Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση ram

LUCY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι τοσο αισθητή η διαφορά με τις Trancend που πήρες. Και γω περιπου αυτές έχω στα ίδια timing και ειναι οκ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι τοσο αισθητή η διαφορά με τις Trancend που πήρες. Και γω περιπου αυτές έχω στα ίδια timing και ειναι οκ.

Ψιλοκολλαει το μηχανημα,δεν ξερω αλλα κατι δεν παει καλα σιγουρα

Ασε που πληρωσα και 60 ευρω μνημες και αντικατασταση.

Εμ και μου χρωσταγανε και μου τα πηρανε

Δημοσ.

γιατι 60; 26 δεν είχαν οι μνήμες;

Ναι και 34 η επισκευη δηλ.εγκατασταση, ενω ο δισκος τιποτα

Δημοσ.

η εγκατάσταση είναι πανεύκολη έπρεπε να την κάνεις μόνη σου. μην σκορπάς ετσι λεφτά. και είναι κλεψιά 34 ευρώ για να κουμπώσει ο άλλος 2 μνήμες.

όσον αφορά το ότι κολλάει χλωμό να δούλευε κανονικά πριν και πλέον να κολλάει μόνο και μόνο επειδή πήγες σε λίγο μεγαλύτερα timings.

με τον δίσκο τι ακριβώς έχει γίνει;

Δημοσ.

η εγκατάσταση είναι πανεύκολη έπρεπε να την κάνεις μόνη σου. μην σκορπάς ετσι λεφτά. και είναι κλεψιά 34 ευρώ για να κουμπώσει ο άλλος 2 μνήμες.

όσον αφορά το ότι κολλάει χλωμό να δούλευε κανονικά πριν και πλέον να κολλάει μόνο και μόνο επειδή πήγες σε λίγο μεγαλύτερα timings.

Α!!δεν τον ανοιγω εγω.

Αλλα και δεν ηξερα τι ειχε παθει.

Ο δισκος χαλασε πακετο με τις μνημες,τωρα πως και γιατι δεν γνωριζω.Κολλαγε,εκανε επανεκινησεις,κολλησε το Eset smart,εβγαζε μηνυματα σφαλματων...του εβγαζα και εγω τα ματια συγχρονως.Αυτο που δεν καταλαβε ειναι γιατι κολλαγε ο Firefox και IE?Τι σχεση ειχανε?

Να σε ρωτησω τωρα κατι,το πορτακι του ενος απο τα 2 DVD γιατι δεν ανοιγει?Κατι κανανε η κατι δεν εκαναν σωστα?

Δημοσ.

το λαμπάκι του ανάβει; στο My computer τον βλέπεις;

λογικά δεν συνδέσαν το καλώδιο ρεύματος. IDE είναι ή SATA;

Δες στην φωτό τι καλώδια πρέπει να ειναι συνδεδεμένα, αν είναι IDE ή SATA

sata_ide-295x300.png

Δημοσ.

το λαμπάκι του ανάβει; στο My computer τον βλέπεις;

λογικά δεν συνδέσαν το καλώδιο ρεύματος. IDE είναι ή SATA;

Δες στην φωτό τι καλώδια πρέπει να ειναι συνδεδεμένα, αν είναι IDE ή SATA

sata_ide-295x300.png

Οχι δεν αναβει το λαμπακι ,τον βλεπω και λεει οτι κα τα 2 λειτουργουν κανονικα,SATA είναι(στο τιμολογιο το ειδα,πως αλλιως θα μπορουσα?),δεν υπαρχει περιπτωση να τον ανοιξω.

Γι'αυτο λεω θα ερθουν παλι σπιτι μου,δεν ειναι πρωτη φορα,να πληρωσουν και αυτοι

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.

Να ενημερωσω και παλι οτι μιλησα με πλαισιο.

Ο ενας με εδινε στον αλλον και ο καθενας τα δικα του.

Το αποτελεσμα ειναι να παω απο εκει να το δουμε.

Λοιπον εχω δυο ερωτησεις και χρειαζομαι την βοηθεια σας

1)Ανακαλυψα οτι οι μνημες που μου εβαλαν ειναι απο το Stock House-ξερουμε τι σημαινει αυτο-και τις θεωρουν καλυτερες απο τις προηγουμενες χαχα!!!

Λοιπον αυτες ειναι οι μνημες που ειχα

http://imageshack.us/photo/my-images/542/imgs.jpg/

και αυτες που μου εβαλαν

Link

Αν ζητησω να τις αλλαξουν και πληρωσω βρε παιδακι μου ποιες μου προτεινετε να παρω?

2)Πως θα καταλαβω αν ο δισκος που μου αλλαξαν ειναι Recertified|?

Το γραφει το πιστωτικο αλλα οχι το τιμολογιο και μου ειπαν θα μου τον δειξουν.Τι να προσεξω?

