Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση ram

LUCY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω ποτε εγω μνημες,μην τρελλαθουμε κι'ολας

μια χαρά ειναι και αυτές.

δεν θα δεις διαφορές σε καθημερινή χρήση. δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτα για άλλες.

το θέμα ειναι γιατί βάλαν μεταχειρισμένες; και κυρίως τι εγγύηση έχουν σαν μεταχειρισμένες.

δηλ αν από εκει που ήταν να πάρεις καινουργιες με Lifetime καταλήξεις με μεταχειρισμένες και 6 μήνες εγγύηση,

sorry αλλά ειναι διπλή κοροϊδία ειδικά οταν τις πλήρωσες κιόλας.

Ακριβως

Για τις μνημες η εγγυηση ειναι εφ'ορου ζωης ΑΛΛΑ δεν τις θελω

Αν μου πουν διαλεξε χωρις χρεωση τι να διαλεξω?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί δεν τις θες; τις ίδιες εχω μια χαρά ειναι. Μην κολλάς στα timings ειδικά για την χρήση που υποθέτω το θες (καθημερινή)

αν υποστηρίζει η μητρική σου (ή εστω το BIOS που εχει τωρα) πάρε 2x2GB για να δεις ουσιαστική βελτιώση.

π.χ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr2-4Gb-Kit-6400C5-TWIN2X4096-6400C5.htm

Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω ποτε εγω μνημες,μην τρελλαθουμε κι'ολας

Ακριβως

Για τις μνημες η εγγυηση ειναι εφ'ορου ζωης ΑΛΛΑ δεν τις θελω

Αν μου πουν διαλεξε χωρις χρεωση τι να διαλεξω?

ρε κοπελιά μην κολλάς και τόσο όντως 34 ευρώ είναι κοροϊδία για 2 ξεβιδώματα 2 κλικ και 2 βιδώματα

την ίδια δουλειά έχω βάλει να κάνει και κοπέλα με μηδενικές τεχνικές γνώσεις μέσω τηλεφώνου δηλαδή αν στην έστελνα σπίτι σου θα τις έδινες 34€ για αυτό το απλό πράγμα;

Δημοσ.

γιατί δεν τις θες; τις ίδιες εχω μια χαρά ειναι. Μην κολλάς στα timings ειδικά για την χρήση μου υποθέτω το θες (καθημερινή)

αν υποστηρίζει η μητρική σου (ή εστω το BIOS που εχει τωρα) πάρε 2x2GB για να δεις ουσιαστική βελτιώση.

π.χ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr2-4Gb-Kit-6400C5-TWIN2X4096-6400C5.htm

1)Τωρα βαλανε 1χ 2GB (πριν ηταν 2χ1GB)και ολα τα υπολοιπα που ειπαμε παραπανω

2)Η μητρικη μου ειναι ΡΚ5 και πιστευω οτι σηκωνει 4GB,αλλα αυτοι οταν ρωτησα μου ειπαν οχι!!!!

Γιατι κολλαω?Ε!!Δεν μπορουν να μου λενε οτι ειναι καλυτερες απο τις προηγουμενες!!!Στοκ πραγμα...οχι

ρε κοπελιά μην κολλάς και τόσο όντως 34 ευρώ είναι κοροϊδία για 2 ξεβιδώματα 2 κλικ και 2 βιδώματα

την ίδια δουλειά έχω βάλει να κάνει και κοπέλα με μηδενικές τεχνικές γνώσεις μέσω τηλεφώνου δηλαδή αν στην έστελνα σπίτι σου θα τις έδινες 34€ για αυτό το απλό πράγμα;

Αν δεν ξερω κατι βρε παλληκαρι.....τι να λεμε τωρα?

Να σε παρω τηλεφωνο για οδηγιες?χαχα!!!

Και δεν ειναι θεμα χρηματων...δινω αλλα τοσα να βαλω κατι καλυτερο,ειναι η κοροιδια για το προιον οχι για την εργασια

Δημοσ.

αλλο το ότι ειναι στοκ. ουτε εγω θα εβαζα στοκ. για τις ιδιες σε καινούργιες λέω, ότι δεν θα δεις καμια διαφορά σε καθημερινή χρήση με τις προηγούμενες.

όχι ίσως σου ειπαν επειδή εχεις 32bit λειτουργικό και δεν θα αναγνωρίσει πάνω από 3,15GB RAM. Αλλιώς ναι δεν νομίζω να εχει πρόβλημα η p5k. Μεχρι 8 σηκώνει λογικά . Το πολύ (που δεν νομίζω) να θελει κανα BIOS update.

Δημοσ.

αλλο το ότι ειναι στοκ. ουτε εγω θα εβαζα στοκ. για τις ιδιες σε καινούργιες λέω, ότι δεν θα δεις καμια διαφορά σε καθημερινή χρήση με τις προηγούμενες.

όχι ίσως σου ειπαν επειδή εχεις 32bit λειτουργικό και δεν θα αναγνωρίσει πάνω από 3,15GB RAM. Αλλιώς ναι δεν νομίζω να εχει πρόβλημα η p5k. Μεχρι 8 σηκώνει λογικά . Το πολύ (που δεν νομίζω) να θελει κανα BIOS update.

Μα οταν το πηρα και ειχα ενδοιασμους για 4GB η 2GB τοτε δεν ειχε προβλημα ενω τωρα εχει?

Ασε τωρα μην πω καμμια κουβεντα γι'αυτους.

Δημοσ.

δεν είναι προβλημα αν μιλάμε για το λειτουργικό. απλά αν είχες βάλει 4GB θα σου ειχαν περάσει την 64bit έκδοση των Windows και όχι την 32bit.

όπως και να χει τραγικοι ειναι γενικά.

Δημοσ.

δεν είναι προβλημα αν μιλάμε για το λειτουργικό. απλά αν είχες βάλει 4GB θα σου ειχαν περάσει την 64bit έκδοση των Windows και όχι την 32bit.

όπως και να χει τραγικοι ειναι γενικά.

Ευχαριστω για τον χρονο σου

Θα παω αυριο και θα δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...