να προτείνετε;

Nai το γνωστό πρόγραμμα! εμένα βλέπει στο DLNA κανονικά την τηλεόραση και ότι θέλω να δω απλά το πετάω μέσα στο vuze και μου το εμφανίζει στην τηλεόραση :) δοκίμασε το!

10 μέτρα

15 μέτρα

10 μέτρα 16,50 ευρώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έβαλα το Mezzmo DLNA server, ο οποίος "σπάει" σε chapters (ρυθμίζεις εσύ διάρκεια) την ταινία τα οποία αναγνωρίζονται από την TV! Έτσι, μπορώ να ανατρέξω πχ 10' πριν/μετά

@ pontios16 , τελικά έκανα και firmware upgrade αλλά δεν είδα διαφορά στο συγκεκριμένο θέμα , ίσως είναι και θέμα μοντέλου

• 2 χρόνια αργότερα...

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Vuze wink.gif και εκει θα σου δει την τηλεόραση και μπορείς να πετάς μέσα ότι βίντεο θέλεις και να το βλέπεις tongue.gif εγώ έτσι κάνω! το allshare τις samsung δεν με βόλεψε καθόλου!

Γεια χαρα.

Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες για το πως γινεται αυτο?

Εμενα μου βλεπει μονο τα downloads..

• 3 μήνες μετά...

Link.png Site: SERVIIO

Παιδιά κατεβάστε άφοβα...! είναι πραγματικός θησαυρός το πρόγραμμα!!!!!!

Βλέπει όσους φακέλους θέλετε, όλα τα βίντεο, όλες τις μορφές εικόνας και ήχου! έχει επιλογή να σας εμφανίζει π.χ. μόνο τα βίντεο από έναν συγκεκριμένο φάκελο που έχετε επιλέξει και φησυκά παίζει ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ :) είναι κορυφή...!

(ποιο πολύ για τον kropilack το έψαξα και το έστειλα, αλλά σίγουρα θα το χρειαστούν και άλλοι πολλοί ;) )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασα SERVIIO , το πρόγραμμα βλέπει τι τηλεόραση,αλλά η τηλεόραση δεν βλέπει το PC.Έχω την Samsung UE40H5500. Βλέπει κανένας με αυτήν ταινίες μέσω PC?   

Άκυρο .Έφταιγε το Firewall.

Επεξ/σία από temis83

Κατέβασα SERVIIO , το πρόγραμμα βλέπει τι τηλεόραση,αλλά η τηλεόραση δεν βλέπει το PC.Έχω την Samsung UE40H5500. Βλέπει κανένας με αυτήν ταινίες μέσω PC?   

Άκυρο .Έφταιγε το Firewall.

Το Serviio βλέπει τα πάντα αλλα μερικά όπως τα mp4 ίσως αργήσει πολύ μέχρι να τα βρει!

Και ένα ακόμα μείον που βρήκα... έχει δοκιμαστική περίοδο :/ ψάχνω αυτές τις μέρες για να το σπάσω... αν βρει κανείς κάτι, ας με στείλει ένα PM :)

Γενικά σου άρεσε το Servvio εσένα?

Ρε παιδιά να πω και εγω το πρόβλημα μου. Λοιπόν με DLNA μπορώ και παίζω κανονικά 3D, ενεργοποιούνται τα γυαλιά κτλ. ΟΜΩΣ αν θέλω να παίξω BLURAY 3D μέσω laptop και HDMI (παίζω το image με το Arcsoft totalmedia theater) ΑΛΛΑ δεν ενεργοποιούνται τα γυαλιά (είναι νεκρά ότι κι αν πατήσω). Τα γυαλιά ενεργοποιούνται και καλα με συσκευές που μπορούν να αναγνωριστούν ως anynet+, που το laptop μου δεν αναγνωρίζεται ως τέτοιο Dell Inspiron 17R 7720. 

Έχει βρει κανείς λύση σε αυτό... Καμια πατέντα ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ. Έχω την Samsung U40H6400

Το καλώδιο HDMI πιο είναι? Δοκίμασε με ένα καλώδιο hdmi 1,4 αλλά και πάλι εγώ από ότι θυμάμαι έπρεπε από μόνος μου να ενεργοποιήσω το 3D από το τηλεκοντρόλ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...