Συγγνωμη για τις πολλες αποριες μου

Ευχαριστω

Δημοσ.

1) Σημαίνει πως είναι μεταχειρισμένες.

2) Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα που διαβάζει το SMART του δίσκου και αναφέρει τις ώρες λειτουργίας του, πχ HD sentinel

Δεν ξέρω αν μπορεί να πειραχθεί αυτό ώστε να λέει ότι θέλουν.

3) Όσο έχεις ακόμα υπομονή, επιμένεις μέχρι να δικαιωθείς. Όταν σου εξαντληθεί τους μουτζώνεις και δεν ξαναπερνάς ούτε απ έξω.

edit: Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι το πρόβλημα αποκλείεται να πηγάζει από τις (ίσως) χαμηλότερων επιδόσεων μνήμες. Αν είναι απ τις μνήμες, είτε υπάρχει κάποιο είδος ασυμβατότητας μεταξύ αυτών και της μητρικής (τότε συνήθως έχεις restarts) είτε έχουν κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα (και πάλι όμως το πιθανότερο είναι να χες restarts).

Δημοσ.

Αν είναι Recertified το γραφεί πάνω στο αυτοκόλλητο του.

Αρα οταν ανοιξουν τον Η/Υ και μου δειξουν τον δισκο θα το δω

Σε ευχαριστω πολυ.

1) Σημαίνει πως είναι μεταχειρισμένες.

2) Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα που διαβάζεις το SMART του δίσκου και αναφέρει τις ώρες λειτουργίας του, πχ HD sentinel

Δεν ξέρω αν μπορεί να πειραχθεί αυτό ώστε να λέει ότι θέλουν.

3) Όσο έχεις ακόμα υπομονή, επιμένεις μέχρι να δικαιωθείς. Όταν σου εξαντληθεί τους μουτζώνεις και δεν ξαναπερνάς ούτε απ έξω.

edit: Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι το πρόβλημα αποκλείεται να πηγάζει από τις (ίσως) χαμηλότερων επιδόσεων μνήμες. Αν είναι απ τις μνήμες, είτε υπάρχει κάποιο είδος ασυμβατότητας μεταξύ αυτών και της μητρικής (τότε συνήθως έχεις restarts) είτε έχουν κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα (και πάλι όμως το πιθανότερο είναι να χες restarts).

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Οτι ειναι μεταχειρισμενες το εχω καταλαβει.

Απλα οταν μου τις αλλαξαν δεν με ενημερωσαν για το stockhouse παρ'οτι τις πληρωσα ενω εχουν εγγυηση.

Γνωμες για καινουριες?απο Πλαισιο?

Δημοσ.

Η εγκατάσταση δεν ειναι πανευκολη. Κρυβει κινδυνους ... είναι πολλά τα memory modules που πεσανε στα χερια μου με μαυρα καμμενα pins επειδη δε πατισανε σωστα ή μπηκανε με ανοιχτη τροφοδοσία. Ειναι πανευκολη για εναν που ξερει (ουτε για καποιον που νομιζει οτι ξερει).

Δημοσ.

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη για κάποιον μη επιπόλαιο με στοιχειώδη λογική. Αν δεν ξέρεις, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που ξέρει.

Ν αλλάξεις λάμπα παίζει να ναι πιο δύσκολο.

Δημοσ.

Γνωμες για καινουριες?[/b]απο Πλαισιο?

μια χαρά ειναι και αυτές.

δεν θα δεις διαφορές σε καθημερινή χρήση. δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτα για άλλες.

το θέμα ειναι γιατί βάλαν μεταχειρισμένες; και κυρίως τι εγγύηση έχουν σαν μεταχειρισμένες.

δηλ αν από εκει που ήταν να πάρεις καινουργιες με Lifetime καταλήξεις με μεταχειρισμένες και 6 μήνες εγγύηση,

sorry αλλά ειναι διπλή κοροϊδία ειδικά οταν τις πλήρωσες κιόλας.

Η εγκατάσταση δεν ειναι πανευκολη. Κρυβει κινδυνους ... είναι πολλά τα memory modules που πεσανε στα χερια μου με μαυρα καμμενα pins επειδη δε πατισανε σωστα ή μπηκανε με ανοιχτη τροφοδοσία. Ειναι πανευκολη για εναν που ξερει (ουτε για καποιον που νομιζει οτι ξερει).

ναι οκ με αυτή την λογική ούτε το να βάλεις τον φορτιστή του κινητού στην πρίζα είναι εύκολο γιατι μπορεί να μην κρατάς το καλώδιο από το πλαστικό και με βρεγμένα χέρια.

είναι πανεύκολο για κάποιον που θα ρωτήσει και θα του πούνε πως να το κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...